Şimdi Ara

Burger King vs McDonalds & KFC vs Popeyes

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu 2 gruptaki Fast Food markalarindan hangisini tercih ediyorsunuz?

Ben Hamburgerde McDonalds çünku hamburger ekmeği yumuşacik oluyor ve daha rahat yiyorum. Patates olarakda Burgerdan bence daha iyi ama ketçap mayonezi açmasi, sikmasi eziyet.

Tavuk olarak kesinlikle KFC'i Popeyese tercih ediyorum fakat KFC bir tık daha pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KFC ve mc Donalds hiç yiyemedim o yüzden popeyes ve burger king

• McDonalds daha bi vizyonlu geliyor ve sıkıntı yaşamadım, Popeyes demek isterdim ama şube sayısı çok az bu yüzden KFC.
  • Burger King

Hamburleri daha lezzetli ve doyurucu özellikle steakhouse veya köfte burgerlar.patatesler iyi ama belkide en önemlisi keyçap mayonez kapta çok rahat yeniliyor patatesler böylelikle.bi kola dandik keşke pepsi yerine coca cola olsa.

Popeyes

Tavukları güzel baharatları çok güzel hele baharatlı patatesler çok iyi kolasıda güzel.

• McDonalds'ın BigMac menüsünü daha lezzetli buluyorum. Mangal Burger'i de sevdim.
  • McDonalds ve KFC diyorum. Ama en iyi burger derseniz, Burger King'in Texas Smokehouse burgerini tek geçerim. KFC'de çok pahalı o yüzden beni aşıyor ama tadı müthiş. Ayrıyeten Popeyes her geçen gün kendisini geliştiriyor.
  • dördü de obezite ve damar tıkanıklığı gibi hastalıkları doğuruyor ama bu dördü arasında en iyi patates popeyesda var. tavuk menü olarak da en iyi popeyes. hamburger olarak mc daha güzel geliyor nedense bana. burger king deyince aklıma hamburgerden taşan mayonez, yağlı restoran zemini ve kol kıllarını almamış kadınlar geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mc Donalds'ın son yıllarda çıkardığı menüleri sevmiyorum ama Bigmac için devam.

Kfc'de iyidir Burger King ve Popeyes'a hiç gitmedim.

• Hoş geldiniz arkadaşlar hepsinin tadları aynı ben bir fark göremedim. 1998 yıllarda burger king tavuk burgeri iyiydi ama artık beğenmiyorum.

Ne zaman yemek zorunda kalsam hasta oluyorum. Pizzada dahil buna

Benim favori yemeğin ıspanak

• burgerking/popeyes
  • Mc Donaldsin patatesi Popeyesin tavugu guzel oluyor.Burgerla Kfc cop

• Burger keyif verir mc doyurur. Gerisi çöp.

• çabuk lahmacun yiyinciler gelmeden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mc'in daha lezzetli olmasına rağmen Türkiye pazarında Burger King daha önde,bunun sebebi fiyat ve doyuruculuk,KFC BMW ise Popeyes Fiattır.Yalnız hocam merakımdan soruyorum biz burger ve popeyes desek onları mı yemeye başlayacaksın,yoksa farklı bir amaç mı var
  • Popeys sanırım bilerek kanatlarının üzerinde ki tavuk tüylerini almıyor .

Hayır anlamıyorum kanadın üzerinde ben tüy görünce aaa bu çok organik bir tavuk mu diyeceğim
  • Burger King tavukta ise KFC diyorum . İskenderde daha güzel marka bulamadım , hangi markaya iyi desem çok geçmeden kendini bozuyor . Önerisi olan varsa açığım iyi günler
  • Uzun zamandır yemedim bunlardan. Alınca pişman ediyorlar. Eskiden gobitte iyi bir alternatifti şimdi el yakıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.