Şimdi Ara

burdan birine kitap satıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burdan birine kitap satıcam nasıl olucak yani güvenli olması için neler gereki kısaca anlatırmısnız

• Kitap satma benden al hocam
  • haha kardeşim elime para geçsin alıcam ama nasıl ticaret yapıcaz internet üzerinden analtırmısn
  • Hocam alacağınız kişinin banka hesabına parayı yatırırsınız,hesaba para geçince satıcı kargo ile alıcının adresine kargolar,ptt kargo ile olursa ucuza gelir
  • Gittigidiyor üzerinden satabilirsin hocam.
    Bilgi için şuraya bakabilirsin.http://www.gittigidiyor.com/sifir-risk-sistemi/
  • eyw usta ben satıcamda hesap no evrdiğimde sıkıntı olmaz dimi bide sadce hesap nomu vercem
  • Eft yapacaksa ıban no gerekli,havale için hesap no şube kodu vb. şeyler gerekiyor ,bankasına göre değişir bu gibi şeyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben sana atıyorum diyelim sen hangi bilgileri isterdin hangi işlemelri yaprdın kısaaca sana zahmet anltırmısın
  • Hangi banka hocam ben ziraat bankası kullanıyorum,ya da misli veya nesine gibi hesabınız varsa oraya yollayabilirler
  • finans bankata hesa var işte ben hesap nosunu vericem akrşıya o parayı yatıracak ama ben hesap no vercemm ya sıkıntı yaratırmı yani tehlikelimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: femli2323

finans bankata hesa var işte ben hesap nosunu vericem akrşıya o parayı yatıracak ama ben hesap no vercemm ya sıkıntı yaratırmı yani tehlikelimi

Yok hocam hiç bir sıkıntı yaratmaz ,o kadar alışverişim oldu hiç bir sorun yaşamadım
  • hocam çok konuştum ksr bakma şimdi hesa no vercem başka ne gibi bilgiler vericem
  • quote:

Orijinalden alıntı: femli2323

hocam çok konuştum ksr bakma şimdi hesa no vercem başka ne gibi bilgiler vericem

Eft mi yapacak hocam havale mi ,isterseniz mesaj atın oradan konuşalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.