Şimdi Ara

Bunun adı provake değilde nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce maçta açılan pankart ve sonrasında Burak Yılmaz'ın açıklamaları:

Sarı-kırmızılı futbolcu, Türk Telekom Arena'da eski takımı Trabzonspor ile yaptıkları maçın ardından düzenlenen kupa seremonisinden sonra yayıncı kuruluş Lig TV'ye, çok mutlu olduğunu belirterek, "Ben, buradan bir şey söylemek istiyorum. 2010-2011 sezonunda Trabzonspor ile yakalayıp kaldıramadığımız kupa için, hem Trabzonsporlular için hem Trabzon halkı için hem de Trabzonspor camiası için bugün kupayı kaldırdım. Onlar belki bana kırgın ama ben onları hiçbir zaman unutmayacağım" dedi.

• şu transfer sezonu gelsede bitse şu cıvıklık
  • Geçen hafta ne oldu desek, ne oldu ne oldu haa Gs Fener'e 2-1 yenildi derler..
  • tff Trabzonu Şampiyonlar ligine yolladı onlarda mı Provake etti?

madem şampiyon fener neden avrupadan men yedi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw o sezon Ts'nin maçlarını değil, maç özetlerini izleyen birinin aklında Ts'ye anadolu takımlarının yattığı konusunda görüş belirtmezse, Fb'ye de hep kalecisiyle bile gol aramaya çıktıklarını belirtmezse yansın kömür olsun be kardeşim ..Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar ya ..Tartışma olsun diye söylemiyorum, Aziz efendiden de nefret ediyorum hatta içeri de atsınlar da Fb'den uzaklaştırsak ki başka türlü gideceği yok ama ''en temiz biziz'' lafıyla, herkesin bokun içinde olduğunu ima etmesine sonuna kadar katılıyorum..Ayrıca Ts, kupayı kaptırmalarına değil, oyuncularını Gs'ye kaptırmanın acısını Fb'den çıkarmasın..Sadri Bey neredeyse o yüzden bile Fb'ye kızacak

• Ben yanlış buluyorum şahsen bu tarz bi açıklamanın kime ne yararı var biraz vicdanen düşünelim renk olarak değil ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

tff Trabzonu Şampiyonlar ligine yolladı onlarda mı Provake etti?

Hocam aynı Uefa nın kendi sitesinde şampiyon Fenerbahçe görünüyo... Al sana bi zindan adası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın adı ne? +6
    20 yıl önce açıldı
    bu kızın adı ne ??
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başkan mahkumiyet almış, muhasip almış, tercüman almış.
    sanki ortada bir şey yok da bu pankart açılıyor.
    gerçekten şampiyon trabzonspor olmasa pankart provokasyonun babası olurdu.
    ama o pankart tebrik edilesi bir pankarttır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Bunun adı provake değildir de nedir diye sormuşsun, aslında cevabı sende çok çok iyi bilyorsun ama duymak rahatsız ediyor,

CEVAP : Gerçektir

Hocam haklılık haksızlık farklıdır,provake olayı farklıdır.Şike yaptık yada yapmadık ama bu olayı bu maçta yapmak provake değildir de nedir.
  • Ultraslan trabzanspora yalakalık yapacak kadar düşmüşse biz artık konuşmasakta olur. Gs liler gözünüzü açın sadri çıktı biz gs ile hep kötü kalalım barışmayalım dedi ts nin td ü biz kendi şampiyonluğumuzu kendimiz alırız gs buna karışamaz dedi ama siz ts ye yalakalık yapacak kadar düşmüşseniz ben tahrik olmam gülerim.

Not:Yukarda bahsi geçen konuşmalar beyaz tvde yapılmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nereden anlarsan anlarsın herşeye bir kılıf bulursun Ünal Başkan nasıl anlamış biliyomusun dinledin mi Trabzondan sorunlu ayrıldı diye biraz arayı ısıtmak amaçlı atmıştır o tweeti diye önemli bişey değil dedi işte fark bu sen dhde takılırken adam GS başkanı oluyor ....
  • Onur'u almak için yol yapıyorlar herhalde.
  • sende haklısın pankart açanlarda haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

tff Trabzonu Şampiyonlar ligine yolladı onlarda mı Provake etti?

O zaman neden kupa hala bizde . Laf cambazlığı yapma ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Flakee17

quote:

Kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar. Biri çalsın diğeri oynasın. Boşverin. Onsemsemeye değecek kişi değiller

Yanlış olan ne ?
    10-11 sezonunda fenerbahçe şike yaptı.Doğal olarak şampiyon o sezonun 2.si olan Trabzonspor.

Yanlış olan Burak'ın sözleri. 2010-2011 Sezonunda Fenerbahçe tüm rakiplerini bileğinin hakkıyla yenerek şampiyon oldu. Doğal olarak şampiyon o sezonun lideri Fenerbahçe

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=545
    http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=52692/profile/index.html

'nın bir hükmü yok malesef

mahkemenin var ama

http://www.ligtv.com.tr/haber/tarihi-davada-karar-gunu

• yargıtay kararı belli olmadı daha.

-başkanı 1 sene hapis yatan takım
    -çoğu yöneticisi tutuklanan takım
    -ligi birinci bitirmesine rağmen şl'ye yollamayan takım

temiz değildir. o sezonun şampiyonu fenerliler hariç herkese göre trabzonspor'dur boşuna bir yerinizi yormayın aziz başkanınızın dediği gibi.
  • ahmet çakar az önce çok güzel bir örnek verdi. izleyenler idrak etmiştir ki bu apaçık provakedir.
  • Yahu adamları takmadığın, kaale almadığın sürece yaptıkları her şey elinde kalır, hedeflerine ulaşamazlar. Sonuçta yapılanlar "Körler sağırlar birbirlerini ağırlar"dan ibaret. O yüzden takmayın. Tamam diyip geçin.
  • Bana kalırsa Burak'ın sözleri yanlış anlaşıldı. Şampiyonluğumuzu ilan ettikten sonra kadın bir muhabir Burak ile röportaj yapmıştı ve Burak orada ''Bu kazandığım ilk şampiyonluk kupası'' demişti. Hatta biraz da konu o yöne kaysın diye kadın tekrar ettirmişti ilk kupa olduğunu.

Burada Burak bana kalırsa, hala Trabzonspor'a ve taraftarına karşı sevgi besliyor ve onların gözünde ''hain'' olarak kalmak istemiyor her ne kadar olmasa da. Bu yüzden aralarındaki gerginliği almak için bakın sizin için de kaldırdım kupayı diyor. Hala sizdenim imajı yaratmaya çalışıyor.

Top Bizde programında Ünal Başgan da böyle bir fikir belirtti. Ancak yanlış anlaşılmaya çok müsait bir cümle kurmuş ve biraz da gereksiz bir açıklama olmuş.

Keza aynı şekilde açılmayacak denen pankartın açılması da ayrı bir fiyasko. Ünal Aysal haberim yoktu dedi. Öztürk Açılmayacak kesinlikle dedi. Ama yine de açıldı pankart. Yönetim kadrosu ortamı yatıştırmaya çalışırken böyle alevlendirici bir hareket neden yapılır UA içinde anlamış değilim. Üç beş ergen tarafından yürütülmüyordur sanırım koskoca taraftar grubu. Çocukça değil biraz mantıklı ve politik düşünmeleri gerekiyor.

Bunun yanında Gökhan'ın açıklamaları da çok yakışıksız olmuş. Onun efendiliğinden beklemediğim bir açıklama. Gerçi başarısızlığın ve yenilginin vermiş olduğu moral bozukluğu ile öyle söylemiş olabilir ancak, Burak'ın yaptığı açıklama kadar tahrik edici bir söylemde bulunmuş.

Kısaca al birini vur ötekine durumu. Ünal Aysal'ın bu konularda biraz daha otoriter olması gerektiğini düşünüyorum.

• Ahmet Çakar: Suç duyurusunda bulunuyorum.. Ankara'da FB-TS maçında bir kişinin burnu kanarsa, sorumlusu Galatasaray'dır. (Açılan Pankart)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.