Şimdi Ara

burger kıng deneyımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
1
Favori
15.460
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekmeği bayat parçalanıyor, eti ateşte diye tadı yok ve koku geliyor, patates saman gibi, pepsi desen su içiyorum belli değil..

Mc Donalds kesinlikle bu konuda 1 numara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı da bir arkadaş MC ye sallamışta,tamam damak zevki olarak burger kingi tercih edebilirsiniz lakin genel anlamda kıyaslarsak BK MC nin yanından bile geçemez. MC dünyada ki en pahallı 10 şirketin içinde gıda şirketi olan tek firma
  • burger king den nefret ettim ne hamburgeri nede dondurması almayın aldırmayın ben çevremde yiyenlere kızıyorum hem hizmet sıfır hemde kalite
  • Eskişehir candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

arkadaslar burgerdan bır menu aldıgınızda sıze verılen kod ıle asagıdakı lınke gırıp fısın ustundekı anket kodunu gırdıgınızde sıze bır sonrakı bır menu alımında ucretsız kıngsıze hamburger vermektedır

https://www.burgerkingdeneyimi.com/

foruma baktım verıldıgını goremedım

Kingsize hamburger değil, patates-içecek boyu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir kullanıyorum bu indirimi ancak ne hikmetse hep ilk kullanan müşteri ben olduğum için uzun süre bekletiyorlar, en sonunda sayıları kağıda yazıp öyle veriyorlar menüyü.

• BurgerKing Türkiye'nin ortaklarından birisinin, ünlü futbol yorumcusu olduğunu biliyormusunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar BurgerKing'e gitmeyin, hatta gidenleri engelleyin. Bu adamların hiç bir şeyi steril ve sağlıklı değilki.
    Restoranlarında çalıştırdığı insanlar 18-20 yaşlarında genç çocuklar. Bu çocukların üstü başı perişan, temizlikten bi haberler. 800TL maaş verdikleri adam nasıl güleryüz göstersin, neden dikkat etsin ki temizliğe. Canınız çok isterse 2 ayda 1 yiyin fakat hiç önermiyorum. Ben önceden çok giderdim fakat artık BurgerKing ve Mc Donalds'tan uzak duruyorum. Turkish Hamburgercileri tercih ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clls

BurgerKing Türkiye'nin ortaklarından birisinin, ünlü futbol yorumcusu olduğunu biliyormusunuz?

Kollektif bir ticaret:)

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmethunlu

quote:

Orijinalden alıntı: serdügeşt

Eskişehirde olanlar hamburgei sadece pino da yer.. Enfes...

Kesinlikle
    Bi kere siz oturursunuz garson gelir insan gibi muamele görürsünüz. Kola kutu olarak gelir. Asitli Premix dayatılmaz.eti lezzetlidir.patatesi kutuda gelir. Yağsızdır.
    Memlekete her gittiğimde yerim.

Çok övdünüz Eskişehir'e gittiğimde direk oraya gidicem bakalım
  • Et döner varken bunlara para vermem.Odun ateşinde odun ekmeğinin içine konmuş sade et döner yanına bakır maşrapada buz gibi köy ayranı ohhhh beeee

• dönerci polat, kokoreçci mustafa , dürümcü şükrü varken burger king 2 tl indirim olsa ne olur ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik

Yerleri neyle siliyorlar. Yapış yapış. Yakında batarlar. Çevremde kimse gitmiyor.

Hocam çevren bayağı geniş galiba. Kaç milyonsunuz.

• MC'de yedigim son menuden sonra midemi bozmustum. Son bir yildir kesinlikle gitmiyorum. Kullandiklari etlerin saglikli oldugunu sanmiyorum. Gec bozulmasini saglamak icin icine bir suru kimyasal madde ekliyorlar. Tavuk etinde daha az oynama yaparlar diye saglikli oldugunu dusunmesem de fast food olarak Popeyes tercih ediyorum. KFC'de var ama fiyat olarak Popeyes daha makul.

Edit: Imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 22 Haziran 2014; 12:41:17 >
  • Yaşım itibariyle çok fazla gitmem fast-food yerlerine ama kısıtlı gözlemime göre son yıllarda Burger'ın kalitesi hep düştü. Ayrıca fast-food demek ucuza hızlı yemek yemek demektir; fakat ülkemizde ne hikmetse kebap fiyatlarıyla kafa kafaya gidiyor. Hamburger ve pizza fiyatları ülkemizde fahiş.
  • Hamburger yiyeceksem marmaris büfeden ıslak burger söyler yerim. Yenmez burger king felan.

• BurgerKing ve McDonalds ı hiçbir zaman denememek en güzelidir..Aklınızda bulunsun, sağlığınız için yani...
    2 tane Burgerking yiyeceğinize gidin adam gibi dana etinden bir tane hamburger yeyin, en azından yediğiniz halis muhlis katkısız et olur
  • Ankarada big bang burger'i tavsiye ediyorum hamburger yemek isteyenler icin.

• B.k = b.k= çöp= uzak durulası mekan, firma.
  • Ben pek hamburger yemem ama kahve içerim sürekli ,mc nin kahvesi güzel ama burgerin kötü direk makineden çıkıyor. zaten bir kere mcyyoktu zorunlu olarak gittim sıra bekledim aldim ,şeker atmak için bir açtım direk sıcak su ama azıcık kahverengilik var .döndüm geri o kalabalıkta yine birazcık daha koyusundan getirdi çay gibi en sonunda benzer birşey geldi ama tadı yok berbat gittim döktüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwhiteee -- 22 Haziran 2014; 15:00:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.