Şimdi Ara

Burak Yilmazi satmak isteyenler ciddi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gercekten merak ediyorum. En yüksek seviyede fark yaratan, en iyi yerli oyuncularimizdan birisini 20 milyon euro icin satmak? Üstelik yüzde 25i Trabzona gidecek.
    Yerini dolduracak yerli bir oyuncu var mi? En yüksek seviyede fark yaratacak, onun katkisini yapacak? Yok. Peki Buraki satmanin mantiği ne?

Yerine yabanci almak istesen, yabanci sinirlamasi var, alamazsin. Su anda bile

Muslera
    Eboue
    Lider stoper
    Sol bek
    Melo
    Sneijder
    Drogbayla

ilk11de 1den fazla yabancimiz var. Her hafta 1ini dinlendirerek sorunu cözebilirizde, Burak Yilmazin yerini yabanci alamayiz. 15 milyon euro icin bu oyuncu satilir mi? mantiği ne? o satmak isteyenlerden birisi aciklayabilir mi bana?

Para icin satacak olsak? 15 milyon euroya ihtiyacimiz mi var? Yok. Burak sirf Clde bize o paradan fazlasini kazandirdi.

-Yerini dolduracak yerli bir oyuncu yok.
    -Yabanci sinirlamasi var.
    -15 milyon euroya ihtiyacimiz yok. Bu adam cok daha fazlasini 1 sezonda kazandirdi.
    -Takim zayiflar, ilk11in kalitesi düser.

Neresinden bakarsam bakiyim,Burak Yilmazi satmanin hic bir mantiği yok. Asla da satacağimizi düsünmüyorum. Fatih Hoca sürekli gelisim göstermesini istiyor. Set oyunu ve pres konusunda gelismesi gerek. Drogbayla birlikte cok daha iyi olacağina inaniyorum.

Satmak isteyenler Buraki satmaktaki mantiği aciklarlarsa, sevinirim.

Tek forvete gecelim falan diyeceklere bir cevap veriyim.

Drogba 35 yasinda. Hala en yüksek seviyede fark yaratiyor, simdiye kadar yüzde 50yle bile oynamadi, tam olarak hazir degil. Fakat dünyada hic bir takim sezon planlamasini 32 yasin üzerinde oyuncular üzerine yapmaz. Onlardan ekstra katki beklenir. 4-2-3-1e gecersek, 2 tane de üst düzey kenar forvet lazim. Yerli böyle bir oyuncu yok. Drogbaya bir yedek alacaksin. Bu da maaliyeti inanilmaz boyutlara ulastirir, su anda bile ilk11de 1 yabanci fazlamiz var.

• Eger burak bu senede kalirsa 30 golu gecer ( ligde )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak hayranı , her seferinde çoluk çocuğa karşı savunmuş biri olarak yazıyorum, satılsın.Nedeni Terim in seneye Burak ı kanat forvet olarak düşünmesi.Diğerleri gibi küfrederek sonraki sezon yollayacağımıza, bu sezon para kazandırıp yollanmasına razıyım.
  • Yerine Arda gelecekse satılsın bence, diğer türlü kesinlikle kalmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

Burak hayranı , her seferinde çoluk çocuğa karşı savunmuş biri olarak yazıyorum, satılsın.Nedeni Terim in seneye Burak ı kanat forvet olarak düşünmesi.Diğerleri gibi küfrederek sonraki sezon yollayacağımıza, bu sezon para kazandırıp yollanmasına razıyım.

kanat forvet olarak düsündüğünü kim söyledi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iloveTheaqueen

quote:

Burak hayranı , her seferinde çoluk çocuğa karşı savunmuş biri olarak yazıyorum, satılsın.Nedeni Terim in seneye Burak ı kanat forvet olarak düşünmesi.Diğerleri gibi küfrederek sonraki sezon yollayacağımıza, bu sezon para kazandırıp yollanmasına razıyım.

Terim in açıklamalarından(koşacak/yeni özellikler kazanacak) ve istediği kanat forvetlerden sonra ya Drogba ya Burak kanat forvet oynayacak.Kalkıp faal futbol oynayan en iyi forvetlerden birini kanata koyamayacağından bu isim Burak.
    Terim sever böyle işleri ne yazık ki.Eboue geldiği sağ bek dışında oynamadığı bölge kalmamıştı, WS gibi bir isimi sezonun en önemli maçında sol açığa koyması , Riera dan bek yaratmaya çalışması ..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iloveTheaqueen

quote:

Terim in açıklamalarından(koşacak/yeni özellikler kazanacak) ve istediği kanat forvetlerden sonra ya Drogba ya Burak kanat forvet oynayacak.Kalkıp faal futbol oynayan en iyi forvetlerden birini kanata koyamayacağından bu isim Burak.
    Terim sever böyle işleri ne yazık ki.Eboue geldiği sağ bek dışında oynamadığı bölge kalmamıştı, WS gibi bir isimi sezonun en önemli maçında sol açığa koyması , Riera dan bek yaratmaya çalışması ..

Hoca Burak Yilmazin pres ve set oyunu konusunda kendini gelistirmesinden bahsediyordu. Yanlis anlamissin. Programda rakibi boğan prese seneye basliyormusunuz diye de birisi sormustu.

Belki farkinda degilsin ama rakipler bizim 3.bölgemize kadar rahat geliyorlar. Fatih Hoca o gün Sneijder ve Drogbanin da tam olarak hazir olmadiklarini, seneye onlarinda prese yardim etmeleri gerektiğini falan söylemisti.

Günümüz futbolu pas ve prese dayali futbol. Bugün Bayern pres konusunda baska seviyenin takimi. Eğer Clde rekabet etmek istiyorsan, bu seviyede pres cok yetersiz. Tabiki daha iyi olmak zorundasin.

Fatih Hoca burağin kendini hergün gelistirmesini söylüyor. Tüm oyuncularin kendilerini gelistirmesini söylüyor. Ne var ki bunda? Gayet doğru bir yaklasim. Eğer gelistirmezse rakipler kolay önlem alir, durdururlar dedi. Burada da gayet hakli.

Burak hayranina gelince, Galatasaray icin aslanlar gibi mücadele eden oyuncuya hayran olurum ben.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @iloveTheaqueen

En başta bende senin gibi düşünüyordum ama kanat forvet isteği ortaya çıkınca kazın ayağının öyle olmadığı ortaya çıktı bana göre.Q7/Nani gibi isimler konuşuluyor ki Terim kendi ifade etti ileri bir tane oyuncu istiyorum diye.Hal böyleyken kanat forvet alıp 4 1 3 2 ye devam edecek değiliz.Umarım yanlış düşünüyorumdur ve kanat forvet transferi yapılmaz.

Son yazdığına gelirsek cümlemi tam oku anlam kargaşası olmuş biraz
    Burak hayranı , her seferinde çoluk çocuğa karşı savunmuş biri olarak yazıyorum,
  • Piyasada yerli futbolcu yok, olanlarada 6 - 7 milyon euro istiyorlar. Burak gerçekten çok zor goller de attığı oluyor

Hiç beklemediğimiz anda skoru değiştiriyor. Burak gitse ne olacak ? Tek forvet Drogba mı oynayacağız ?

Hadi öyle oynadık diyelim , yabancı sınırı yüzünden Burak yerine başka bir yerli oyuncu , başka bir mevkide oynaması lazım , kimi oynatacağız ?

Zaten satsak bile %25 i Trabzona gidiyor. 15 milyona satsanda 6 milyon kar ediyorsun sizce bu yerli futbolcu yokluğunda değer mi ?

Drogba Burak'ın açıklarını kapatıyor. İkisi çok iyi uyum sağladı. Burak ne olursa olsun kalmadı.

Önümüzdeki sezon berbat bile oynasa bu futbolcuyu 5 milyon euroya aldık ve fazlasıyla parasını çıkarttı. O yüzden elde patlasa ne olur ?
  • Ya kardeşim Kaleci + 2 forwet + 1 orta saha + 1 defans alırsın yabancı oyuncu olarak. zaten hepsi var en iyisinden bir drogba yaşlı. Ne etti 5.

Geriye alırsın 3 savunma yerli alırsın 3 orta saha yerli. Zaten semih , selçuk var. ekstradan gökhan zan engin baytar emre çolaktan ve hamitten faydalanırsın olur biter. yada alırsın inleri ardayı tamamdır.

Ama bu burak gitsin kardeşim tüm oyunun içine edıyor.
  • Burak kesinlikle kalmalı..
  • quote:

+ Derbide elmander'den ofansif ortasaha yapması
  • quote:

@iloveTheaqueen

En başta bende senin gibi düşünüyordum ama kanat forvet isteği ortaya çıkınca kazın ayağının öyle olmadığı ortaya çıktı bana göre.Q7/Nani gibi isimler konuşuluyor ki Terim kendi ifade etti ileri bir tane oyuncu istiyorum diye.Hal böyleyken kanat forvet alıp 4 1 3 2 ye devam edecek değiliz.Umarım yanlış düşünüyorumdur ve kanat forvet transferi yapılmaz.

Son yazdığına gelirsek cümlemi tam oku anlam kargaşası olmuş biraz
    Burak hayranı , her seferinde çoluk çocuğa karşı savunmuş biri olarak yazıyorum,

bende öyle düşünüyorum.nani tarzı oyuncu düşünülüyorsa çift forvet çok zor.
    ama bende satılmaması fikrindeyim.yabancı sınırı çok zorlicak bizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: GTX61

quote:

+ Derbide elmander'den ofansif ortasaha yapması

derbide elmander yerine 4-4-2 ve amrabat ile başlasaydı o maçı kazanacağımızdan adım kadar eminim. tabi oyuncuların lakayıt oyunlarını gözardı edersek. neyse..

ebouenin sol açık, sabrinin orta saha, ws sol açık, elmander ofansif orta saha ve burak yılmazın sağ açık gibi oynatılması çok enteresan konular. samet aybaba falan yapsa bunları muhtemelen adamı döverlerdi.

şahsen fatih terimin çok iyi bir taktisyen olduğunu düşünmüyorum. ama çok iyi bir motivasyon ustası ve oyuncuları yönetimi çok çok iyi. onu farklı yapan da bu. zaten biraz daha taktisyen olanı mourinho.

burak konusuna gelirsek, burak satılmalı. piyasasını bulan adama iyi teklif varsa ve bu adam artık belli bir yaşa geldiyse satmak zorundasın. clde 8 go attı ligde gol kralı oldu ve bundan daha iyi bir piyasaya sahip olamaz. 22 yaşında olsa başkaydı.

ayrıca tek forvete dönmemiz şart. ama fatih terimden böyle bir taktik değişiklik beklemiyorum malesef.

• Kimse burak'ı o fiyatlara almaz merak etme..
  • Satilsin 20-30 a , yerine Cenk tosun alinsin. O paranin uzerine ekleyip hamit in yerine cok saglam biri+ saglam stoper + saglam solbek. Takim ucar. Sadece 3 transfer yeter. Melo falan kalcak tabiki. Onuda sayarsak 4 ;)

• Eğer yabancı sınırı kalkarsa Ünal Aysal 25+ üzeri her teklife kesinlikle satar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

Satilsin 20-30 a , yerine Cenk tosun alinsin. O paranin uzerine ekleyip hamit in yerine cok saglam biri+ saglam stoper + saglam solbek. Takim ucar. Sadece 3 transfer yeter. Melo falan kalcak tabiki. Onuda sayarsak 4 ;)

Burak'ı satıp Cenk Tosun'u almak. Vizyonun çok genişmiş karşim.
  • 20 milyon sterlin teklif edilirse ünal aysal kesinlikle satar
  • buırağı da satalım, hamiti de gönderelim, semih tecrübesiz yerine yabancı alalım, emre gitsin, aydın gitsin, sabri de gitsin.. alın sizin dileklerinizi birleştirdim. sonra 6+ selçukla sahaya çıkın nasılsa 6 kişiden fazla olduğu için hükmen mağlup da sayılmıyorsunuz. alayını satın size çok bile bu oyuncular.. sanki bilgisayarda parça değiştiriyorlar...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.