Şimdi Ara

burger king veya mcdonald's şubesi açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maliyeti ne kadardir sizce bu iki yemek firmasindan birinin şubesini açmak?

Diyelim ki mcdonald's şubesi açmak istiyorum ben. 650-750 bin tl bütçe yeterli olur mu yoksa daha fazla para mı ister bu firmalar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 5 Nisan 2015; 23:27:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levelOne

Kanka fabrikayı üstüne yapmıyacan max 75 bin yeter isim hakkı ve malzemeler dahil

O paraya fritozu verirler anca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış biliyorsunuz, 1.5 trilyonu bulabilir, 650 700 bin yeterli değil. Bu kahve konağı vs onların bile franchisingleri 600 700 milyar civarı

• quote:

Kanka fabrikayı üstüne yapmıyacan max 75 bin yeter isim hakkı ve malzemeler dahil

Adıyaman çiğköfteci şubesi açmıyosun kardeş 😄
    75 bine açtırırlar mı :)

• Bir ara konusu yine açılmıştı sanırım 800.000dolar gibi uçuk bi fiyat veriyorlardı Burger King de

• quote:

Gecen gun acilmisti boyle bir konu biri 500 bin falan isterler demisti sanirim oradan aklimda kalmis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burger King'te Müdür Olucam?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

O paraya fritozu verirler anca.

Cig kofteci ile karistirdim 300000 dolar isim hakkı isterler işte 700 800 bin olur dükkan malzeme vb

• starbucks'ın 800k$ diye biliyorum sadece isim hakkı. marka değerleri ve şube sayısı kıyaslamasıyla mc'nin 1.5m tl civarı burgerking in de 1m tl civarı olacağını tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baştanbeşinci

starbucks'ın 800k$ diye biliyorum sadece isim hakkı. marka değerleri ve şube sayısı kıyaslamasıyla mc'nin 1.5m tl civarı burgerking in de 1m tl civarı olacağını tahmin ediyorum.
    eşşek etleri dahil 830 bin evro
  • quote:

starbucks'ın 800k$ diye biliyorum sadece isim hakkı. marka değerleri ve şube sayısı kıyaslamasıyla mc'nin 1.5m tl civarı burgerking in de 1m tl civarı olacağını tahmin ediyorum.

Hocam kisacasi bu is olmaz sanirim 650 bin tl ile? Maliyetler cok yuksekmis.

• Simit Sarayına 350 bin TL istediklerine göre burgera 1 Milyon isterler heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. eneox

eşşek etleri dahil 830 bin evro

Alıntıları Göster
    Bir ara konusu açılmıştı. 500 bin civarıydı sanırım AVMydi hatta, ama şahsi fikrimi soracak olursan yapma. Ciddiyim.

https://vimeo.com/113834122

Bu videoyu geçen izlemek nasip oldu, BK den de Mc den de coladan da soğudum. Şimdi şu belgeseli izleyip, "Banane ben parama bakarım." diyebilecek misin? Sanmıyorum.

• dolar 2 civarındayken 700 bin $ civarındaydı. Anahtar teslim şekilde. 1.5 milyon tl civarı olmuştur rahat şuan.
  • Sende king burger adıyla açarsın şubeyi hem okadar para vermene gerek kalmaz.

• Ne 500 kardeş 750 bin tl değil 750 bin dolar o

• quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

Bir ara konusu açılmıştı. 500 bin civarıydı sanırım AVMydi hatta, ama şahsi fikrimi soracak olursan yapma. Ciddiyim.

https://vimeo.com/113834122

Bu videoyu geçen izlemek nasip oldu, BK den de Mc den de coladan da soğudum. Şimdi şu belgeseli izleyip, "Banane ben parama bakarım." diyebilecek misin? Sanmıyorum.

Bu isi yapmak istesek bile maliyeti cok yuksek. Kisacasi altindan kalkabilecek bir is degil gibi cunku 650 bin lira civari parayla bu isi yapmak imkansiz gorunuyor bizim icin.

Kesin birsey yok ortada henuz zaten.

• malesef :( forumda 650bin liraya iş kurmak başlıklı konu açıp ordan tavsiye alsan daha mantıklı fikirler gelebilir. illaki mc veya burgerking açmak istiyorsan ortaklı yapıda açabilirsin. şahsen tavsiye etmem. dominos ve ya sbarro yu düşünebilirsin. tahminim biraz daha ucuz olur o markalar.
  • quote:

malesef :( forumda 650bin liraya iş kurmak başlıklı konu açıp ordan tavsiye alsan daha mantıklı fikirler gelebilir. illaki mc veya burgerking açmak istiyorsan ortaklı yapıda açabilirsin. şahsen tavsiye etmem. dominos ve ya sbarro yu düşünebilirsin. tahminim biraz daha ucuz olur o markalar.

Tavsiyen icin saol hocam.Fiyatlar hakkinda bilgim olmadigi icin sizlere sormak istedim. Farkli is konularina yonelirsem daha mantikli olur artik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.