Arkadaşlar tercihlerim arasında Burdur Veterinerlik Fakültesi var ve orası olacak gibi lütfen bilgisi olanlar Burdur nasıl bir yerdir bilgilendirebilirler mi?
nerede yaşıyorsun ? istanbulsa allah kolaylık versin. çünkü istanbuldan giden kişiler alışmakta zorluk çekerler. ben aydına gittim 2 ay kaldım ve okulu bırakıp döndüm mesela. burdurlu bir arkadaşım vardı yurtta. burdurda hiçbir şey yok derdi. bi tane pastanesi var oraya gidiliyor sadece. burdur gölü var meşhur orası kuruyor. baya konserler verildi burdur gölü için çok güzel bi doğal güzelliği var derdi. ve burdurlu olup burdurda yaşamasına rağmen tatillerde bile burdura gitmezdi sevmezdi
Kocaelinde yaşıyorum okuyacağım bölüm zaten zor ne kadar dışarda vakit geçirim o ayrı ama hiç bir şey yokkende zor tabi :)
sınava ilk girişin mi ? liseden yeni mi mevzun oldun ?
Evet yeni bu sene girdim sınava
Ben burdurluyum kardeşim sana şöyle söyleyeyim eğer büyük bir şehirden geleceksen travmaya girebilirsin sosyal aktivite ve olanaklar o derece kısıtlıdır
Antalyaya vs yakın diyolar haftasonları orada geçirirsin dediler birde Avm vs Ispartada varmış orayada yakınmış baya
Isparta'da avm vardır tatillerde oraya gidersin,halısaha falan yaparsın,ünlü bir tane pastanesi var oraya gidersin,göle inebilirsin başka da pek bir şey yok ama halkı kültürlüdür öyle sorun çıkaran insan neredeyse hiç olmaz
Teşekkür ediyorum bilgiler için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme