Şimdi Ara

Burger King de çalışmak zormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bulamadım tek çare burger king e girmek çalısma şartlarini bilen arkadaşlar yorum atabilirmi zormudur yorucumudur önerirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• baya yorucuymuş arkadaşımın dediğine göre
    tavsiye etmiyor
  • Çalışma tempoları zaten gözle görülüyor üstelik yaz ayları da yaklaştıkça daha da tempolu günler bekler, yorucu olacağını düşünüyorum
  • Arkadaşlar yaşım 17 ve iş bulamıyorum kafayı yicem tek çare burger gibi gözüküyor bu yaz kesin bir pc toplamam lazım ama iş yok

• quote:

Orijinalden alıntı: seynseyn37

Arkadaşlar yaşım 17 ve iş bulamıyorum kafayı yicem tek çare burger gibi gözüküyor bu yaz kesin bir pc toplamam lazım ama iş yok

esnaflara falan da bak
  • kurumsal firma gir çalış kaldıramazsan ayrılırsın ne kafana takıyosun ki? sırtında taş taşıtmıyorlar ya kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seynseyn37

Arkadaşlar yaşım 17 ve iş bulamıyorum kafayı yicem tek çare burger gibi gözüküyor bu yaz kesin bir pc toplamam lazım ama iş yok

Hocam bkya girme onun yerine garsonluk vs. Yap bulaşık yıka bk aşırı yorucudur paranın karşılığını asla alamazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burger King'te Müdür Olucam?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bkde iş yoğundur tamamda asıl kişiyi yoran basindaki rutbelilerin azar ve dırdırı.

• Bugun burger kinge gidicem bakalım oraya giricem başka çare yok görüşmeye gidelim bakalım

• seni ezerler abim orda. her gelene gidene efendim dersin, gelen geçer azarlar çalışma hayatından soğursun.
  • Azarlama konusuna gelicek olurasak 8 yaşımdan beri çalısırim kendi dukkanimizda 7 yillik iş hayatım var :D alışkınım azar yemeye yani o kadarda aabartilacak konuda azar yiyecek bişey yapmam diye duşunuyorum zaten ordaki rütbeli kişilerden bile daha çok iş hayatim vardır işi çabuk kavrarim bi kere denildimi oo oyle surer arkamdan bu ne kadar kotu iş yapiyo dedirtmem yani hatta hayran birakirim diyebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.