Şimdi Ara

Burak kut klibindeki aracın modeli hangisi?sene 1994

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün birden aklıma geldi küçükken joleli saçları ve burak kutun 1994 te ABD deki ki klibinde kırmızı vardı .Çok merak ettim modelini bilen varmı hangi modeldi , hatta bu klipten sonra jole devri başladı herkez eteşekkürler.
    Burak kut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 28 Mart 2011; 15:24:25 >

• Araba Corvette C4

Burak kut klibindeki aracın modeli hangisi?sene 1994
  • 17 sene olmuş
  • Algıda seçicilik.. Herkes ilgilendiği şeye dikkat ediyor.. Hatta bazen takıyor..

Ben de Çelik'in 15 yıl önceki bi klibindeki taksinin plakasına dikkat etmiştim.. 34 TCM 66

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 28 Mart 2011; 22:28:44 >
  • burak kutun bittiği yıl :)
  • Corvette C4
  • vay be ne kliptii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

Yaşlandık beeee 90 ların amerikasında yaşamak vardı

Şu şarkıyla abd ye göç eden bir nesil var. O dönem green carda başvurupta kazanan adam biliyorum şuan amerikada. O nesil şimdi orta yaşa merdiven dayadı...Burak kutta artık yok piyasada. Çok zaman geçmiş çokkkk 17 sene dile kolay

O yıllarda emekliyecek miydin emerika sokaklarında anlamadım. Niye bu hüzün?

• quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

Yaşlandık beeee 90 ların amerikasında yaşamak vardı

Şu şarkıyla abd ye göç eden bir nesil var. O dönem green carda başvurupta kazanan adam biliyorum şuan amerikada. O nesil şimdi orta yaşa merdiven dayadı...Burak kutta artık yok piyasada. Çok zaman geçmiş çokkkk 17 sene dile kolay

O yıllarda emekliyecek miydin emerika sokaklarında anlamadım. Niye bu hüzün?

portakalda vitamin , hava oksijenken

• Vay beee...Şarkıyı hatırladım ama klibi hatırlamıyorum. Ancak iyi araba seçmişler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.