Şimdi Ara

Burada Kız Kardeşinizin Fotoğrafı Paylaşılsa ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece kız kardeş de değil, kuzeniniz olur, sevgiliniz olur, okuldan arkadaşınız olur..

Burda ona ithafen başlık açılıp fotoğrafı paylaşılıp nasıl güzel mi, tanıyan var mı, adını bilen var mı falan deseler hoşunuza gider mi?

Sadece bununla da bitmiyo altlarda iyice iğrençleşip "oh yalarun, oha bacak.." gibi gibi aptalca ifadeler de var.

Biraz empati kurun fotoğraf paylaşıyosunuz en azından gözlerini çizin, ne biliyim yüzünü kapatın kim olduğu belli olmasın.

Özet: Aynısını anana bacına yapsalar?

quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

böyle bir durumda hukuki haklarımız var. kimse sizden habersiz fotoğrafınızı, özelinizi paylaşamaz.
    hukuki süreç başladığında sanık ile illaki yüz yüze geleceksin, ondan sonrası durumun vehametine göre gelişir.
    böyle resimler paylaşırken 2 kez değil 2bin kez düşünün.

quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Zaten başkasının fotoğrafını atan dikkatli olmalı bence.Uğraşırlarsa başı yanabilir.Ama tecrübe etmeden anlamıyor demek ki insan.Gerçi ben etmedim ama farkındalıkta önemli tabii Elinize birşey geçmeyecek şeyler için boşa yormayın kendinizi.Sonra pişman olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madam Curry -- 23 Mayıs 2014; 0:22:42 >

• Doğru diyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim olduğu belli olmasa ne anlamı var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam siliyorum
    Ama yüzünü cizsem nerden bilecekler kim olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thisisabook -- 23 Mayıs 2014; 0:04:32 >
  • Zaten başkasının fotoğrafını atan dikkatli olmalı bence.Uğraşırlarsa başı yanabilir.Ama tecrübe etmeden anlamıyor demek ki insan.Gerçi ben etmedim ama farkındalıkta önemli tabii Elinize birşey geçmeyecek şeyler için boşa yormayın kendinizi.Sonra pişman olursunuz
  • Katılıyorum milyonlarca asosyal abaza mevcut buraya koyulmaaz :D
  • Ünlü, oyuncu,manken vb. sıkıntı yok sonucta onlar ekran önünde bunun için uğraşıyorlar. Ama senin dediğin gibi olunca basıyorum şikayeti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklisin

• Haklisin, manken,oyuncu disinda paylasilan kisiler olunca aninda şikayet ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thisisabook

Tamam siliyorum

Kardeş burda o kızın adı paylaşıldıktan sonra..

Sen "Teşekkürler arkadaşlar" diceksin, millet de "eyvallah kardeşim ne demek" diyip ayrılıcak mı sanıyosun konudan, kızın adı bi paylaşılsa en az 200 kişi o kıza dadanır buraya üye olan/olmayan.
  • Benim basima geldi. Gecen yaz bi vine paylasmis arkadasin biri kizlar dans ediyor boyle kisa sortlarla. Actim vine'i bi baktim bu kizlar bizim lisedeki tmciler. Ulan ne gulmustum ama yaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _lee

quote:

Orijinalden alıntı: Thisisabook

Tamam siliyorum

Kardeş burda o kızın adı paylaşıldıktan sonra..

Sen "Teşekkürler arkadaşlar" diceksin, millet de "eyvallah kardeşim ne demek" diyip ayrılıcak mı sanıyosun konudan, kızın adı bi paylaşılsa en az 200 kişi o kıza dadanır buraya üye olan/olmayan.

Ben öyle düşünmemiştim.

• Ben erkek olsam kızıma ya da kız kardeşime internete fotoğraflarini koymasını yasaklardim. Gerci simdi de olsa yasaklarim. Bundan birkaç ay evvel inci ve ekşi sözlükte bir facebook grubu paylaşıldı, böyle bi rezillik yok. yaşı 4-12 arası degisen kız çocuklarinin fotoğraflarini paylaşıp altına iğrenç yorumlar yazan tipler.. bazılarının hesabı fake bile degil o kadar meşrulaşmış, utanma da yok. 3bin insan(!) beğenmiş sayfayı buna benzer bi başka sayfa vardı ilkokullu mini etekli kızları sevenler " mi ne düşünün aramizda geziyorlar gizlice çocuklarin fotoğraflarını çekiyorlar çok dikkatli olun. Bunun ismi pedofili değil pedofili bir hastalıktır bunun ismi sübyancılık arsızlık...

• Haklısın
  • Malesef konu dısının büyük bölümünü böyle asosyal,arsız ve utanmaz veletler olusturuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurr.611

Malesef konu dısının büyük bölümünü böyle asosyal,arsız ve utanmaz veletler olusturuyor.

aynen öyle dostum.
  • böyle bir durumda hukuki haklarımız var. kimse sizden habersiz fotoğrafınızı, özelinizi paylaşamaz.
    hukuki süreç başladığında sanık ile illaki yüz yüze geleceksin, ondan sonrası durumun vehametine göre gelişir.
    böyle resimler paylaşırken 2 kez değil 2bin kez düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurr.611

Malesef konu dısının büyük bölümünü böyle asosyal,arsız ve utanmaz veletler olusturuyor.

Ben asosyal, arsız ve utanmaz olduğumu düşünmüyorum. Eski bir arkadaşımdı. Soyadını hatırlamıyorum. Belki burada tanıyan birisi vardır diye düşünmüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Ünlü, oyuncu,manken vb. sıkıntı yok sonucta onlar ekran önünde bunun için uğraşıyorlar. Ama senin dediğin gibi olunca basıyorum şikayeti

+1

• Önce şikayet eder sonra da ban umurumda olmadan bir güzel küfür ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.