Şimdi Ara

Burnout Paradise sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu yükledim girdiğimde resimdeki gibi görüntü çıkıyor. Ordaki ok dönüyor fakat bi türlü devamı gelmiyor. Yarım saat beklettiğim halde..

Bu sorun nasıl çözülür ?

Burnout Paradise sorunu

• Arada bende de oluyordu. Birkaç kere denediğimde muhakkak giriyordu oyuna. 3-4 kere dene büyük ihtimal olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßa®an

Arada bende de oluyordu. Birkaç kere denediğimde muhakkak giriyordu oyuna. 3-4 kere dene büyük ihtimal olur.

10 kere denemişimdir rahat. Bir sonuca varamadım.
  • Yukarı.
  • Uzun bir aradan sonra yukarı. Sorunu hala çözemedim.
  • oyunu internetten indirdiysen büyük ihtimalle crack inde sorun vardır başka bi tane bul

eğer oyunu aldıysan sil tekrar tükle falan olmuyorsa oyunun sitesine bildir
  • İnternetten indirdim 2 kere denedim crack bakacam şimdi başka.

Ama crack ile ilgili olsaydı hiç açılmazdı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    prince of persia kurulum sorunu..
    19 yıl önce açıldı
    Gears Of War save sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • crack içindeki burnout paradiseyi al oyunun kurulu olduğu yere kopyala yapıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdayd

crack içindeki burnout paradiseyi al oyunun kurulu olduğu yere kopyala yapıştır

Arkadaş Crack yapmayı bilmiyordu sanki bu arada konunun tarihine bakmadın mı ? 2009 konusu hortlatmışsında :D
  • dostum ben de aynı sorunla karşılaştım .o yüzden yazdım. normalde kısyol masaustune gelmiyor. belki ihtiyacı olan başka biri yararlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLe

İnternetten indirdim 2 kere denedim crack bakacam şimdi başka.

Ama crack ile ilgili olsaydı hiç açılmazdı ?

crackde sorun vardır neden dersen bazı cracklerde oyun açılır ama hata olur örnek başıma gelen the darkness 2 adamları normalde parçalıyor kan çıkıyor vuruyunca yada finish yapıyınca bende olmuyordu hiç birisi crack değiştirdim sorun ortadan kalktı

NOT: TARİHE SONRADAN BAKTIM KONUYU HORTLATANIN ALLAH CIZIRTISINI VERMESİN birde adama the darkness2 yazdım oyun 2012 yılı oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Darkness TR -- 23 Temmuz 2012; 12:54:54 >

• Windows 7 demi oluyor bu hata? Windows 7 de benimde başıma geliyordu uyuymluluğu yapınca düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.