Şimdi Ara

Burak'a Yapılan Haksızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
2.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çift forvet oyuncusu değil.Hem kendi etkili olamıyor,hem de yanındaki oyuncunun performansını etkiliyor.Bu adam tek forvet oynayabilir.Çok bitirici değildir ama kendi çabasıyla,takım arkadaşlarıyla uyumuyla fazla pozisyon yakalar.Çok bitirici bir oyuncu da Burak'ın yakaladığı pozisyonu yakalayamaz mesela.Yakalayanlarda şuan ManU ve Madrid'de oynuyor.Sağ ve sol ayağını kullanabiliyor.Kısacası ligimizin en iyi forvetidir son 3 yıldaki istatistiklerine baktığımızda.(Ben söylemiyorum istatistikler söylüyor).Bunları bilerek aldığımız için en az suçlu Burak'tır bu konuda eleştirmeye hakkımız yok.Ha,eleştirilcek bir yanıda yok ligde 400 dakika oynamış ve 5 gol atıp 2 asist yapmış.

Hadi diğer takımların taraftarları sevmiyor ve her fırsatta ailesinden karakterine kadar eleştiriliyor,küfür ediliyor.Size ne oluyor ? Burak bizim evladımız,aslanımız.Sahip çıkın.Alemlerde gezen,ücretinde indirim yapmayan,sürekli sakat olan,en ihtiyacımız olduğu zamanda bizimle olmayan oyuncuları Burak'tan üstün görüyorsunuz.

Burak'a Yapılan Haksızlık

• Sonuna kadar katılıyorum.
  • Burak ne ara Gsnin evladı oldu la . Tsdeyken Fbdeyken sallıyordunuz adama size gelince evladınız mı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lSight

Burak ne ara Gsnin evladı oldu la . Tsdeyken Fbdeyken sallıyordunuz adama size gelince evladınız mı oldu

Parçalıyı giyen her oyuncu bizim evladımızdır
  • katiliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılmıyorum. burak yılmaz devşirme bir forvet olduğu için temel eksikleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stocker

quote:

Orijinalden alıntı: lSight

Burak ne ara Gsnin evladı oldu la . Tsdeyken Fbdeyken sallıyordunuz adama size gelince evladınız mı oldu

Parçalıyı giyen her oyuncu bizim evladımızdır

Hetşattt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgr9102

katılmıyorum. burak yılmaz devşirme bir forvet olduğu için temel eksikleri var.

aynen katiliyorum kanattan ureme bi forvet oyuncusu. tamam evladiniz olabilir ama gs de oynayacak kapasite yok adamda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen yıl o kadar gol attı bu sene 6 maçta 5 gol attı daha ne yapsın anlamıyorumki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

geçen yıl o kadar gol attı bu sene 6 maçta 5 gol attı daha ne yapsın anlamıyorumki...

mücadele etsin, kendisini geliştirsin.
  • Bide 15 golu gecemez diyen insanlar var busene yine gol krali olucak gorun

• bırakın allah aşkına adam çıktı umut girdi herif 5dk da bir gol bir asist..burak ın balon olduğunu kabul edin artık...trabzonda dikkat çekecek oyuncu olmadığından iyi gibi göründü aynı amrabat gibi...kayseride dikkat çekecek oyuncu yoktu o parlıyordu, galatasaraya geldi birşey yaptığı yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eLycry

Bide 15 golu gecemez diyen insanlar var busene yine gol krali olucak gorun

Sow ve Kuyt varken?

Yeterki sakatlik olmasin

• Tüm sistemi Burak üzerine kurarsanız sonunuz Trabzon gibi olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

geçen yıl o kadar gol attı bu sene 6 maçta 5 gol attı daha ne yapsın anlamıyorumki...

mücadele etsin, kendisini geliştirsin.

Burak Yılmaz kendini geliştiremez. Her zaman takımı için herşeyi yapar, savaşır, kendini adar.. Ama bu saatten sonra asla kendini geliştiremez, değiştiremez. Bu 2 sene önce de böyleydi. Şimdi de böyle.
  • hatırlatmışsın gene küfür ettim adama ister istemez adıda emek hırsızı diye kaldı
  • 6 maçta 5 gol diyip durmayın artık yeter.attıgı gollerin 3 tanesi boş kaleyeydi zaten.ben burakı destekleyenlerdenim ama 5 gol attı daha ne yapsın demeyin , bi gerçek var burak iyi oynamıyor , bencil davranıyor ama yine de türkiye şartlarında çok kötü değil.zaman vermek lazım
  • katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgr9102

katılmıyorum. burak yılmaz devşirme bir forvet olduğu için temel eksikleri var.

hay canını yiyeyim.
    burak'a ne haksızlık yapılıyor? bir de burak ile takım arkadaşlarının uyumundan bahsediliyor.
    bu forumda 1 aydır bas bas bağırıyorum. burak 11'de oynamaya başladığından beri yanındaki elmander veya umut'un performansını da düşürüyor. adam kara delik!
    sırf onlar değil ki, diğer orta saha oyuncularının da performansını düşürüyor.
    dün bunları söylerken, ismini vermek istemediğim forumdan bir buraksporlu arkadaş ikinci yarı başında "burak çıktı, kına yak" minvalinde bir şeyler söyledi. ardından takım hücum yollarında bir şeyler üretmeye başladı. bunun sebebi, 1 aydır söylediğim gibi burak'ın uyumsuzluğu, takımda yerinin olmaması. o varken performansımız tamamen düştü, bunu görememekte ısrar edenler var.

neymiş? adam 6 maç 5 gol atmışmış. gerçi 7 maç oldu, neyse. adamlar istatistikle konuşuyor. kimlerle futbol konuşuyoruz görüyor musun? istatistiği bırakıp oynanan futbola baksana! adam oynarken takım pozisyon orucuna giriyor. gol yollarında etkili olan takım gitti, kısır bir takım geldi.
    ne demiştik burak gelmeden? galatasaray'a karşı trabzon'a oynadıkları gibi oynamazlar, gömülürler. trabzon'da yaptığı arkaya koşuları burada yapamaz burak! zaten tek meziyeti de o, onu da yapamayınca adam zafer biryol bile etmiyor.

takım hem pozisyona giremesin bu adam yüzünden, puanlar kaybetsin. ama attığı az sayıda golü burak atınca "oooo burak iyi istatistik yaptı".
    Böyle zihniyetten nefret ediyorum, anadolu takımı haline getireceksiniz galatasaray'ı.

burak bu takımın topçusu değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: eLycry

Bide 15 golu gecemez diyen insanlar var busene yine gol krali olucak gorun

Sow ve Kuyt varken?

Yeterki sakatlik olmasin

Sene sonuna doğru Kuyt oynadığı etkili futboldan eser kalmayacak. Sezona da bomba gibi başladı, halen düşüşte.

Sow ise şu an Türkiye'deki bitiricilik konusunda en iyi forvet oyuncusu.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.