Şimdi Ara

Buralar hep bitmiş '2'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzuun zaman sonra tekrar düştük buralara bi heves geldik açılan bi kaç serverda oynadık. Hala vasat bi adım yol katedilememiş. Hala serverlar açılıyo 2 3 gün 1 hafta 10 gün bilemedin 1 ay sonra yine yok oluyo piyasadan oynayan sesimi duyan gerçekten kaliteli bi server olduğuna inanan arkadaşlarım varya tanıyan tanımayan bu başlık altında toplanalım hep birlikte kasmaya başlayalım







  • Bi ara denedik bi yerde az da olsa güzeldi zevkliydi valla öyle eskisi gibi birşey olsa süper olur fakat sanmıyorum zor
  • Burası hiç değişmeyecek. Her zamanki gibi yine ara verdiklerle yıllar geçti baktık bir server yok diyenlerle dolup taşıyor. Şunu farkettim ki biz hancıyız sizler yolcu. MuOnline ı siz bırakıp kürkçü dükkanı gibi geri geliyorsunuz. Ama neredeyse 10 Sene olacak 2007 den beri açık olan bir servera gerekli desteği ne verdiniz nede arkasında durdunuz. Sonrada burada yok bir arpa boyu olmamışda falanda filan. Lütfen herkes kendi yanlışlarını bir görmeli bence. Sizler Türk serverlarına gerekli desteği sağladınız mı da buradan birşey bekliyorsunuz. Az bi kendinize gelinde konu açın. Önce siz player olmayı ve birilerine güvenmeyi öğrenmelisiniz. Ben serveri açtığımda kimisi kısa donla okula gidiyordu kimisi Genç yağız delikanlıydı kimisi Evliydi coluk cocuk sahibiydi. Şimdi ne oldu kısa donlu cocuklar üniversiteyi kazandılar okuyorlar. Yağız delikanlılar evlendiler cocukları oldu. Evlilerin torunları oldu belkide. Yaşlanan abilerimizinde kötü haberlerini aldık. Nereden baksanız bir 10 Sene geçmiş. Dilekolay yani. Ömürden 10 Sene. Ne kazandık böylesine DH da burnu havada insanların olduğu bir kamyon dolusu eleştiri kazandık. Destek olmak yerine her zaman Köstek olan DHgiller gördük. Artık buradan gelecek hayırı falanda istemiyoruz. Biz iyi iş yaptıkca zaten iyi yerlere geleceğimizi biliyoruz. Sadece yapıcı eleştiriler yapın Türk insanının önüne köstek olmayın. Yıllardır burada Konumu açtırtmayan zurnalar neredeler. Fake hesaplara girip küfür eden totoşlar neredeler. Hani MuOnline koruyan agır eleştiriler yapan ağabey bozuntuları nerede.

    Boş konuşmayın.. Yılların birikimi var üzerimde ağır konusucam artık. Herkes yaptığı yanlışı kendi düşünsün ona göre karar versin bence.

    Oyun orada bulmak isteyen gider bulur indirir kasar oynar. Türk serverlarına güven olmuyor lafından önce Türk playerlarına güven olmuyor demelisiniz bence. Yeni baslayan arkadaslara fırsat tanıyın. TEcrübelilere destek verin gerisi zaten gelir.

    Hadi kalın sağlıcakla..




  • Sadece arada yorum okumak icin giriyorum 🙄 dh de en iyisini yapsan gene yaranmazsin en saçma serverlarin efsane anilari kalir sadece gerek yok ugrasmaya bence buralarda
    Parayi basacan facebook reklamina gelecek yabanci oyuncu alacan parani cekilecen ne gerek başka seylere ☺ global takilinca Tr oyuncuyu iplemeyince deger kazanirsin ☺ deger verirsen kendini bisi sanir 😀 ben oyle yapiyorum 🙄
    Iyi forumlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 arkadaş biz orjinal'de takılıyoruz gelmek isterseniz bekleriz helheim sunucusuna
  • İşlerden senede 4 ay falan bosluğum oluyor aslında 1 türk serverı varda player sıkıntısı yaşıyor yaşamasa uzun soluklu olabilir ama zaman sıkıntım olduğundan sağlam yabancı swde oynuyorum şuan konusunuda açmıştım özlem gidermelik takılıyoruz ama ne eski ruh ne eski arzu nede sağlam bir türk serverı yalan artık...
  • http://digmu.ddns.net:8080/

    Arkadaslar Beta Süreci Başarıyla Tamamlanmıştır.

    14 Ekim 2016

    Tarihinde Büyük Açılışı yaptık sıkıntısız bır sekıld oyunumuz devam edıyor


    Yep yeni bir kurgu ile karşınıza cıkıyoruz

    Bu Heycanı bizlerle paylaşmak istiyorsanız hiç zaman kaybetmeden bizlere katılın.

    Arkadaşlar versiyon s8 ama oyunun sistemi eskiden alıştığımız gibi

    kafa karıştıran itemler , setler oyunda bulunmamakta

    eskileri hatırlamak isteyenler şimdiden hoşgeldiniz.

    http://digmu.ddns.net:8080/




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FrienzOwner

    Burası hiç değişmeyecek. Her zamanki gibi yine ara verdiklerle yıllar geçti baktık bir server yok diyenlerle dolup taşıyor. Şunu farkettim ki biz hancıyız sizler yolcu. MuOnline ı siz bırakıp kürkçü dükkanı gibi geri geliyorsunuz. Ama neredeyse 10 Sene olacak 2007 den beri açık olan bir servera gerekli desteği ne verdiniz nede arkasında durdunuz. Sonrada burada yok bir arpa boyu olmamışda falanda filan. Lütfen herkes kendi yanlışlarını bir görmeli bence. Sizler Türk serverlarına gerekli desteği sağladınız mı da buradan birşey bekliyorsunuz. Az bi kendinize gelinde konu açın. Önce siz player olmayı ve birilerine güvenmeyi öğrenmelisiniz. Ben serveri açtığımda kimisi kısa donla okula gidiyordu kimisi Genç yağız delikanlıydı kimisi Evliydi coluk cocuk sahibiydi. Şimdi ne oldu kısa donlu cocuklar üniversiteyi kazandılar okuyorlar. Yağız delikanlılar evlendiler cocukları oldu. Evlilerin torunları oldu belkide. Yaşlanan abilerimizinde kötü haberlerini aldık. Nereden baksanız bir 10 Sene geçmiş. Dilekolay yani. Ömürden 10 Sene. Ne kazandık böylesine DH da burnu havada insanların olduğu bir kamyon dolusu eleştiri kazandık. Destek olmak yerine her zaman Köstek olan DHgiller gördük. Artık buradan gelecek hayırı falanda istemiyoruz. Biz iyi iş yaptıkca zaten iyi yerlere geleceğimizi biliyoruz. Sadece yapıcı eleştiriler yapın Türk insanının önüne köstek olmayın. Yıllardır burada Konumu açtırtmayan zurnalar neredeler. Fake hesaplara girip küfür eden totoşlar neredeler. Hani MuOnline koruyan agır eleştiriler yapan ağabey bozuntuları nerede.

    Boş konuşmayın.. Yılların birikimi var üzerimde ağır konusucam artık. Herkes yaptığı yanlışı kendi düşünsün ona göre karar versin bence.

    Oyun orada bulmak isteyen gider bulur indirir kasar oynar. Türk serverlarına güven olmuyor lafından önce Türk playerlarına güven olmuyor demelisiniz bence. Yeni baslayan arkadaslara fırsat tanıyın. TEcrübelilere destek verin gerisi zaten gelir.

    Hadi kalın sağlıcakla..

    Konunun açılmamasının sebebini sen herkesden iyi biliyorsun. Bırak 10 seneyi 50 senede geçse 50 online dan ötesi seni aşar. Mu online oyununu yada senin serverını bitiren buradaki oyuncular değil. Azıcık global düşünsen zaten çözeceksin de çap meselesi tabi. Üzerine çıkan oyunlar, android veya ios da sunulan oyunlar, sürekli yenilik getirilen oyunlar bitirdi mu online işini. Destek işine gelecek olursak. İnsanlara önce adil olma duygusunu aşılayacaksınki buradakilerde sana destek olsunlar.

    Oyuncuya küfür etmekle, donate item satmakla, oyunda geçen bir olayda bir kişiyi banlayıp diyerini sırf 2 oyuncu getirdi diye cezasız bırakmakla, başkasının serverlarına girip reklam atmakla(haberin var veya yok) yine bir başka yeni açılan server ile uğraşmakla;

    Kusura bakmada bir arpa boyu yol kat edemezsin. Üst kısımda yazdıklarımın hepsi bir iddaa değil, aksine senin serverında bu sıkıntıları yaşayan oyuncular soluğu burada aldı. ister istemez bizde şahit olduk.

    Şimdi yıllarca konu açmak için debelendiğin mu online bölümünden hayır beklemiyorsun. hayır gelmeyeceğini sende biliyorsun aslında. bölümü eskisi gibi günde 150-200 kişi ziyaret etse reklam atardık ama değilmi bilgehan. :)

    Neyse lafı fazla uzatmayayım. Her oyunun olduğu gibi bu oyununda bir bir çöküş evresi vardır. Herkes işinde gücünde ailesiyle. Yeni nesil zaten adını bilmiyor oyunun. Artık kolay kolay ayağa kalkabileceğinide zannetmiyorum. O yüzden insanları suçlamak yerine nerede hata yaptımda bu şekil davranıldı sorusunu sor kendine.

    Gerçi;

    Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul ZURNA az.

    Kalın sağlıcakla..




  • Ben konu başlığına katılmıyorum arkadaşlar :) Hele ki mu origin tam bir tıraş pay to win olmuş. Pokemon go dan kötü olur sonu. Yine de kitlesi olur tabi grafikler ve akıcılık güzel. Ama bütün rankingler vip 7 üyelerden başlıyor ki bu da minimum 200 dolarlık yatırımdır. Bu açıdan çok acımasız.

    2012'den beri sunucu yapıyorum, askerlik vs derken biraz ara verdim ama bu işi seviyorum. Sunucumda oynayan oyunculara önceki yıllarda yeterince keyif alabilecekleri sunucular yapamadığımı da biliyorum. Ama ben vazgeçmedim, sağ olsun bazı oyuncular da gerek maddi gerek manevi desteklerini hiç eksik etmediler. Şimdi eskiye nazaran daha iyi bir sunucumuz var. Oyunculardan daha güzel geri bildirimler alıyoruz. Ve daha iyisini yapabilmek için de çalışıyoruz.

    Mu Online bitmez, ama mu online server yapan hayalperestler de bitmez. 3 gün de server kuran çok kişi gördüm. Bu durum için Türk sunucu sahiplerini suçlamıyorum. Bilgi sahibi olmadan igc dosyalarıyla sunucu açan da çok adam var. Alıyorlar dosyaları basit şeyleri bile konfigüre edemeden igc'yi suçlayıp lisanslarını satıyorlar. O yüzden bir sunucuya başlarken, o sunucunun geçmişi hakkında biraz bilgi sahibi olmanızı tavsiye ederim.

    Yabancı sunucu isterseniz, real mu deneyin. Adam sunucusuna büyük değer veriyor çalışmalarını gıptayla izliyorum. Ama sahibi yahudi, para getirmediği gün kapatır gider. Bizim gibi zararına iş yapmaz.

    HellYeahMU EstorA, Mayıs 7 açtık. ağustosta bıçak gibi kesildi bağışlar. Yine de kapatmıyoruz. Para getirmiyor diye yeniden başlatmıyoruz.
    HellYeahMU AdiR, 10 Eylülde açtık. Resetsiz tutmadı 40 online'da kaldı. Kapattık, 21 Ekimde resetli açtık. Bu sefer oldu gibi, önceki oyuncuları da kredilendirdik eski karakterlerinin experience ve master experience'larından.

    Yani arkadaşlar bana göre mu online ya da başka bir oyun ya da gerçek hayatta bir iş. Her şeyden önce bir işi severek yapmak önemli. Ben işimi severek yapıyorum ve çok şanslıyım ki güvenebileceğim yabancı bir arkadaşım da büyük destek oluyor. Biz de iyi bir sunucu yapmak için elimizden geleni yapıyoruz.

    Türk oyuncu arkadaşlar, sunucumuza gelirse tek bir ricam var, diğer türk oyuncularla kavga edip, bomboş muhabbetlerle bizi meşgul etmesinler. Daha önce bir defa yaşadık. Biz de üzüldük, oyuncularımız da üzüldü. Ağırlıklı yabancı olan bir kitlede lütfen diğer türk oyuncularla samimiyetimizin sınırlarına dikkat edelim. Daha seviyeli arkadaşlıklar kurup oyunun tadını çıkarmaya çalışalım.

    herkese iyi oyunlar




  • alper_d kullanıcısına yanıt
    Aslında güzelmiş biraz baktım birtek bana drop az geldi...
  • http://digmu.ddns.net:8080/ gelin gorun. Bu tr serverlarinda is yok diyenlere cevap olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xoßi kullanıcısına yanıt
    Sende hiç değişmeyeceksin Erhan. Askere gittin geldin Evlendin kocaman adam oldun ama halen kafa düz kontak çalışıyor. Neden biliyormusun. İşte At gözlükleriyle dünyaya baktığın için. mışmış lar la mişmişlerle başkalarından duydugun kulakdan dolma laflarla sözlerle beni yargıladın. Zamanında çok sevdiğin Sadicin Hacktor ikiniz aklı selim adamlarsınız bir konusun diye MSN konusmasına aldıgında buradaki yetkin büyüktü ya ARTİSTTİN ya Ana bacı küfür ederek lafa girdiğini halen unutmuyorum. Ha lafın altında kaldık mı kalmadık bir Adanalı olarak gereğini yaptık. Sen ne yaptın. Sen ve senin Saz takımın DH saz takımınız nerede. Eskişehirdeki o Oyuncular nerede KarizmA isimli nickdeki o kardeşim bana fake hesap açarak gelip sizin konularınıza sizlere küfür etmemizi söylediler abi hakkını helal et dediğinide unutmuyorum. Sen ve senin o saz takımın bizim oyunumuzun ilerlemesini engellediniz. MuOnline da derin şebeke sen ve senin şerefsiz tayfandır.

    Buraya abuk sabuk adamları bölüm yetkilisi olarak atadınız. Sen ki DH dan bir kaç adam tanıdığın için burada yetki almış MuOnline dan anlamayan değil forum evini yönetecek liderliğe sahip olamayan birisiyken gelmiş burda beni eleştiriyorsun.
    La sen kimsinde beni eleştirirsin.

    LenaMu nerede.. 3 ay online kalmıştı degilmi. :) :) komik cidden.

    Neyse Türkiye küçük 50-70 yasındada olsak birgün dünya gözüyle gözlerimiz birbirine baktığı anda Allah a dua et diyorum sadece.

    Hadi hayırlı Traşlar.




  • FB GROUP:https://www.facebook.com/groups/1861353107471931/members/
    FB PAGE:https://www.facebook.com/darknesmu/
    DarkMuOnline
    DarkMuOnlinehttp://darkmu.ddns.net
    Game version: Season 8 Episode 3
    Experience rate: x150
    Master experience: x150
    Drop: 70%;
    Maximum level: 400;
    Maximum master level: 330
    Points per level: 13;
    Points per master level: 3
    Max stat Point: 65.000
    Shop type: X Shop
    Helper: Active from level 1
    SUM/RF/MG/DL creation level: 1http://darkmu.ddns.net

    Vote Reward
    Grand Reset Reward
    New sets
    Reconnect System;
    Auto Party System;
    Bonus Event System;
    Muun System;
    Off-trade System;
    Pandora Mining System;
    Monster hp, defense, damage increased
    Doppelganger
    BOSSES and good drop
    No Webshophttp://darkmu.ddns.net
    DarkMuOnline
    DarkMuOnline


    ( DigMuOnline devami ) Buralar hep bitmiş '2'



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkMu -- 22 Nisan 2017; 7:51:5 >




  • Denemek amacıyla açılan serverler yüzünden mu online türkiyede nerdeyse tamamen player lerini kaybetti geri
    dönüp geliyosun kasıyosun 3 gün sonra server kapanıyo tekrar küsüyosun exp ler 9999 olmuş abartma exp 30 olmuş buda
    abartma normal exp değerleri shoplar drop tamamen berbat durumda.
  • Sayin Cursed Buyur ozaman SAglam bisi istiyorsan

    www.best-mu.net
  • www.oguzlarmu.club

    www.facebook.com/oguzlarmuonline

    SERVER İNFORMATİON
    Game Version : Season 9 Episode 5
    Experience : x200
    Drop : %40
    Maximum Level : 400
    Reset Level : 400
    Maximum Master Level : 330
    Maximum Stat Point : 50000
    Maximum Reset : 50
    Maximum Grand Reset : Unlimited
    Shop Type : WebShop + WebMarket + in Game Market
    SUM/RF/MG/DL creation Level : 1
    Reset Stat : After Reset no Clear Stat
    VİP System : Active
    Off Level : Only for VİP Player ( Only 1 Map Oguzlar VİP )
    Off Trade : Active
  • selam mu online artık bildiğiniz gibi ıos ve android de https://muoriginlegend.com whatsapp grubumuz var 05546304861

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.