Şimdi Ara

Buralar eskiden daha bir güzeldi vay be...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir içerlendim, rastgele girdim üyeliğim aklıma geldi 8-9 yıl önce daha bir şen'di buralar., eskiye özlem yeniye sitem ama şu tipim nasıl topicleri hala yerinde (2006'da üye olmuşum benden eskileride vardı benim zamanımda :) )

• Hocam 14 yaşında olan hayattan beklentilerin ile şimdi hayattan beklentilerin nasıl insan nasıl değişiyor eski birini yakalamışken soralım ben 18 yaşındayım
    bazen 25 yaşında nasıl bir insan olacağımı beklentilerim nasıl olacak çok merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 9 Mayıs 2018; 19:1:56 >
  • Hocam ben 2012 falandı sanırım buraya misafir olarak geliyordum. 2014 te kayıt oldum. Kayıt olduğum ilk sene 600 kullanıcı konu dışında takılıyordu saniye de 3 4 mesaj gelirdi. Şimdi 100 kişi zar zor giriyor. Önceden günde 25 mesaj ortalamam vardı şimdi giresim bile gelmiyor açıkcası, doğruyu söylemek gerekirse vaktim kalmıyor. Sonuç olarak şu geçirdiğim 6 sene zarfında, forum 2016 başlarından sonra çöküşe geçti ne yazık ki. Aktifliğin sonuna üye olmuşum ben de maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • topic lafı 2006da kaldı hocam sen çok geride kalmışın ya
  • bir yerde okumuştum vatandaşın teki söylemişti okuduğumda yaşım 18-19 falandı 25 yaşa gelmeyin sonrası çok yoğun diye hadi lan ordan demiştim şimdi o kadar çok hak veriyorumki ,

18 yaşında iken hayattan beklentim çalışıp 25-30 yaşına kadar çalışıp bir araba bir ev bir motorsikletti ve çok şükür 26 yaşındayım evim var motorsikletim var sadece arabam yok gücüm yokmu var ama düşünmüyorum istanbul gibi bir yerde ailen yoksa eğer bir lüks araç.

hayaller olmadan başarı olmuyor onun farkına erken yaşta vardım.

topic lafı kalmış hafızamda bazı şeyler eskiden güzel değildi , eskiler güzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.