Bildirim
Burger King de çalışmak zormu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
baya yorucuymuş arkadaşımın dediğine göre
tavsiye etmiyor -
Çalışma tempoları zaten gözle görülüyor üstelik yaz ayları da yaklaştıkça daha da tempolu günler bekler, yorucu olacağını düşünüyorum -
Arkadaşlar yaşım 17 ve iş bulamıyorum kafayı yicem tek çare burger gibi gözüküyor bu yaz kesin bir pc toplamam lazım ama iş yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: seynseyn37
Arkadaşlar yaşım 17 ve iş bulamıyorum kafayı yicem tek çare burger gibi gözüküyor bu yaz kesin bir pc toplamam lazım ama iş yok
esnaflara falan da bak -
kurumsal firma gir çalış kaldıramazsan ayrılırsın ne kafana takıyosun ki? sırtında taş taşıtmıyorlar ya kardeş. -
quote:
Orijinalden alıntı: seynseyn37
Hocam bkya girme onun yerine garsonluk vs. Yap bulaşık yıka bk aşırı yorucudur paranın karşılığını asla alamazsın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bkde iş yoğundur tamamda asıl kişiyi yoran basindaki rutbelilerin azar ve dırdırı.
Bugun burger kinge gidicem bakalım oraya giricem başka çare yok görüşmeye gidelim bakalım
seni ezerler abim orda. her gelene gidene efendim dersin, gelen geçer azarlar çalışma hayatından soğursun. -
Azarlama konusuna gelicek olurasak 8 yaşımdan beri çalısırim kendi dukkanimizda 7 yillik iş hayatım var :D alışkınım azar yemeye yani o kadarda aabartilacak konuda azar yiyecek bişey yapmam diye duşunuyorum zaten ordaki rütbeli kişilerden bile daha çok iş hayatim vardır işi çabuk kavrarim bi kere denildimi oo oyle surer arkamdan bu ne kadar kotu iş yapiyo dedirtmem yani hatta hayran birakirim diyebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X