Şimdi Ara

Burasi avrupa cezadan kacis yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupanin en sevdigim yanlarindan Bir tanesi yasalar, Burda herkese adamina Göre muamele olayi Yok, burdaki kadinin, Tek sucu bisikletinde ön ve arka farin olmamasi, biraz kulak misafiri oldum yaklasik 50€ ceza kesti, ve bisikletine el koydu polis, bende uzaklasip Bir Foto cektim
    Kural kuraldir, ne olursan ol yasa vardir
    Uygar Nice günlere.....
     Burasi avrupa cezadan kacis yok

• Nürnberg?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

Nürnberg?

Ja genau :)
  • Chal qheqhe chal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen benimde başıma geldi bisikletle giderken telefonla konusuyordum polis aracı direk bisiklet yoluna çıkıp önümü kesti noluyoruz dedim30euro cezayı yedik artık daha dikkatliyim

• Çok özeniyorum bu avrupa ülkelerine, ailem burada olmasa 5 dakika durmadan basar giderim buradan.
  • bizde arabaların farları PLAKALARI YOK ceza kesen yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HEPSİ CIBIL CIBIL DEPREM OLMUYOMU ORDA
  • Ben amerika'ya giderdim. türkiye de ne adalet ne de hak hukuk kalmış gerçekten adam kayırma çok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luftfahrttechnik

Geçen benimde başıma geldi bisikletle giderken telefonla konusuyordum polis aracı direk bisiklet yoluna çıkıp önümü kesti noluyoruz dedim30euro cezayı yedik artık daha dikkatliyim

Ja, aynen bende arabada ceple konuşurken bir anda polize yazılı araba karşıma çıktı, dersin eroin operasyonu düzenliyorlar arabama:) o kadar özenle yapıyorlarki işlerini ne zaman ceza kesmişler haberin bile olmuyor :)
    Öylede tatlı dille anlatıyor yaptığım hatayı valla dayanamayıp üzerine bir 40€ daha verecektim tatlı dili için, halbuki arabada Bluetooth konuşma özelliğine var ama iyi bir ders verdi helal olsun valla.....

• Şöyle modern bi ülkede doğsaydım keşke.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

HEPSİ CIBIL CIBIL DEPREM OLMUYOMU ORDA

Türkiye'de deprem olmuyormu, birde konu ile ne Alakası var
    Bist du ergen oder was ?
  • Ben anlamadim simdi. konu'nun anlami ne? yani acilma sebebi ne icin? cok bos bir konu. cunku burada bahsedilen ornekten ziyade, yorumlar hep ayni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Şöyle modern bi ülkede doğsaydım keşke.

Keşke. Haberlere bakıyorum, cinayetler, kadına şiddet falan hepsi normalleşmiş bizde. Eğitim sistemi desen içine etmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linkinn

Ben anlamadim simdi. konu'nun anlami ne? yani acilma sebebi ne icin? cok bos bir konu. cunku burada bahsedilen ornekten ziyade, yorumlar hep ayni.

bir örnek teskil etmesi acisindan acilmistir,konudaki durumu anlamaman normal,bos konu deginiz sey ibretlik mesaj iceriyor,sizin gibi tipler bu durumu anlamanizi beklenemez zaten,
  • eskişehirde kaza oldu tramvay yolunda şans eseri evelsi gün tramvay yolundan gittiğimiz için iki arkadaş 72 şer tl ceza yedik. kaskımız eldivenimiz cart curt vardı. daha 2 gün önce eskişehirdeydim ailemi ziyaret etmek için yine tramvay yolunda bisikletler gidiyor.

yapılan herşey göstermelik bizde. sistemin allah binbir türlü belasını versin. güç bela harçlıklarla biriktirdiğim paradan yok yere ceza ya verdim.... haklıyım demiyorum ama çevrede bizimkinden BİN kat daha önem arzeden suçlar varken piyangonun bize vurması rahatsız ediyor sadece....

• Burda kişiye göre yasaları yeniden düzenlerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Şöyle modern bi ülkede doğsaydım keşke.

Keşke. Haberlere bakıyorum, cinayetler, kadına şiddet falan hepsi normalleşmiş bizde. Eğitim sistemi desen içine etmişler.

temmuzda mersine ailemin yanina ziyerete geldim,karsi yolda trafik isigi yok,hanimla 10 dk bekledik, ne araba yol veriyor yada hic birsey yok,biraz ötede polis vardi sordum karsiya gececez ama ne bir isik var nede baska birsey bana kalkip sizin sorununuz o dedi,simdi ben karsiya gecsem araba carpsa bunun hesabini kim verecek diye sordum !!!kaderinde varsa olur dedi,üst gecit teee 5 km ilerde yazik ya ne insan haklari var nee kural :((

• Bizim ülkede de bazı yasalar çok iyi işliyor. Mesela hiçbir yerde hakkını arayamazsın çünkü yasa dışı, sesini duyuramazsın yasa dışı, zamlara itiraz edemezsin yasa dışı, hiçbir tv haklı olanı yayınlamaz yasa dışı, gss borcuna itiraz edemezsin yasa dışı ve daha birçok şey. Bunlar çok güzel uygulanıyor. Ha yasa içi olanlarda var mesela yaya yolunda karşıya geçerken gelen arabanın son sürat çarpmadan kıl payı geçmesi yasada suç değildir.
  • Almanya kesinlikle bambaşka bir ülke. Geçen yıl iş seyahati amacıyla Recklinghausen'a gitmiştim. Günün erken saatlerinde yollar boş olmasına rağmen yayalar kendilerine yeşil ışığın yanmasını bekliyordu. Yollar ve kaldırımlar tertemizdi. Bulunduğum süre içinde korna sesi duyamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.