Bildirim
Burnout Paradise sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Arada bende de oluyordu. Birkaç kere denediğimde muhakkak giriyordu oyuna. 3-4 kere dene büyük ihtimal olur. -
quote:
Orjinalden alıntı: ßa®an
Arada bende de oluyordu. Birkaç kere denediğimde muhakkak giriyordu oyuna. 3-4 kere dene büyük ihtimal olur.
10 kere denemişimdir rahat. Bir sonuca varamadım. -
Yukarı. -
Uzun bir aradan sonra yukarı. Sorunu hala çözemedim. -
oyunu internetten indirdiysen büyük ihtimalle crack inde sorun vardır başka bi tane bul
eğer oyunu aldıysan sil tekrar tükle falan olmuyorsa oyunun sitesine bildir -
İnternetten indirdim 2 kere denedim crack bakacam şimdi başka.
Ama crack ile ilgili olsaydı hiç açılmazdı ? -
crack içindeki burnout paradiseyi al oyunun kurulu olduğu yere kopyala yapıştır -
quote:
Orijinalden alıntı: abdayd
crack içindeki burnout paradiseyi al oyunun kurulu olduğu yere kopyala yapıştır
Arkadaş Crack yapmayı bilmiyordu sanki bu arada konunun tarihine bakmadın mı ? 2009 konusu hortlatmışsında :D -
dostum ben de aynı sorunla karşılaştım .o yüzden yazdım. normalde kısyol masaustune gelmiyor. belki ihtiyacı olan başka biri yararlanır. -
quote:
Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLe
İnternetten indirdim 2 kere denedim crack bakacam şimdi başka.
Ama crack ile ilgili olsaydı hiç açılmazdı ?
crackde sorun vardır neden dersen bazı cracklerde oyun açılır ama hata olur örnek başıma gelen the darkness 2 adamları normalde parçalıyor kan çıkıyor vuruyunca yada finish yapıyınca bende olmuyordu hiç birisi crack değiştirdim sorun ortadan kalktı
NOT: TARİHE SONRADAN BAKTIM KONUYU HORTLATANIN ALLAH CIZIRTISINI VERMESİNbirde adama the darkness2 yazdım oyun 2012 yılı oyunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Darkness TR -- 23 Temmuz 2012; 12:54:54 >
-
Windows 7 demi oluyor bu hata? Windows 7 de benimde başıma geliyordu uyuymluluğu yapınca düzeldi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X