Şimdi Ara

Burak Özçivit gibi biri olmak varken sıradan biri olmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu adamdan ne eksigim var benim ki bende böyle bir tipte degilim
    Simdi size soruyorum bu olay benim şanssız olmam mı yoksa burakın şanslı olması mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanatlandırmayan_Redbull -- 20 Temmuz 2018; 18:36:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş isteye isteye Türkiyedeki erkeklerin yarısına benzeyen adam mı olmak istiyon Kıvanç falan de bari.

• Abi sen düsün artik vizyonu
    Hayal ettigim adam dahi sıradan biri kivanc seviyesine bile gelemedim
    Sen yine benden iyisin yani haline şükret

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel bir tip nadir olmasa herkes aynı olsa o guzelligin bir degeri olmazdı. Yani Burak özçivit evet şanslıdır. Şans bu hayatta hangi zamanda hangi ülkede hangi ailede hangi zeka limitiyle, hangi tiple dogacagına kadar belirler. Yani şans hemen hemen herşeydir diyebiliriz.

• Burak cok igrenc ya kizlar nasil begeniyor anlamadim itici bir tipi yok mu.

• Hocam bu birazda benim pederden kaynaklaniyor olamaz mi?
    Yani bu gen olayi falan varya sen daha iyi bilirsin

• deliemre35 kullanıcısına yanıt
    Yapma gozunu sevem adam gayet yakisikli boyda var ee daha ne olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Yapma gozunu sevem adam gayet yakisikli boyda var ee daha ne olsun
    Nereye yakisikli ya full sakalli geziyor sakalini kessin sac stilini degissin nasil cirkin oluyor.Zaten adam 20 25 li yaslardan sonra populer oldu tarzini degisince unlu olunca

Boy demissinde adamin boyu 1.81 felan googleye bakma onlar gercek olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre35 -- 20 Temmuz 2018; 18:51:40 >
  • Burak Özçivit olmadığım için kız konusunda daha fazla uğraşmak gerekiyor.Ama sonunda başarıyorsan sıkıntı yok.
  • Burak Özçivit gibi biri olmak varken sıradan biri olmak.
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Gen tabiki etkilide şimdi şöyle bir şey var sadece anne babada bitmiyor iş. Bilmem kac kuşak once ki genler bile baskın gelebiliyor cocuktan cocuga degisebiliyor. Mesela benim 2 abim ikiside uzun boylu 1.85, saçlar gür yakısıklılarda. Ben ise 1.72 boy, tipsiz orta arası birşeyim. Saclar seyrek. Ucumuzede bakınca ana babadan birşeyler goruyorsun ama ben ikisinden çok farklıyım. Ciddiyim hem buyuk kardeşlerim hem ablam guzel tek ben cirkin sayılırım aralarında. Kadere sövmesi gereken biri varsa oda benim aslında her zaman takılırım bizimkilere onlara tam bana gelince niye malzemeden çaldınız diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 20 Temmuz 2018; 18:54:48 >
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    En yakısıklı adam dahi bazı pozlar da igrenc cıkabilir bundan birsey cıkmaz.

• Burak Özçivitin yandan yemişiyim soruları alayım?

• Siradan anadolu erkeği ya nasil buyutuyorlar anlamis degilim yani kivanc derler tamam derim adam yakisikli ama bu burak ozcivit disardaki siradan insanlar gibi geliyor gözüme.

• quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Guzel bir tip nadir olmasa herkes aynı olsa o guzelligin bir degeri olmazdı. Yani Burak özçivit evet şanslıdır. Şans bu hayatta hangi zamanda hangi ülkede hangi ailede hangi zeka limitiyle, hangi tiple dogacagına kadar belirler. Yani şans hemen hemen herşeydir diyebiliriz.
    Bir kere geldiğim hayatta tipim ortalamanın baya altında.

• 10 a 8 olsaydın da niye 10 10 degilim diyecektin

• quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

10 a 8 olsaydın da niye 10 10 degilim diyecektin

• quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

Gen tabiki etkilide şimdi şöyle bir şey var sadece anne babada bitmiyor iş. Bilmem kac kuşak once ki genler bile baskın gelebiliyor cocuktan cocuga degisebiliyor. Mesela benim 2 abim ikiside uzun boylu 1.85, saçlar gür yakısıklılarda. Ben ise 1.72 boy, tipsiz orta arası birşeyim. Saclar seyrek. Ucumuzede bakınca ana babadan birşeyler goruyorsun ama ben ikisinden çok farklıyım. Ciddiyim hem buyuk kardeşlerim hem ablam guzel tek ben cirkin sayılırım aralarında. Kadere sövmesi gereken biri varsa oda benim aslında her zaman takılırım bizimkilere onlara tam bana gelince niye malzemeden çaldınız diye

Kanka senin durum benden betermis

• quote:

Orijinalden alıntı: deliemre35

Siradan anadolu erkeği ya nasil buyutuyorlar anlamis degilim yani kivanc derler tamam derim adam yakisikli ama bu burak ozcivit disardaki siradan insanlar gibi geliyor gözüme.

Sen simdi türkiyede her 10 kisiden 8 inde böyle tipmi var diyon
    Valla bunu baska yerde söyleme döverler

• Burağa tipsiz diyenlerin tipini çok merak ediyorum öyle bir algı varki sanki her esmer çirkin Avrupada da sarışınlar yaygın onlar da esmer istiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.