Şimdi Ara

Burdaki herkez ticaretmi yapiyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazen burdaki arkadaslarin nicklerin uzerini tiklayip nick bilgilerine bakiyorum cogu arkadas ya ps3 satiyor yada iphone satiyor yada pc parcasi falan satiyor baya baya bu isin ticaretini yapiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeta60 -- 15 Temmuz 2011; 1:56:46 >

• Yakıt fiyatları yüzünden millet ek iş peşinde sanırım
  • Doğrudur, yapan bir çok kişi var. Yakıt fiyatları bir etken olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona Grata -- 15 Temmuz 2011; 4:23:37 >
  • Herkes yapmıyordur;

fakat elektronik artık o kadar hızlı bir sirkülasyona girdi ki herkesin aldığı ürünler 3 ay sonra eski oluyor ve değerinin % 50'sini kaybediyor. Bu nedenle herkes kullanırken satışa da sunuyor.

Benim de FRANKE Marka DOMINOX Ankastre Bulaşık Makinem var, 1500 TL değerinde ve 1,5 yıldır kullanıyorum, satışa çıkardım, 250 TL'ye isteyene ödemeli kargo ile gönderirim.
  • Burdaki "hemen hemen" bir çoğumuz BOŞ M-ADAM !!!
    yoksa burda işi ne !!!
    Gider ticaretiyle uğraşır forumlarda sürtmez !!!
    Aha bu kadar da gerçek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Herkes yapmıyordur;

fakat elektronik artık o kadar hızlı bir sirkülasyona girdi ki herkesin aldığı ürünler 3 ay sonra eski oluyor ve değerinin % 50'sini kaybediyor. Bu nedenle herkes kullanırken satışa da sunuyor.

+1
    taner hocamında dediği gibi özellikle elektronik aşırı hızlı ilerliyor
  • quote:

Herkes yapmıyordur;

Benim de FRANKE Marka DOMINOX Ankastre Bulaşık Makinem var, 1500 TL değerinde ve 1,5 yıldır kullanıyorum, satışa çıkardım, 250 TL'ye isteyene ödemeli kargo ile gönderirim.

Taner abi neden satıyorsunuz memnun kalmadınız mı franke den?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herkez mi Herkes mi?
    geçen yıl açıldı
    herkes mutlu kimse bos yapmasin
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

quote:

Herkes yapmıyordur;

Taner abi neden satıyorsunuz memnun kalmadınız mı franke den?

Bir tane daha bulaşık makinemiz oldu, ben de bunu 250 TL ucuza vermek istiyorum. Koyacak yerim yok çünkü. Fransız malı FRANKE / DOMINOX, gayet de güzel bir makina, montajını servis yaptı. Elektronik kontrollü, ilk başta nasıl proğramlayacağımızı anlamamıştık, şimdi temiz yıkıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.