Şimdi Ara

Burnout Paradise 3D oluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CES 09'da tanıtılacak olan oyun hakkında ön bakış...

The Consumer Electronics Show 2009, bu sene bize geleceğin oyun dünyasının nasıl olacağını gösterecek. Sizi 3.boyuta geçirecek olan gözlükler sayesinde artık hiçbir oyun gözünüze eskisi gibi gözükmeyecek.

Daha önceden Gran Turismo 5 Prologue ve WipEout HD için bu teknolojinin kullanıldığını biliyorduk. Şimdi ise bunların arasına Burnout Paradise da eklendi ve size ekledikleri bu özelliği daha iyi anlayabilmeniz için Qore'un bu ayki bölümünde tanıttı. Eğer merak nasıl birşey olduğunu merak ediyorsanız, Qore'un bu ayki sayısını edinebilirsiniz.

Şuan için bu sistemi aktif hale getirebilmek için Pc'lerde 100mhz üstü monitör veya özel televizyonlar gerekiyor fakat Playstation 3 için gelecek bir firmware ile bizim için gerekli olmayabilir. Geleceğin konsol dünyasında Playstation 3'ün bu yeni nesil 3 boyut oyun özelliğini çalıştırabilmesi otoriteler tarafından şimdiden onun geleceğin konsolu olacağının kanıtı.
    Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 14 Mart 2009; 16:21:56 >

• 3D oyun oynamak için 120 hz tv gerekiyor

Daha kaç kişinin elinde 100 hz lcd tc var ki?

Orta sınıf için 120 hz tv ler alınabilirlikten bayaa uzakta
  • quote:

Orjinalden alıntı: CANOZ

3D oyun oynamak için 120 hz tv gerekiyor

Daha kaç kişinin elinde 100 hz lcd tc var ki?

Orta sınıf için 120 hz tv ler alınabilirlikten bayaa uzakta

iyide neden gerekli acaba. PS3 60 hz değilmi görüntüsü.
  • 3d görüntüler her frame'de bir göz için frame vererek oluşturulur... yani sol-sağ-sol-sağ......

60hz TV demek saniyede 30 frame demek... bunu 3d gözlük olayıyla kullanırsan her göz için 15 frame olur ki 15fps'de gözle görülür bir yavaşlıktır...

100hz tv ile 50fps yani her göz için 25fps alınabilir ki bu kabul edilebilir ama akıcı olarak bilinen 30fps için 120hzlik bir görüntü gerekir...
  • Demek istediğim. PS3 60hz den yukarı görüntü vermiyor. Burda kafam takılıyor benim. şimdi TV 200hz ama ps3 60hz oalrak gözüküyor. 1080p / 60 hz diye yazıyor onu anlatmak istiyorum. Vede anlamıyorum şimdi madem 60 hz den yukarı bir görüntü vermiyor ps3 ozaman izlenmezmi 3D gözlükle.
  • 1080p ile izlenemez diye cevap verebilirim dediğin gibi aletin çıkışı 60hz ise... ama belki düşük çözünürlüklerde yüksek frekans verebilir(720p gibi?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 14 Mart 2009; 18:21:16 >
  • ps3 de şuan bir hayli oyun oynadım ve 720p oynadım 60hz den yukarı veren oyun yok. ps3 doananım oalrakda destekliyormu 60hz den yukarısnız onuda bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 200hz sony tvler 40inç full hd 4000tl civarıki sürekli tvler ucuzluyor benim imzamdaki tvyi istanbul bilişimden 4150 tlye aldım eylülde şimdi 3500tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.