Şimdi Ara

Burak Kut-Komple Çalıntı Olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir müzik kanalında Daddy Yankee,Lloyd Banks,Young Buck-'Romple(Remix)' diye bir parça çıktı.Parça Burak Kut un melodisi.Nakaratıda aynı.Hiçbir fark yok.Sadece komple yerine romple diyorlar.
    Ya G-unit burak kuttan çaldı ya da burak kut G-unitten?Bana 2. daha mantıklı geliyor.

Bir fikri olan var mı?

• Çok geri kalmışın dostum şarkı piyasaya çıkalı ohoo ama evet belki bazı bölümleri çalıntı olabilir.
  • oha aynı bu arada rompe romple değil
  • Sezen Aksu o müziğin üzerine söz yazıp Burak Kut'a vermişti. Çalıntı denilmez ona eski bir çok şarkı yabancı şarkıların bestelerini kullanmıştır.
  • çalıntı değil parasıyla
  • ya bu konuda anlamadığım kabak niye burak kutun başına patladı herkesin o çok sevdiği beste fabrikatörü olan yere göğe sığdıramadıpı minik seçresinin söz müziği bu şarkının burak kutun değil ki adam sadece yorumlamış ama galiba sezen aksuya kimsenin bir şey demeye yediremediği için burak kuta yüklenmişler şahsen bu olaydan sonra sezen aksu benim için bitmiştir
  • müzik sezenaksunun değilki. onunsa da bayağı bir esinlenmiş yani. daddy yankeenin şarkısı burak kutunkinden daha eski
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burak izin alarak kullanmış ortada bi çalma olayı gibi birşey yok
  • nerede yaşıyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: h123456789

müzik sezenaksunun değilki. onunsa da bayağı bir esinlenmiş yani. daddy yankeenin şarkısı burak kutunkinden daha eski

yok ya o daha sonra çıkardı
  • esinlenme falan yok, burak kut parasını ödedi şarkının haklarını aldı ve kendi albümünde kullandı
  • uyanda karıya gidelim töbe töbe
  • facebookta grup açın çalıntı şarkı istemiyoruz diye
  • Burak Kut G-Unit e gidip mi haklarını aldı.Mantıksız.

Bir kere şarkının melodisi aynı.Nakaratta aynı.Daha ne olsun.Ortada çalma olayı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

esinlenme falan yok, burak kut parasını ödedi şarkının haklarını aldı ve kendi albümünde kullandı
    Doğrusu budur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nick:dunkoff

quote:

Orjinalden alıntı: h123456789

müzik sezenaksunun değilki. onunsa da bayağı bir esinlenmiş yani. daddy yankeenin şarkısı burak kutunkinden daha eski

yok ya o daha sonra çıkardı

çıkarması değil mesele şarkının söz müziği kime aitse o çalımıştır veya esinlenmiştir demek istediğim bu şarkının altındada söz müzik sezen aksu yazıyordu çok iyi hatırlıyorum şimdi eğer parasını ödeyip kullanmak varsa söz sezen aksu müzik:G-Unit yazması gerekmezmiydi ama söz müzik :sezen aksu yazarsa üstüne üstlük şarkının çalıntı oldugunu 5 yaşındaki bir çocugun zeka kapasitesi bile anlarsa bu şarkı çalıntıdır ve sezen aksuya hiç yakışmamıştır bu olay burak kut yapsa önemli değildi ama herkesin minik serçe dediği besteleriyle nam salmış birisi bunu yaparsa ben o kadının tüm bestelerinden şüphelenirim

• melodi g unitin plak şirketine değil daddy yankeenin plak şirketine aittir burak kut da kendi şirketiyle görüşüp melodiyi kullanmak için gerekli izinleri almıştır kendisi bir programda söylemişti
  • albümde müziğin kime ait olduğu yazıyor bildiğim kadarıyla. adam "ben yazdım" diye gezmiyor ortalarda zaten. açıklamalarını yaptı bunun.

teomanın da son albümündan bir parça tamamen fransız bir parçanın melodisi. sadece söz yazmış üzerine. buna da çalıntı dersiniz şimdi. teoman da maldı zaten, kimse anlamaz ben çalayım dedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.