Şimdi Ara

Burger King 1 saat gecikti(Ne yapabilirim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 saat önce sipariş verdim ve çok açım.Gelince ne diyeyim şubeyi mı arayım adamın yanında.3,4 kez Hamburgeri yanlış getirdiler bu sefer es gecmeyeceğim

• Adamı çağır ve kulağına yaklaş bağır kaç.
  • ara iptal et başka yerden söyle burger king'le nasıl karnınızı doyuruyorsunuz ?
  • ramazan ya yoğunlardır
  • Kapıyı oldukça güler yüzle aç.Siparişini al ve parayı vermeden suratına çarp
  • quote:

Orijinalden alıntı: 54

ramazan ya yoğunlardır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Servis süresi değişmiş 1 saat yazıyor 40 dk dı önce.Olsun 1 saati geçti yine de sorunlu müşteri rolüne gireceğim
  • Dominos mu sandın sen burgerking i ?
  • Şikayetini iletiyorsun sonra restoran müdürü seni arayıp özür diliyor adamın kulagını cekiyor bir sonrakinde 20-25 dakikada geliyor güler yüzlü arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 10 Ağustos 2011; 14:38:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MounT531

Dominos mu sandın sen burgerking i ?

he valla dominos sandım 20 dk gelir diyordum ki önceden de hemen geliyordu.
  • Neyse geldi dedim niye gecikti diye.Adam size ne kadar sure dendi dedi.1 saat dedim saatine baktı evet gecmis 10 dk gecmis dedi.Arayım mı şubeyi ha yaramaz dedim.Lutfen elini ayağını yaların arama abi dedi.İyi kaybol bundan sonra bu apartmana yemek getirince önce bana soracaksın dedim.Nasıl istersen reyiz dedi.

Şimdi keyfini sürüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex dé Souza

Neyse geldi dedim niye gecikti diye.Adam size ne kadar sure dendi dedi.1 saat dedim saatine baktı evet gecmis 10 dk gecmis dedi.Arayım mı şubeyi ha yaramaz dedim.Lutfen elini ayağını yaların arama abi dedi.İyi kaybol bundan sonra bu apartmana yemek getirince önce bana soracaksın dedim.Nasıl istersen reyiz dedi.

Şimdi keyfini sürüyorum

güzel hayaller bunlar
  • Oruc Tut Lan Allahın Hayalperestı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 10 Ağustos 2011; 15:07:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ReceP|

Oruc Tut Lan Allahın Hayalperestı

kime ne?Belki ilaç kullanıyordur benim gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Campers

quote:

Neyse geldi dedim niye gecikti diye.Adam size ne kadar sure dendi dedi.1 saat dedim saatine baktı evet gecmis 10 dk gecmis dedi.Arayım mı şubeyi ha yaramaz dedim.Lutfen elini ayağını yaların arama abi dedi.İyi kaybol bundan sonra bu apartmana yemek getirince önce bana soracaksın dedim.Nasıl istersen reyiz dedi.

Şimdi keyfini sürüyorum

güzel hayaller bunlar

hayalet avcısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3L1C1OU5

quote:

Her Ise Bı Tarafını sokma Istersen :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D3L1C1OU5

quote:

Her Ise Bı Tarafını sokma Istersen :D

ok sen istemiyorsan sokmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Campers

quote:

Şimdi keyfini sürüyorum

güzel hayaller bunlar

:D ahaahh
  • quote:

Şimdi keyfini sürüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.