Bildirim
burger king veya mcdonald's şubesi açmak

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 5 Nisan 2015; 23:27:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: levelOne
Kanka fabrikayı üstüne yapmıyacanmax 75 bin yeter isim hakkı ve malzemeler dahil
O paraya fritozu verirler anca.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış biliyorsunuz, 1.5 trilyonu bulabilir, 650 700 bin yeterli değil. Bu kahve konağı vs onların bile franchisingleri 600 700 milyar civarı
quote:
Kanka fabrikayı üstüne yapmıyacanmax 75 bin yeter isim hakkı ve malzemeler dahil
Adıyaman çiğköfteci şubesi açmıyosun kardeş 😄
75 bine açtırırlar mı :)
Bir ara konusu yine açılmıştı sanırım 800.000dolar gibi uçuk bi fiyat veriyorlardı Burger King de
quote:
Gecen gun acilmisti boyle bir konu biri 500 bin falan isterler demisti sanirim oradan aklimda kalmis
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6
quote:
O paraya fritozu verirler anca.
Cig kofteci ile karistirdim300000 dolar isim hakkı isterler işte 700 800 bin olur dükkan malzeme vb
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
starbucks'ın 800k$ diye biliyorum sadece isim hakkı. marka değerleri ve şube sayısı kıyaslamasıyla mc'nin 1.5m tl civarı burgerking in de 1m tl civarı olacağını tahmin ediyorum. -
eşşek etleri dahil 830 bin evroquote:
Orijinalden alıntı: baştanbeşinci
starbucks'ın 800k$ diye biliyorum sadece isim hakkı. marka değerleri ve şube sayısı kıyaslamasıyla mc'nin 1.5m tl civarı burgerking in de 1m tl civarı olacağını tahmin ediyorum. -
quote:
starbucks'ın 800k$ diye biliyorum sadece isim hakkı. marka değerleri ve şube sayısı kıyaslamasıyla mc'nin 1.5m tl civarı burgerking in de 1m tl civarı olacağını tahmin ediyorum.
Hocam kisacasi bu is olmaz sanirim 650 bin tl ile? Maliyetler cok yuksekmis.
Simit Sarayına 350 bin TL istediklerine göre burgera 1 Milyon isterler heralde
Bir ara konusu açılmıştı. 500 bin civarıydı sanırım AVMydi hatta, ama şahsi fikrimi soracak olursan yapma. Ciddiyim.quote:
Orijinalden alıntı: Dr. eneox
eşşek etleri dahil 830 bin evro
Alıntıları Göster
https://vimeo.com/113834122
Bu videoyu geçen izlemek nasip oldu, BK den de Mc den de coladan da soğudum. Şimdi şu belgeseli izleyip, "Banane ben parama bakarım." diyebilecek misin? Sanmıyorum.
-
dolar 2 civarındayken 700 bin $ civarındaydı. Anahtar teslim şekilde. 1.5 milyon tl civarı olmuştur rahat şuan. -
Sende king burger adıyla açarsın şubeyi hem okadar para vermene gerek kalmaz.
Ne 500 kardeş 750 bin tl değil 750 bin dolar o
quote:
Orijinalden alıntı: abdyek
Bir ara konusu açılmıştı. 500 bin civarıydı sanırım AVMydi hatta, ama şahsi fikrimi soracak olursan yapma. Ciddiyim.
https://vimeo.com/113834122
Bu videoyu geçen izlemek nasip oldu, BK den de Mc den de coladan da soğudum. Şimdi şu belgeseli izleyip, "Banane ben parama bakarım." diyebilecek misin? Sanmıyorum.
Bu isi yapmak istesek bile maliyeti cok yuksek. Kisacasi altindan kalkabilecek bir is degil gibi cunku 650 bin lira civari parayla bu isi yapmak imkansiz gorunuyor bizim icin.
Kesin birsey yok ortada henuz zaten.
-
malesef :( forumda 650bin liraya iş kurmak başlıklı konu açıp ordan tavsiye alsan daha mantıklı fikirler gelebilir. illaki mc veya burgerking açmak istiyorsan ortaklı yapıda açabilirsin. şahsen tavsiye etmem. dominos ve ya sbarro yu düşünebilirsin. tahminim biraz daha ucuz olur o markalar. -
-
quote:
malesef :( forumda 650bin liraya iş kurmak başlıklı konu açıp ordan tavsiye alsan daha mantıklı fikirler gelebilir. illaki mc veya burgerking açmak istiyorsan ortaklı yapıda açabilirsin. şahsen tavsiye etmem. dominos ve ya sbarro yu düşünebilirsin. tahminim biraz daha ucuz olur o markalar.
Tavsiyen icin saol hocam.Fiyatlar hakkinda bilgim olmadigi icin sizlere sormak istedim. Farkli is konularina yonelirsem daha mantikli olur artik.
Benzer içerikler
- epilepsi ehliyet yorum
- silah nereden alınır
- zoretanin kullanırken alkol alınırsa ne olur
- bekunis ile kilo verdim
- buzluktan çıkan şinitzel nasıl pişirilir
- ets2 türkiye haritası
- sodyum iyon batarya
- dünyanın en büyük vinci
- dc açıldı mı
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X