Şimdi Ara

Buraya bir sınav adaletsizliği bırak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temel lise garabeti düz liselerde obp nin yüksekken fen lisesinde düşük olması ve herkesin aynı seviye yazılıya girmemesi düz liselerde ve temel lisede kopya çekilmesi ve hocaların sevdiği öğrencinin sözlüsüne yüksek vermesi.

Çözüm herkes ham puanı ile yerleşsin ha diceksiniz ama ben lisede okadar çalıştım çalıştıysan yaparsın zaten sınavda yazılıda yapıyorsun sınavdada yapman gerekli.

• 0.5 barajı
    240 bin barajı
    Parayla obp almak
  • Sınav eleyici değildi.%1 den öğrenci alan fen lisesini 2.bitiren arkadaşım 6 bininci olmuş,onun tüm sınavlarda geçtiği başka bir arkadaşım 1800 olmuş.
  • 36 binden 46 bine attı beni daha konuşmayalım istiyorsan.
  • Tm cilerin onune mfcilerin birikmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 214K DAN 249KYA ATAN OBP DLŞSİKLFİŞASLÖFİŞSDKLŞFAKFD

OBP 58
  • Obp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 17K --> 22K
    Tıpa elveda
  • 14.7k>>19.9k

Tıpa elveda :(

• solidsnake99 kullanıcısına yanıt
    Hocam fikrimce sinav cok eleyiciydi ancak bi anda böyle bi sjnav gelmesi yanlisti. Yillarca ezbere dayali eğitim verip mabtiga dayalı sinav yaptilar ezberciler cok kaybetti. Dogrusu bu ama boyle birden bire gelmemeliydi

• 110 kdan 155 k ya obp attı elveda Hakkarı sınıf
  • 0.5 kuralı yüzünden mf 300k da 100k tm ci olması (aynısı tm ler için de geçerli)
  • Obp ve her dersin katsayısının eşit olması.
  • Bbm09 B kullanıcısına yanıt
    Hocam koskoca ayt fenin eleyiciliği 0 dı.Yarım yamalak bilenle her şeyi öğrenmiş birisinin aynı netleri yapabileceği bir sınavdı.Dürüst olmak gerekirse benim fenim iyi değildi mesela yine de sonuç güzel geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Obp ve her dersin katsayısının eşit olması.
    Saçmalığın dik alası felsefe çozen tm ci geldi beni gecti

• quote:

Orijinalden alıntı: hayvanat9999

Saçmalığın dik alası felsefe çozen tm ci geldi beni gecti

Alıntıları Göster
    1 tane edebiyat çözmeyen mfci tmcinin önünde ?
  • Obp makes me smile (!)

11. Sınıfta geçtim ilin obp konusunda en cimri lisesine düştüm düşe düşe, okul birincisi 88 ile mezun oluyor :) öleyim mi anlamadım ki. (Obp 9-10= 84.7, takdirname falan umrumda değil belge parçası vermeseler de olur)

Adaletsizlikler

-görmediğimiz ingilizcenin almancanın sınavını öle gebere olmak.

-dil bilgisi, nazım biçimi-şekillleri gibi konuları hocaların anlatmayıp sorumlu tutması

-seçmeli dersleri okulun uydurup uydurup koyması, istemediğimiz derslere girmemiz bir de sorumlu sınav olmamız, normalde kendimiz seçmeliyiz.

-obp, okul birinciliği. Üstte anlattığım gibi obp adaletsizliklerle dolu. 88 herkese normal bir ortalama olarak gozükürken bizde okul birincisi alıyor. Okul birinciliği ise liseden liseye değişiyor, belki o lisede ortalama bir öğrenci alt liseye gectiği zaman sınavın zorluğu daha az olduğu için okul birincisi olacak,buna kimse garanti veremez, hem de okul sınavları ile ösym sınavları hiç paralel değil, çoktan seçmeli hiç sorulmaz okul sınavlarında, yani obpyi öne çıkarmak kötü bir şey. Temel liseler ve de kolejlere girmiyorum. Soruları veren var vermeyen var iyi eğitim veren de var vermeyen de var, vermediklerini söyleyen tanıdıklarim kolay soruyorlar ve devletteki sınavlarıyla alakası yok dediler .

Ya merkezi sınav olucak tüm sınavlar herkes aynı kulvarda yarışacak ya da obp kaldırılsın, yok eğitim kalitesi ile obp eşitleniyor iyi eğitim alamıyoruz zaten siz yksden yüksek yapıyorsunuz diyenler de haksız, böyle savunma olmaz.

Yazılacak daha neler vardır. Benim okurken gördüklerim bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 31 Temmuz 2018; 14:39:5 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.