Şimdi Ara

Burak Yılmaz'ın Sözleşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ünal Aysal döneminde yapılan muhteşem sözleşme:

- 2014-2015 sezonu için 2.750.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret
    - 2015-2016 sezonu için 2.800.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret
    - 2016-2017 sezonu için 2.850.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret
    - 2017-2018 sezonu için 2.900.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret
    - 2018-2019 sezonu için 2.950.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret

Bu sözleşmeye göre Burak Yılmaz 34 yaşına geldiğinde Galatasaray'dan 3 Milyon Euro'yu aşkın bir para kazanacak.
    Bu sözleşmeyi yapanın aklını seveyim ben, aklıma geldikçe sövüyorum bunlara.

• Bu sözleşme yapılırken yabancı kuralı 5+0+3 olacak diye yapıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parası falan önemli değil QRAL olduğu sürece GS 1. sınıf forvet alamayacak
  • Vizyonlu Ünal Aysal sağolsun

• Tek bu değil, sanırım gider ayak birçok kişiye yaptı. Ayak diretirse bu kişiler, göndermekte problem olabilir.
  • 1 yıllık alacağını vererek feshedebiliyoruz sözleşmesini sanırım. Yapalım kurtulalım en azından 2 sene daha extradan vermeyiz hem kurtulmuş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Tek bu değil, sanırım gider ayak birçok kişiye yaptı. Ayak diretirse bu kişiler, göndermekte problem olabilir.

Selçuk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkan Şen olayı
    9 yıl önce açıldı
    Tarık Çamdal Galatasaray'da..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Su konuda Unal Aysal' laf soyleyip su anki yonetime kizmamak cok sacma. West Ham in sene basi yaptigi teklifi biliyorsunuz. Bonservis yaninda kac yillik sozlemeden kurtulacaktik. Ayrica Gomez i ya da ust sinif baska bir forveti alma sansimiz vardi. Sonucu goruyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

Parası falan önemli değil QRAL olduğu sürece GS 1. sınıf forvet alamayacak

Asıl önemli olan nokta..
  • Yukarıda da bir arkadaş söylemiş, o sözleşme 5+0+3 varken yapıldı ve 4 yabancıya inilmesi dahi konuşuluyordu.

O yönetim bir hata yapmışsa bile mevcut yönetimin bundan şikayetçi olma hakkı yok. Sezon başında ''Burak'a 10 milyon euro verdiler, satmadık mehehehe'' diye ortalarda dolanıyordu birileri.

30 yaşına girmiş, neredeyse 2 senedir hiçbir büyük maçta gol atamamış, buna rağmen yıllık 3 milyon euro para kazanan adamı satmıyorsun. İbretlik bir gerizekalılık örneğidir bu.

Yılda 3 milyon euro'ya Burak'tan daha iyi oynayacak milyonlarca forvet vardır Dünya'da. Tabii bu beceriksizler denemedi böyle bir şeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louise Attaque

Yukarıda da bir arkadaş söylemiş, o sözleşme 5+0+3 varken yapıldı ve 4 yabancıya inilmesi dahi konuşuluyordu.

O yönetim bir hata yapmışsa bile mevcut yönetimin bundan şikayetçi olma hakkı yok. Sezon başında ''Burak'a 10 milyon euro verdiler, satmadık mehehehe'' diye ortalarda dolanıyordu birileri.

30 yaşına girmiş, neredeyse 2 senedir hiçbir büyük maçta gol atamamış, buna rağmen yıllık 3 milyon euro para kazanan adamı satmıyorsun. İbretlik bir gerizekalılık örneğidir bu.

Yılda 3 milyon euro'ya Burak'tan daha iyi oynayacak milyonlarca forvet vardır Dünya'da. Tabii bu beceriksizler denemedi böyle bir şeyi.

Katiliyorum. Burak selcuk turevlerinden kurtulmanin tek yolu oyuncuya gelen teklifleri degerlendirmek olur, aksi halde bunlardan sittin sene kurtulamayiz.

Ben olsam bende gitmem aptalmiyim. Benim kalibrem asgari ucretlik kadarsa bana bir firma 5000 TL veriyorsa aptalmiyim gideyim. Orada kalmak icin her turlu yolu denerim. Burakta selcukta bugun gs den ayrilsa avrupa ve tr dahil bu paralarin yarisini zor kazanir...

• Sözleşme yanlış ama o dönem fb sağolsun sınırın 4e düşebileceği konuşuluyordu.

Herşeyi geçtim Westham daha 3 ay önce istedi bu adamı.

Bizimkiler satmadık ki :-D :-D :-D :-P. Dedi.

• West Ham Burak'ı istedi diyorsunuz da, Burak gitmek ister mi acaba ? West Ham Burak için ne kadar maaş verecekti onu bilmiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

1 yıllık alacağını vererek feshedebiliyoruz sözleşmesini sanırım. Yapalım kurtulalım en azından 2 sene daha extradan vermeyiz hem kurtulmuş oluruz.

Sözleşmesinde böyle bir madde yok maalesef. Kolay kolay da koydurtmazlar böyle bir maddeyi. Burak'ın bu seneden sonra daha 3 yıllık sözleşmesi kalacak. Tek taraflı fesih ile 3 yıllık maaşı ödenir çift taraflı fesih için daha az ücret ödenir ancak ne Burak bunu kabul eder ne de Galatasaray böyle bir teklif sunar. Saçma olur zaten. Bu şekilde düşününce Galatasaray'ın en büyük hatası Burak'ı satmamak oldu diyebiliriz. Bonservis geliri çok da önemli değil bir 10 milyon dendi bir de 5. 10 milyon sadece kafaları karıştırmak için ortaya atıldı bence. Ancak pazarlık yapılarak 7 milyona rahat satılabilirdi. Ki bonservisinden çok maaşı önemli büyük bir maaş yükünden kurtulacaktı Galatasaray. Yerine de farklı tarzda bir forvet alırdı as ya da yedek. Mesela şuan takımda Burak olmasa Podolski forvet oynasa en azından taraftarlar daha rahat olurdu çünkü bitirici vuruşları Burak ile kıyaslanamayacak kadar iyi. İlla ki 2-3 maçta bir de iyi bir pozisyona girer. Arkasında da Sneijder serbest oynatılsa sık sık pozisyona sokar Podolski'yi. Her yönden iyi olurdu yerine forvet alınmasa dahi Galatasaray şuankinden daha sıkıntılı bir durumda olmazdı.

• Yav benim anlamadığım yabancı liglerde futbolcu yaşlandıkça maaşı düşer, bizde yükseliyor

• quote:

Yukarıda da bir arkadaş söylemiş, o sözleşme 5+0+3 varken yapıldı ve 4 yabancıya inilmesi dahi konuşuluyordu.

Arda Turan'ın 24 yaşında 12 milyon Euro'ya satıldığı bir ülkede ve bir takımda, 30 yaşındaki Burak Yılmaz 10 milyon Euro'ya herhalükarda satılırdı.
    10 milyonu resmi olarak veren oldu mu onu sorgulamak lazım.

• Durup durup aklına geldikçe küfür mü ediyon?
  • o kadar para yok diye zirva yapiyor yonetim. Ulan oturun bir konuşun şu adamlarla maaşlarinda indirime gitsinler diye. Yapabilir misin? Yapamazsin tabi, boyle yonetim boyle hocayla ahira cevirdiler koca camiayi. Allah belamizi vermis, bu nasil sinav yahu? Tez defolun gidin su kulupden artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baytar

quote:

Arda Turan'ın 24 yaşında 12 milyon Euro'ya satıldığı bir ülkede ve bir takımda, 30 yaşındaki Burak Yılmaz 10 milyon Euro'ya herhalükarda satılırdı.
    10 milyonu resmi olarak veren oldu mu onu sorgulamak lazım.

Ben o rakamlara takılmıyorum. 10 milyon euro da muhtemelen Dursun'un abartmasıdır. Burak için en fazla verecekleri para 5 milyon euro idi, yanlış hatırlamıyorsam West-Ham'ın 5 milyonu resmi olarak teklif ettiğini açıkladık.

Yani adama teklif geldi ve satmadık, beni ilgilendiren kısmı bu. Bonservis bedelinden bağımsız olarak, Burak'un gereksiz sözleşmesinden ve sözleşmenin getirdiği maaş yükünden kurtulmak bile büyük bir kar idi Galatasaray adına.

• Bu konudaki 2 mesajına bakarak söylüyorum ki forumdaki en mantıklı düşünen Galatasaraylılardan birisin tebrikler. Herkes sadece bonservise bakıyor ancak maaş olayı daha büyük bir olay. Çünkü sezon başı gitseydi 4 senelik ücreti ödenmeyecekti o da 11 milyon 250 bin euro net ücret yapar. Yılda ortalama 40 maç oynuyor toplam ancak hadi yaşı ilerleyince azalır biraz diyelim 30'ar maçtan maç başı ücretini de hesaplarsak 3 milyon da oradan gelir 4 sene içinde. Yani toplamda 14 milyon 250 bin euroluk bir yükten kurtulabilirdi Galatasaray. Ve bonservisi de daha önceki yazdığım gibi pazarlık yapılarak 7'ye yükseltilebilirdi rahatça bence. 21 milyon 250 bin eurodan oldu Galatasaray. Ve yine daha önce dediğim gibi yerine adam alınmasaydı ve Podolski forvet olarak değerlendirilseydi dahi genel olarak bir kayıp olmazdı aksine daha iyi olurdu Podolski en azından pozisyona girdiğinde değerlendirme ihtimali yüksek ancak hadi finansal sıkıntı var diyelim o zaman en kötü ihtimalle ucuza bir oyuncu alınırdı o da mesela Niasse olurdu. Sezon başı ucuza alınabilirdi ya da opsiyonlu kiralanabilirdi şimdi onun da değeri baya arttı. Hem ciddi bir rahatlama olurdu finans yönünden hem de daha iyi bir takım olurdu bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.