Şimdi Ara

Burak olsaydı..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke olsaydı şu maçta burak çok boş pozisyon oldu cepheden gelip pas atacak adam bulamadığımız çok oldu.

Olsaydı farklı bir skor olabilirdi diye düşünüyorum. Herşeye rağmen muhteşem bir son oldu.

• GS kesin fark yerdi umut ve burak boş topçu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence drogba tek fw daha iyi burağa top indirmeyle uğraşmıyor kanatlardan gelen top lazım adama cepheden gelen değil.kanatlardan tek vuruşla mükemmel bir oyuncu fiziği ile her defansın önüne geçiyor.2 fw olunca genelde cepheden oynuyoruz kanada koycak adam kalmıyor .kanatlardan oyun daha çok hızlı oynayabiliyoruz.ben bu maçta onu gördüm.drogba burak farketmez mutlak kanat akınıyla oynamalıyız.
  • Hiçbişey olmazdı hatta bu kadar gol bile çıkmazdı.

Çünkü Burak olduğu zaman ana mantık hep defansın arkasına toplar atmak ara paslar atmak.

Fakat Real Madrid bu bahsettiğimiz 3 gol çaktığımız Real Madrid Nou Campte dünyanın en iyi arapas atan takımını yendi. Hemde bir haftada 2 kez.

Yani Real Madridi arapaslarla yenmek mümkün değil. Önceden de söyledim, ancak beklerin üzerine gide gide yan toplardan gol atabilirsin ki bugün de gollerin ne şekilde oluştuğunu gördün.

Varane gibi süper hızlı kuvvetli çevik bir stoperle Ramos gibi tecrübenin kucağında Madride Burak zaten gol atamazdı. Messi atamadı ya atamadı da

• Yahu farkında mısınız bilmiyorum da tek forvet oynadığımız sürede en iyi oyunumuzu koyduk maç boyunca. Keşke Umut yerine Amrabatla başlasaydık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Yahu farkında mısınız bilmiyorum da tek forvet oynadığımız sürede en iyi oyunumuzu koyduk maç boyunca. Keşke Umut yerine Amrabatla başlasaydık.

umutla başlamak çok büyük hataydı.
  • Burak Olmasaydı Real Sizi Kolaya Almazdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • umut gibi yokları oynardı. bişey değişmezdi.
    2. yarı oyundan çıkmayacağı için ortaya bu oyun da çıkmazdı. böyle oyun sadece topla oynayabilen oyuncularla oynanabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

bence drogba tek fw daha iyi burağa top indirmeyle uğraşmıyor kanatlardan gelen top lazım adama cepheden gelen değil.kanatlardan tek vuruşla mükemmel bir oyuncu fiziği ile her defansın önüne geçiyor.2 fw olunca genelde cepheden oynuyoruz kanada koycak adam kalmıyor .kanatlardan oyun daha çok hızlı oynayabiliyoruz.ben bu maçta onu gördüm.drogba burak farketmez mutlak kanat akınıyla oynamalıyız.

kesinlikle katılıyorum sneijder bu oyunu koyamazdı hem burak olsa direkt oynuyacağımızdan bence seneye burak değerini bulmuşken satılıp çok sağlam 3 transfer yapılmalı 4-5-1 oynarız hem amrabat'ta 11 de oynayabilecek oyuncu bence
  • Burakta sadece son vuruş var.Başka bişey yok.Adam düşürme,pozisyon yaratma çok az.Onun için Burak bana göre yetenek fakiridir.Tamam adam gol atıyor ama adam düşüren,pozisyon yaratan forveti her zaman tercih ederim.Çünkü bu forvetlere olan ihtiyaç Madrid vb. gibi zor maçlarda ortaya çıkıyor.Lig için Burak derim.Amaa büyük maçların adamı olmak ayrı bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooDKiLLeR54

quote:

bence drogba tek fw daha iyi burağa top indirmeyle uğraşmıyor kanatlardan gelen top lazım adama cepheden gelen değil.kanatlardan tek vuruşla mükemmel bir oyuncu fiziği ile her defansın önüne geçiyor.2 fw olunca genelde cepheden oynuyoruz kanada koycak adam kalmıyor .kanatlardan oyun daha çok hızlı oynayabiliyoruz.ben bu maçta onu gördüm.drogba burak farketmez mutlak kanat akınıyla oynamalıyız.

kesinlikle katılıyorum sneijder bu oyunu koyamazdı hem burak olsa direkt oynuyacağımızdan bence seneye burak değerini bulmuşken satılıp çok sağlam 3 transfer yapılmalı 4-5-1 oynarız hem amrabat'ta 11 de oynayabilecek oyuncu bence

tamamen katılıyorum. amrabat olmadımı sol kanat bom boş oluyor defans oyuncuları topu nereye atacaklarını şaşırtıyorlar. Dediğin gibi burak satılsa tek forvete geçsek. Sol bek libero , olursa sağ kanat transferleri çok yerinde olucaktır.

• Burak olsa çok pozisyon harcardı ve yenilirdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooDKiLLeR54

quote:

burağı satsınlar dani alvesi alsınlar o kadar ederse :)sağ kanat lazım bize.ebue yavaş bi oyuncu hamit zaten ortada.

adam hem def hem ofansı süper onun ayarında adam lazım bize.bir tanede def gökhanın yanına .

burak golcü diye sınıflandırabileceğim bir oyuncu jardel vardı onun gibi ama bir santrofor değil drogba hem santrofor hem golcü.burağın ondan öğreneceği çok şey var santrofor özellikelrinide geliştirebilirse burakda çok iyi yerlere gelir.

• Kaçdır söylüyorum,maçı orta saha kazanır diye.Elmander girdi,maç gitti.Ama mecburen oldu galiba,Eboue sakatlanınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Yahu farkında mısınız bilmiyorum da tek forvet oynadığımız sürede en iyi oyunumuzu koyduk maç boyunca. Keşke Umut yerine Amrabatla başlasaydık.

Biz sezon başından beri farkındayızda, korkak derler diye çift forvetten asla vazgeçmez Terim.
  • Burak denen elemanın ilk maçta ismini duyan oldu mu? Ben duyamadım da, hatta bir pozisyonda varane bir omuz atti, herif stadı terketti.

O nedenle geçiniz....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

keşke olsaydı şu maçta burak çok boş pozisyon oldu cepheden gelip pas atacak adam bulamadığımız çok oldu.

Olsaydı farklı bir skor olabilirdi diye düşünüyorum. Herşeye rağmen muhteşem bir son oldu.

Alay mı ediyorsun. Burak olsaydı sence bu oyun çıkar mıydı. kensinlikle mağlup olurduk. Buraktan hayır bekliyorsan vay halimize. Oyunu soğutan, ofsayta düşen, hücuma çıkarken foul yapıp temponun içine eden KAZMA Burak ile ilgili açtığım ve Burakın galatasaray sistemine ne kadar zarar verdiğiyle ilgili olan konumu bir incele
  • quote:

Orijinalden alıntı: RıdvanAkgün

Burak Olmasaydı Real Sizi Kolaya Almazdı

fantaya mı alırdı ?
  • İlk maçta Burak vardı, izlemedin mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.