Şimdi Ara

Burak Özçivit Saçı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
5
Favori
21.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şu fotoğraftaki saç stilinin bi adı varmı bu saç stilinden yaptırıcam fakat elimde her yönden fotosu olması gerekiyor ve bende sadece bu foto mevcut eğer varsa bu saç stili hakkında fikri olan benimle paylaşırsa sevinirim.

Burak Özçivit Saçı ?

• italyan stil
  • konusu açılmışken sorayım . bu herifin saçları neden hiç bozulmuyor ? sprey sıkıyor desem hiç belli olmuyor ki
  • telefona at berbere göster "abi bana Burak Özçivit saçı yapar mısın" de. ol 3 numara tıraşını sonra çık eve gel.
  •  Burak Özçivit Saçı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DK999 -- 26 Aralık 2013; 23:37:29 >
  • Benim saçın kısa hali yıkadıktan sonra fırçayla yapıyorum iki dakkada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

telefona at berbere göster "abi bana Burak Özçivit saçı yapar mısın" de. ol 3 numara tıraşını sonra çık eve gel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabri adamdır adam...
    9 yıl önce açıldı
    Ahmet Kural Bıyığı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: skbMoony

quote:

telefona at berbere göster "abi bana Burak Özçivit saçı yapar mısın" de. ol 3 numara tıraşını sonra çık eve gel.

Alıntıları Göster
    sana öyle yakışmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moritanyalı

sana öyle yakışmaz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar adamın biyografisini değil saçları ile ilgili bilgi istiyorum. Ayrıca saçın bana yakışıp yakışmadığınıda sormuyorum. Lütfen ciddi cevaplar verin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Benim saçın kısa hali yıkadıktan sonra fırçayla yapıyorum iki dakkada

fırça derken ?

• Benim eski saçın biraz daha uzun hali. Berberlik pek bir iş yok. Düzgün bir berber bul, makasla saçları kısalttır. (Zaten saçları makineyle kesiyorsa bir daha uğrama oraya).

Bu uzunluğa gelince duş aldıktan sonra, sık telli spiral saç fırçasıyla bu şekli vermeye çalış. Onu anlatmak kolay değil deneye deneye öğrenirsin.
    Saç spreyini sık tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanici11

quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Benim saçın kısa hali yıkadıktan sonra fırçayla yapıyorum iki dakkada

fırça derken ?

www.dermobakim.com/Banat-Artistique-754-Sac-Fircasi_5124.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

sana öyle yakışmaz.

Baltalı ilahhhhhh

• quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Benim eski saçın biraz daha uzun hali. Berberlik pek bir iş yok. Düzgün bir berber bul, makasla saçları kısalttır. (Zaten saçları makineyle kesiyorsa bir daha uğrama oraya).

Bu uzunluğa gelince duş aldıktan sonra, sık telli spiral saç fırçasıyla bu şekli vermeye çalış. Onu anlatmak kolay değil deneye deneye öğrenirsin.
    Saç spreyini sık tamamdır.

işte o uzunluğu vs. ayarlamak önemli bu saçı arkadan görebilsem şuan her şey bitecek fakat bulamıyorum... Ciddi cevabınız içinde ayrıca teşekkürler.
  • quote:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

quote:

Alıntıları Göster
    Saçının kalın telli ve çok sık olması gerekiyor bu saçı yapabilmen için.

• quote:

Orijinalden alıntı: AkcaNon

konusu açılmışken sorayım . bu herifin saçları neden hiç bozulmuyor ? sprey sıkıyor desem hiç belli olmuyor ki

Fönlüdür hocam. Benim saçlara elimle ne şekil versem öyle kalır, anca aşırı rüzgar olması lazım bozulması için, öyle bi saç yapısı da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: göbek deliği pamukçuğu

quote:

konusu açılmışken sorayım . bu herifin saçları neden hiç bozulmuyor ? sprey sıkıyor desem hiç belli olmuyor ki

Fönlüdür hocam. Benim saçlara elimle ne şekil versem öyle kalır, anca aşırı rüzgar olması lazım bozulması için, öyle bi saç yapısı da olabilir.

Alıntıları Göster
    Benim saç böyle oluyo elimi saçıma sokup yukarı atsam yetiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: göbek deliği pamukçuğu

quote:

Alıntıları Göster
    Ha, gaaay!

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Benim saç böyle oluyo elimi saçıma sokup yukarı atsam yetiyo

aynen elimi bir kere yukarı doğru atıyorum hop Beckham bir kere daha atıyorum hop Burak Özçivit
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.