Şimdi Ara

bunun anlamı nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben westte oynuyorum daha önce 14 gün ban yedim ve artık flame yapmıyorum yani chati kullanmıyorum ve uzun süredir de afk kalmadım ben ama oyundan çıktım şöyle bir metin sağ üstte çıktı
    "You've been leaving or AFKing in fewer games recently, and your account status has improved. Thank you for making an effort to be a better teammate. " leaver buster sistemi tarafından mesaj gönderilmiş şimdi bu hesabım 14 gün leaver buster sistemi tarafından ban yedi uzun süredir de afk kalmıyorum yani afk banı yemedim yani acaba bu 14 gün banla alakalı olabilir mi riota attım onlar oto flame texti yolladılar bana

• kanka kısaca diyorki sen artık eski sen değilsin daha fazla efor sarfettiğin için tşk.
  • İngilizcen terk sanırım. Adamlar seni tebrik etmiş eskisi gibi değilsin diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle devam et diyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

İngilizcen terk sanırım. Adamlar seni tebrik etmiş eskisi gibi değilsin diye.

:( ingilizcem var bunu anlayabiliyorum sadece ne işe yarar diye merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghimox

quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

İngilizcen terk sanırım. Adamlar seni tebrik etmiş eskisi gibi değilsin diye.

:( ingilizcem var bunu anlayabiliyorum sadece ne işe yarar diye merak ettim

Ha pardon.
    Yani artık eskisi gibi tek şikayette askıya almayız seni diyor. Ama tabi asıl amacı seni motive edip eskisi gibi toksiklememen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    8 yıl önce açıldı
    bu nedir?
    19 yıl önce açıldı
    bu yazının anlamı nedir
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.