Şimdi Ara

Burger King'deki sarmısaklı mayonez + acı sos piyasaya sürülsün ): (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
14.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Burger King'deki sarmısaklı mayonez + acı sos piyasaya sürülsün ):

(En Son Oy Tarihi: 19.4.2017)
Giriş
  • 25 kurus mu soslar? hepsi aynı fiyatta mı
  • Valla benden kimse para istemedi ama 1 tane veriyolar yani benim aldıklarım normal k,m + acı sos + s.mayonez.

McDonalds extra para istiyorlar diye duymuştum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kulspruta

Konuya ilgili ss

Acılı Triple whopper

Burger King'deki sarmısaklı mayonez + acı sos piyasaya sürülsün ):

Soslara gelince sol üstte sarımsaklı mayonez, sağında Buffalo sos

Sol altta standart ketçap ve mayonez var

yuuhhh onu insan ın yemesi için mi yapmışlar?

• quote:

Orjinalden alıntı: Etkisiz Eleman

quote:

Orjinalden alıntı: ckm

Ya bu acısos ve sarımsaklı mayonezi calve piyasaya sürmüyor birisi sürüyor demiş yukarda.

Piyasada acı sos çok var ama bufgerdeki gibi değil farklı alternatifler + sarımsaklı mayonez de var diyorlar ama ben ona hiç rastlamadım.

Kendiniz yapsanıza.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snake_10

Big King xxl büyük seçim + 16 lı soğan halkası + bu soslar adamı obez eder

Dünkü menümü yazdım

Onur hatırlatma gözünü seveyim fesat geçiriyorduk.

• quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

quote:

Orjinalden alıntı: snake_10

Big King xxl büyük seçim + 16 lı soğan halkası + bu soslar adamı obez eder

Dünkü menümü yazdım

Onur hatırlatma gözünü seveyim fesat geçiriyorduk.

Hacu

• Soğan halkaları nasıl arkadaşlar hiç denemedim neye benziyor tadı.Yarın denemeyi düşünüyorum yanında sos ne tavsiye edersiniz.
  • Sarımsaklı Mayonez zaten piyasada var arkadaşlar geçen gun tansaştan aldım hatta :D

ama benim favorim kesinlikle RANCH sos ya,yok böle bi tat :nam nam:
    bir de ballı hardal sosu var ki çok kotu bi tadı var ya
  • Ben Burger Kinge gidiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Etkisiz Eleman

Soğan halkaları nasıl arkadaşlar hiç denemedim neye benziyor tadı.Yarın denemeyi düşünüyorum yanında sos ne tavsiye edersiniz.

Acı sos+ sarmısaklı mayonez.

Bırak soğan halkasını ellerini yersinEllerim titriyor yaw

Gerçe soğan halkaları sadeykende müthiş ama neyse
  • Arkadaşlar soslerı Calve uretiyor ama seri üretim yapıp kutu kutu satamıyor . Ama ben kendim şahsen ballı hardal barbekü ve ranch soslarına bayıldığım için parayla Burger King restoranlarından alabiliyorum tanesi 25 ykr ve herbiri 25 gram. 100 tane sos aldığınızı düşünürsek bu 2.5 kg sos eder ve fiyatı 25 ytl olur ve 1kilosu 10 ytl gibi bi rakama gelir zaten normal mayonezin kilosu 8 ytl civarında. Anlıyacağınız çokda pahalı olmuyor ama siz başka bir yol bulursanız söyleyin . Ayrıca piyasada satılan başka barbekü sosları hiç güzel değil.
  • Millet sabah sabah bir sorum olacak, bu BiG KiNG XXL yi dağıtmadan adam akıllı nasıl yiyorsunuz? Ben ne zaman bundan alsam gören "olm ağzınla yeseymişin" der gibi bakıyorda

Bu arada fast food'a karşı olana kafam girsin, hiç aksatmam haftanın iki günü (oda bir öğün) yerim bu mereti ağalar... Çok kral bişi çünkü hehe..

Ayrıca McDonald's kötü Burger King iyidir.. Mc Donalds plastik kullanıyor resmen malzemeleri yaparken..

KFC de iyidir ama herifler kafayı tavukla bozdukları için çeşit az (Kentucky Fried Chicken zaten açılımı) ayrıca salataları kötü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turşu Paşa -- 21 Ekim 2008; 8:32:01 >

• whopper pek sevmem her zaman büyük seçim chicken royale yerim

konuya gelince iki sosuda çok severim ama bunların patates kızartması da böyle kiloluk şekilde süpermarketler de satılsa daha iyi olur

• Az once reklamına rastladım Calve Sarımsaklı Mayonezi piyasaya çıkarmış...Yoksa daha oncede mi satılıyorduda haberimiz yoktu ?
  • Acı sosu tek geçerim, piyasada olmadığı için knorr'un sulu kıvamıyla yetiniyorum , bağarsaklarıda çok iyi çalıştırıyor ayrıcada
  • evet sonunda sürmüş piyasaya da dün o kadar aradım bulamadım. ne tansaşta vardı ne migrosta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

mcdonalds da yedığım kucuk kutudakı hardalın tadını hıcbı yerde bulamıyorum pıyasada butun fırmaların (calve tamek vs vs ..) hardallarından tattım mcdonalds hardalı bambaska

iÇimdeki hardal aşkı baaammmbaşkaaa
  • Acı sos, barbekü sos, buffalo sos bunların üçüde satışa çıkarılmalı bence. Ayrıca hardalı nasıl sevebiliyorsunuz anlamıyorum .
  • Geçem gün Yenibosna Koçtaş-Tansaş ta TAT'ın Sarımsaklı mayonezini-Hardallı Mayonezini-Ranch Mayonezini(Yeni)-Süper Acı Ketçapını(Yeni)-Barberkülü Ketçapını-Premium Ketçapını-Süper Acı Hardalını(Yeni)-Ballı Hardalını gördüm.Ve hepsinden birer Tane aldım.Premium Ketçap çok pahalı normal 345Gr. lıklar 2,00TL-2,50TL iken 345Gr. Premium Ketçap 5,99TL
  • Kesinlikle piyasaya cikmali...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.