Şimdi Ara

Bunuda Yaptılar: Gaziye Ambulans Yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Terör gazisine ambulans ayıbı
    Kayseri’de meydana gelen saldırıdan yaralı kurtulan er Arif Özkara, kendisine ambulans tahsis edilmediği için otobüse binmek zorunda kaldı.

Kayseri’de 17 Aralık Cumartesi günü çarşı iznine çıkan askerleri taşıyan otobüsü hedef alan hain terör saldırısında otobüsün içinde bulunan 21 yaşındaki Er Arif Özkara, şoföre yakın oturduğu için patlamadan yaralı olarak kurtuldu. Hastaneye kaldırılan Özkara, yüzündeki ve ellerindeki yaralarla saldırıyı ucuz atlattı. Terör gazisi Özkara’nın babası Eyüp Özkara olayı duyar duymaz eşiyle birlikte soluğu Kayseri’de aldı. Oğlunun doktorlarıyla konuşan baba Özkara’ya ’taburcusunuz’ dendikten sonra ortaya içler acısı bir hikâye çıktı.

Terör gazisinin babası 43 yaşındaki Eyüp Özkara, Kayseri’den Afyonkarahisar’a dönüş hikâyesini Yeniçağ’a şöyle anlattı: “Ambulansla gönderilmesi gerektiği konusunda bir bilgimiz yoktu. Bize sadece taburcusunuz dendi. Taburcu denilince ne yapılması gerekir, gidilmesi gerekir.
    Biz de Kayseri’de kriz masasına gittik. Yapmamız gereken evrak işlem vs. varsa gitmeden yapalım, imzalayalım, biz çocuğumuzu götüreceğiz dedik. ‘Tamam, doktorla işinizi bitirin gelin, yardımcı olalım’ dediler. Ben de tekrar doktorlar işlerini bitirdi, taburcu oldu dedim. Evrakları onlar da hazırlamadı siz de hazırlamadınız, ne yapılması gerektiğini bize söyleyin dedim. Öyle deyince bizi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın yetkilileriyle irtibata geçirdiler, halimizi onlara aktardık. Bakanlık yetkilileri de ‘tamam, yardımcı olalım kaç kişisiniz dediler’ 3 kişi olduğumuzu, gidecek durumumuzun olmadığını söyledim. ‘Biz 3 kişilik bilet alalım dediler’. Sonra Afyon’a gündüz saatlerinde bilet bulamadıklarını söylediler. Akşam saatlerini de biz istemedik. O zaman biz Ankara’ya geçelim sonra Ankara’dan Afyon’a kendimiz geçeriz, oradan bilet bulma sıkıntısı olmaz diye düşündük. Ankara’ya bilet aldılar, yola çıktık.

”YARDIMCI OLDU"

Ankara’nın girişinde polis çevirmesi olduğunu söyleyen baba Eyüp Özkara, “Kimlikleri topladılar. Polis memurunun biri kısa bir süre sonra tekrar otobüsün içine girdi, ‘Arif Özkara kim’ dedi. Çocuğum elini kaldırdı benim dedi. Çocuğumun yanına geldi kimliklerimizi verdi. Geçmiş olsun dileklerini iletti. Diğer polis arkadaşlar geldiler onlar da geçmiş olsun deyince çocuğum otobüste dikkat çekti. Bütün yolcular bize baktı.’ Öyle olunca içeride Sağlık Bakanlığının bir çalışanı olduğunu söyleyen bir hanımefendi vardı. Bize ambulans verilmesi gerektiğini, bu konuda bize yardımcı olacağını belirtti. Sonra otobüsün hostesi geldi. ‘Ambulansınız gara geldi, sizi ambulansa aktaracağız’ dedi. Ben de zahmet etmeseydiniz dedim. Hostes de ‘benlik bir şey yok hanımefendi ayarladı’ dedi. Sonra hanımefendinin yanına gittim, isminizi bağışlasanız da kim olduğunuzu öğrensek dedim. ’Siz beni memur bilin’ dedi. Allah razı olsun dedik Ambulansa bindik ve yola çıktık” diye konuştu.

Hanife Açıkalın - ANKARA
    Kaynak:http://www.yenicaggazetesi.com.tr/teror-gazisine-ambulans-ayibi-153699h.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahruj -- 26 Aralık 2016; 22:39:50 >

• devlet eyiye gideyye!

buyuk resmi gor, bu oyunu boz ! RTE sevdalisi ...
  • 3 kisilik bilet alalim komedi gibi

Bazilarida jet zirhli arac alsin cesit cesit
  • 15 Temmuz Gazisi olsa iş değişirdi.
  • Bunu bile akp ye atıyorlar. Ülkede aklı başında insan yok mu ya
  • Tank'tan ayağın takılıp düşseydi özel helikopter gelirdi
  • Tam bu millet 15 temmuzda tarih yazmıştır diyecem bi gülme geliyor. Daha geçen Kayseri'deki teröre karşı "birlik" yürüyüşünde göbek atmıştı akp'li araplar. İnsanlıktan nasiplerini almamış bunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • utanmaz insanlar o asker babasinin hayrina oraya gitmedi bu tur insanlari el ustunde tasiyip hayatini garanti altina alcagimiza iyice yerin dibine sokuyoruz ambulansi kim ayarladiysa Allah ondan razi olsun dusunceli birisiymis
  • koltuk icin gazi olsaydi diger secimde milletvekili adayi idi.
  • Bitmedi şu fitneciler yeter la artık

Sana da blok

Ha bu bölüme bakan mod lar bunlar çoğaldıkça bu forum da ekşi gibi anılmaya başlayacak haberiniz olsun
  • Gündelik hayatta,şehitlik mertebesini bile gruplara ayırdılar diyorum.Adamlar neredeyse kafamı taşla ezecekler lanet olsun ya
  • Keşke öyle olsa. Olmalı da. En azından birileri sorgulamayı unutmamış, hala bu ülke için umut var deriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimiside passatı beğenmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş bu nasıl iş ya. terör gazilerine,şehitlerine bunları yapıyorlar çok kanıma dokunuyor. Bende 15 temmuzda sokaklara indim birlik beraberlik duygusu için fakat, bu yaşanan olaylar üzücü. Olan hep garibana oluyor. Kahroluyorum, bazende ağlıyorum boğazım düğümleniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.