Şimdi Ara

Burgerking Triple Whopper menüsü incelemem ve ssler(an itibariyle yukledim)er (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
3
Favori
8.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onun içinde 21 gr. mayonez olması lazm yav gr. larıda unutmuşuz atıcaklar valla
  • 25 tane sosu ne yaptin olm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

25 tane sosu ne yaptin olm

7-8 tanesi yedim gerisini Dolaba attim kanka
  • 1 ögünde 100gr dan fazla yağ almışsın hayırlı olsun
  • Şundan iki tane yiyorum, o anlık doyma geçince de patateslere yumuluyorum.
  • Abi çok kötü gözüküyor ya, nasıl yiyorsunuz ben anlam veremiyorum, köfteler kömür gibi, ekmekler bayat, iç malzeme kötü ve son derece özensiz gözüküyor burdan.
    Hele şu peynirlere bak ya, goruntu olarak cok kotu bir hamburger. Tadı da cok agir olsa gerek, muhtemelen fazla pişmiş köfte ve abartılı peynir tadı vardır.
    Ben sahsen Burger King'e gittigimde (Adam gibi sicacik ozenilmis oluyor ordan yendiginde) Portakal Suyu + Akdeniz Salata + Tekli Big King yiyorum guzel oluyor tavsiye ederim. Ama evde marul domates peynir köfte mayonez sogan ve hamburger ekmegiyle yapilacak bir hamburger eminim cok daha lezzetli ve saglikli olacak.
  • Ayrica dostum kac kilosun? En az 1 tane Triple Whooper menu yiyenler de yazarsa sevinirim nasil genis bir mide anlamadim be.
  •  Burgerking Triple Whopper menüsü incelemem ve ssler(an itibariyle yukledim)er
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

ben de birazdan sucuklu yumurtayi incelicem

bendensin
  • adam hic bir masrafdan kacinmamis ,emege saygi !
  • Ogame ci görmesin seni, komutaları salar üstüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shqiponje Madhe

Ayrica dostum kac kilosun? En az 1 tane Triple Whooper menu yiyenler de yazarsa sevinirim nasil genis bir mide anlamadim be.

Hocam kilom 85-87 arasinda oynuyor. Yag oranim %15.

Diger mesajini gormemisim. Buda ona cevap;

Hocam simdi baktimda gercekden kotu guzukuyor ama acken ve o onundeyken o kusurlari felan gormuyorsun. Beyin gidiyor yani :D kofte gercekden agir ama benim hosuma gidiyor. Peynir tadi sadece ilk basta ve en sonda yogun olarak geliyor. Zaten hamburgerin bu agirligin dolAyi kola icmenizi siddetle oneririm. Obur turlu yarasinda hamberi birakirsiniz. Disarda burgerking yeme konusuna gelirsek kesinlik disarda burgerkinge 20 tl vermem hem parasindan hemde rahat edemem. Genellikle arkadasla gittigim icin ikili menu yapariz en fazla 6 tl oderim :D

Bu arada ogameci ye selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütüphane -- 9 Ocak 2012; 2:52:51 >

• bende yemiştim bi kere ve harbiden şişmiştim mükemmel doyuruyor ama yanındada çıtır tavuk parçası filan o tarz şeylerde şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

ben de birazdan sucuklu yumurtayi incelicem

Sus sus midem duymasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

bende yemiştim bi kere ve harbiden şişmiştim mükemmel doyuruyor ama yanındada çıtır tavuk parçası filan o tarz şeylerde şart

Ozellikle sogan halkasi hocam birde 16 li olucak oysssssss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

bende yemiştim bi kere ve harbiden şişmiştim mükemmel doyuruyor ama yanındada çıtır tavuk parçası filan o tarz şeylerde şart

Ozellikle sogan halkasi hocam birde 16 li olucak oysssssss

ya ben onu sevmedim 9 lu filan almıştım herhalde arkadaş tavsiyesi üzerine 5 ten sonra midem bulandı içi bi acayip geldi

• bende dün dominostan 1 öde 2 bedava kampanyasını tatmış oldum

bu arada triple olsun steakhouse whopper olsun ideal menülerim bunları aldığım zaman hep klasik yeşilliksiz acı sos ve hardal koyduruyorum triple fiyatından dolayı ayda 1 alıyorum çünkü ben yediğim zaman king seçim ve nuget alıyorum yoksa sarmıyor beni nuget özellikle ranch,acı,barbekü,hardal ve ballı sosla iyi gidiyor
  • 23tl çok değil mi la? 23tlye çok daha güzel şeyler var
  • Bende Triple Whooper yemiştim staj zamanımda, bir de king seçim yapmıştım gaza gelip.

Ertesi güne kadar hiç bir şey yememiştim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.