Şimdi Ara

Buono bim çikolatası dilimi yara yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana kalırsa çok kalitesiz çikolata bunlar, yemenizi tavsiye etmem. Normal gerçek çikolata zaten sadece kakao yağıyla yapılır, ama firmalar yağın bir kısmını ya da tamamını çıkartıp bitkisel yağ ekliyorlar. Tamam, bunda o kadar bir sorun yok. Kakao yağı zaten pahalı bir şeydir ve çok az kalori verir, gerçek çikolata da öyle çok kilo yapmaz.

Ama bu çikolatalar da muhtemelen kakao tozundan bile çalıp komple şekere yükleniyorlardır, ondan böyle dilim kabardı sanırsam. Almayın arkadaşlar, çok ucuz ürünlerden almayın size tavsiyem. Belki çok glikoz şurubu katmışlardır o yüzden böyle ağzım yara oldu. Dişlerimle sürekli dilimi kazıyasım geliyor işin yoksa vazgeç bundan

Ve de gerçek çikolata yumuşak olur, bunların yaptıkları gibi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 3 Ocak 2016; 11:54:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gayet güzel

• Bu forumun %70i bimci çok yanlış yere anlattın derdini xD

• Fındık için alıyoruz zaten, içindeki fındıkları saydım, tarttım, piyasaya göre 15 lira çıktı, 2,75'e alıp 10 lira üzerinde kâr yapıyoruz.

• Dili toptan kes at, buonoya laf yok

• Senin dilin kalitesizmiş kardeş. Buono reise laf yok.

• Kanser olmadığına şükret.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlığı 3 ocak 2016 bim rezaleti diye değiştir

• Olm adam haklı lan zaten yedikten sonra ağızda garip tat bırakıyor. Yedikçe garip oluyor insan
  • Bazı ürünleri gerçekten vasat, ülkerin sandiviç çakması o kadar mı kötü olur. Buono yine çayın yanında gidiyor. O sandiviç kesinlikle çöp!!
  • Onun yerine nestle damak ye :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaMariposa

Onun yerine nestle damak ye :D

Onda da tam kakao yağı kullanmıyorlar süt yağı falan kullanıyorlar. Gerçek kakao yağıyla olanlar genelde 25 liradan filan başlıyor hem de küçücük kare çikolata boyunda. Hiç yemedim belki yemişimdir ama eminim ki çok güzeldir onlar

• Olum BİM olmasa şu çikolatayı nerden 5 liraya alayım? Bi ara geldi, 7 tane almıştım. Şanlıurfa'da askerlik yapan abime 2 tanesini kargolamıştım.
     Buono bim çikolatası dilimi yara yaptı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.