Şimdi Ara

Burç Uyuymuna İnanır mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçenlerde arkadaşlarla bu konunun muhabbeti geçti

sahip olduğumuz arkadaş,dostlarımız,evlilikler burç uyumuna göre şekilleniyormuş

normalde buna inanan birisi değilim ama anlaşabildiğim arkadaşlarımın burçlarına bakınca gerçeklik payı olduğunu gördüm.moralim de bozuldu.

bu konu hakkında düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim.

özellikle hayatınızdan bu tezi çürüten örnekler verirseniz sevinirim.

• evt benim en iyi anlastıgım insanlar aslan diye gorunuyo hakikatten de oyle...

bu konu üzerinde zamanında kafa yormustum yukselininden dogdugu gune kadar en ufak ayrıntı cok değişik şekillendirmeler yapıyor

ilginc bir raslantı demek isterdim ancak gerceklik payı oldukca yuksek....
  • inanmak istemiyorum burçlara ama genelde tutuyor
  • ozaman bi insanla ilk tanıştığımız zaman merhaba yerine burcun ne diye sormak daha mantıklı
    uyuşmuyorsan salla gitsin
  • inanmıyorum , ama kestirip atmakta istemiyorum...belki uyuyodur [:) hiç bilmem arkaşlarımın burcunu.
  • Saçmalık.
    Yayılmasının nedenide şu birşeyler sallıyorlar ortaya tutanlar övüyorda övüyor tutmayanlarda saçma demesine rağmen tutanlar bunlara inanmıyor ve insanlar buna inanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

Saçmalık.
    Yayılmasının nedenide şu birşeyler sallıyorlar ortaya tutanlar övüyorda övüyor tutmayanlarda saçma demesine rağmen tutanlar bunlara inanmıyor ve insanlar buna inanıyor.

belli bi yaşa kadar ne ilgilendim ne umursadım. belirli yaştan sonra geriye dönüp bi bilanço çıkardım. burç özelliklerime baktım en iyi anlaştığım burç aslan en iyi arkdaşlarım aslan en sevişgen kız arkadaşlarım boğaydı doğru sevmediğim adamlar içinde doğru söylemişler daha ne olsun artık inanıyorum. geçerliliği 3.4. planda da olsa bi kriter oldu yani "verecem" diyen kıza da sen boğa değilsin olmaz demeyiz dimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

Saçmalık.

belli bi yaşa kadar ne ilgilendim ne umursadım. belirli yaştan sonra geriye dönüp bi bilanço çıkardım. burç özelliklerime baktım en iyi anlaştığım burç aslan en iyi arkdaşlarım aslan en sevişgen kız arkadaşlarım boğaydı doğru sevmediğim adamlar içinde doğru söylemişler daha ne olsun artık inanıyorum. geçerliliği 3.4. planda da olsa bi kriter oldu yani "verecem" diyen kıza da sen boğa değilsin olmaz demeyiz dimi

sevısgen konusunda haklısın bogalar kuduruk oluyor hıc degılse tanıstıklarım

• Google amcaya sorayım bakayım arkadaşlarımın burçlarına vs...

Ama burcumun özellikleriyle özelliklerim %100 uyuşuyor desem yalan olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.