Şimdi Ara

Bunun tedavisi varmı ? (Kg almayı durdurmak )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her yazdan önce genelde diyet yapıp spora gidip 2 ay filan yağ oranı düşürüp 10 kg filan veriyorum.Sonra diyeti yapmayınca yine kilo almaya başlıyorum.Hayatım boyunca diyetmi yapacam ben ?Valla bıktım artık hep aynı döngüden kg ver sonra geri al yine karınla meme yağlanması oluşsun.Arkadaşım var çok zayıf.çocuk her gece mc burger ne varsa istiyor eve.çocuk hala çubuk gibi incecik.Neden o kilo almazken ben alıyorum.Bende o kilo alamayan insanlar gibi olmayı geceleri filan acıkınca her istediğimi yemek istiyorum.Galiba o arkadaşım gibilerine ektomorf yapı diyorlar(Kg alamayanlar)Ameliyatla veya ilaçla filan ektomorf olamazmıyız ?Bende ektomorf olmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acaba neden hemen kilo alıyorsun çünkü yaptığın diyet boktan, metabolizman dusmus ve kas kaybına uğramışsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta

Acaba neden hemen kilo alıyorsun çünkü yaptığın diyet boktan, metabolizman dusmus ve kas kaybına uğramışsin.

kas kaybı filan olmadı.Sabah yumurta 1 dilim kepek ekmek.öğlen bulgur tavuk akşam salata tavuk şeklindeydi.Karın kası bile gözükmeye başlamıştı sonra izmire gittim 2 haftada ne bulduysam yedim.5 kg aldım sonra devamı geldi.

• Sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmen gerekli

• Hocam diyet değilde sağlıklı beslenmeyi yapın . bende burger mc donals falan yiyeceğim diyorsanız yiyeceğiniz gün az kalori alıp kalanı fast foodla tamamlayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

quote:

Acaba neden hemen kilo alıyorsun çünkü yaptığın diyet boktan, metabolizman dusmus ve kas kaybına uğramışsin.

kas kaybı filan olmadı.Sabah yumurta 1 dilim kepek ekmek.öğlen bulgur tavuk akşam salata tavuk şeklindeydi.Karın kası bile gözükmeye başlamıştı sonra izmire gittim 2 haftada ne bulduysam yedim.5 kg aldım sonra devamı geldi.

Her sene 10 kilo verip daha sonra geri alarak sürekli akordiyon etkisinde kilo alıp verip üstüne kas kaybetmediğini iddia etmen baya komik. Sen böyle yapmaya devam ettikçe vücudundaki kas kütlen iyice azalacak buna bağlı olarak metabolizman iyice yavaşlayacak ve kilo veremiyorum su içsem yarıyor arkadaş diyen tiplere dönüşeceksin.

• Kesinlikle kırmak istemem, ama...

Yiyip de kilo almamak diye bir şey yok. Belki nadir hormonal sorunlar... Ya da tenya...

Vatandaşın canı çekiyor, gece evden çıkıp çiğ köfte alıyor. Dondurma yiyecek... Magnum... Cips paketlerini rengine göre tanıyor...

Yemeden olmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

quote:

Her sene 10 kilo verip daha sonra geri alarak sürekli akordiyon etkisinde kilo alıp verip üstüne kas kaybetmediğini iddia etmen baya komik. Sen böyle yapmaya devam ettikçe vücudundaki kas kütlen iyice azalacak buna bağlı olarak metabolizman iyice yavaşlayacak ve kilo veremiyorum su içsem yarıyor arkadaş diyen tiplere dönüşeceksin.

tamamda yaptığım diyetler zaten protein agırlıklı az karbonhıdratlı dıyetler.Neden kas kaybediyim ? Ölçüm makinasında yağ oranı azaldığı gösteriyor.Kasta azalma filan olmuyor.Benim sıkıntım diyeti veya sporu bıraktıktan sonra kg almaya başlamak.Millet kolaları cipsleri yiyior onlar neden kg almıyor ? Benim sıkıntım bu.Millet diyetsiz yasarken zayıf ben neden diyetsiz şişmanım ? Kuçuklugumden beri hep şişko olmuşumdur bu arada.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

quote:

tamamda yaptığım diyetler zaten protein agırlıklı az karbonhıdratlı dıyetler.Neden kas kaybediyim ? Ölçüm makinasında yağ oranı azaldığı gösteriyor.Kasta azalma filan olmuyor.Benim sıkıntım diyeti veya sporu bıraktıktan sonra kg almaya başlamak.Millet kolaları cipsleri yiyior onlar neden kg almıyor ? Benim sıkıntım bu.Millet diyetsiz yasarken zayıf ben neden diyetsiz şişmanım ? Kuçuklugumden beri hep şişko olmuşumdur bu arada.

Kilo verdiğin sırada ağırlık çalışıp, protein ağırlıklı beslensen dahi bir miktar kas kaybedersin. Senin dediğin olay biraz da yapı meselesi.. Eğer fit olmak istiyorsan arkadaşların dediği gibi bu işi yaşam biçimi haline getirmelisin bir başlayıp bir bırakarak sonuç elde edemezsin.

• Şaka mısın birader ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.