Şimdi Ara

Burgerking Triple Whopper menüsü incelemem ve ssler(an itibariyle yukledim)er (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
3
Favori
8.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

Sazan.avi

An itibariyle yukledim. Gecikme icin kusura bakmayin.
  • Abi naptın kotalılar bu ay iptal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Abi naptın kotalılar bu ay iptal.

Basliga hemem yazdim. Pc acilsin s image yapicam. Uyari iin sagol.
  • steakhouse mu triple whoper mı daha iyi sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ophiafagus -- 8 Ocak 2012; 21:30:34 >
  • sahidende yazdığın gibi çok ağır duruyor o peynirlerle falan yok abi ben burger kingin klasik hamburgerinden vaz geçmem
  • ne boş insanlar var
  • Simdi donanimhaber yemek yerine dondu

Cok para vermissin hocam haftaya bugun kapisalim istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuYaZ

Simdi donanimhaber yemek yerine dondu

Cok para vermissin hocam haftaya bugun kapisalim istersen

Yok hocam ben ayda bir yemeye ozen gosteriyorum. Hem isin icine idda girdigi zaman yemekden zevk alinmiyor.
  • o kadar sosu naptın?
    elinizden kokusu 1gün geçmiyor demişsin. yıkarsan geçer
  • Abi iyide cok kotu gozukuyor.. :d
  • megamac 13 tlye bu hamburgerden daha buyuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

o kadar sosu naptın?
    elinizden kokusu 1gün geçmiyor demişsin. yıkarsan geçer

Soslarin 7-8 tanesi yedim. Digerlerini dolaba attim. Bazen canim istiyor yiyorum. O buyuklerinden niye almiyorsun dersen da onu alincada evde herkez yiyor bana kalmiyor
  •  Burgerking Triple Whopper menüsü incelemem ve ssler(an itibariyle yukledim)er

Sanki sen bambaşka birşey yemişsin... Benzer bir yanını göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

steakhouse mu triple whoper mı daha iyi sence?

Bence triple. Ama steakhouse secene hak veririm cunku triple cok agir herkes sevmez yani.
  • quote:

Burgerking Triple Whopper menüsü incelemem ve ssler(an itibariyle yukledim)er

O triplewhopper zaten eski. Eskiden normal menüsünün içinde peynir oluyordu. Şimdi menünün içinden peyniri çıkardılar.
  • elma dilim patates iğrenç. gidin büyük boy parmak patates alın mayonez ketçap gayet güzel oluyor. tuzu bolca dökün çünkü bu tuzlar monosodyum glutamat. yani size yeme hissi verecek özel bir tuz. zararları var fakat genede tavsiye ediyorum
    Hamburger dediği gibi çok ağır o yüzden kola ile birlikte arada patates ile yenmesi lazım ard arda 3 ısırık almayın kafanız patlıyacak oluyor
    Yarım saatlik bir tokluk dediği arkadaşın bünyesi beni fazlasıyla doyuruyor.

Yazar notu: Çok kez yeme deneyimim oldu triple whooperı ama size önerim double whooper alın. Etin hamburgere oranı tam oturuyor ve fiyat olarak 3-4 lira karda olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

quote:

Burgerking Triple Whopper menüsü incelemem ve ssler(an itibariyle yukledim)er

O triplewhopper zaten eski. Eskiden normal menüsünün içinde peynir oluyordu. Şimdi menünün içinden peyniri çıkardılar.

yok götü başı kaymış, ezilmiş büzülmüş de o anlamda söyledim...

çok özensiz yapıyorlar..

• fast food şirdan yapmalı bence burger king
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

elma dilim patates iğrenç. gidin büyük boy parmak patates alın mayonez ketçap gayet güzel oluyor. tuzu bolca dökün çünkü bu tuzlar monosodyum glutamat. yani size yeme hissi verecek özel bir tuz. zararları var fakat genede tavsiye ediyorum
    Hamburger dediği gibi çok ağır o yüzden kola ile birlikte arada patates ile yenmesi lazım ard arda 3 ısırık almayın kafanız patlıyacak oluyor
    Yarım saatlik bir tokluk dediği arkadaşın bünyesi beni fazlasıyla doyuruyor.

Yazar notu: Çok kez yeme deneyimim oldu triple whooperı ama size önerim double whooper alın. Etin hamburgere oranı tam oturuyor ve fiyat olarak 3-4 lira karda olursunuz.

Hocam haklısın ama evlere servisde elma dilim patates olmazsa olmaz. O dediginiz parmak patetes eve gelene kadar çok yumuşuyor. Yumuşak oluncada soslara bandırmak çok zor oluyor. O yüzden elma dilimi tercih ediyorum. Ha birde elma dilim soguyunca daha güzel oluyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.