Şimdi Ara

Bunuda öğrenirsem iyi ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar ben dh takipcisiyim fakat hic daha yazmadım neyse konuya gelelim ..

Arkadaslar size sorum Şu taksit sorunu bana açık açık anlıyacağım dilden anlatırsanız cok sevinirim ..

Mesela Ben Nobreyi Transfer edicem Bonservis olarak 9 milyon yazdım , taksit olarak 12 ay yazdım yanınada 1,2 milyon yazdım . Şimdi ben her ay 1,2 milyon mu vericem ?

Bunu ss alıp biraz benim icin kafa yorabilirmisiniz ? (:

Yardım edenlere tesekkür ederim , Aklınızda bişey varsa yazın cekinmeyin .

• 9 milyonu peşin vereceksin, 12 ay boyunca aylık 1,2 milyon taksit taksit ödeyeceksiniz.

Nobre için çok büyük bir meblağ
  • her ay aynı ücreti vermiceksin,bildiğin taksit.
    sen 1,2 milyon yazdıysan takside ve diyelim 12 aysa her ay 100K ödersin
  • 80 milyon euro bütçe varken bile taksitle alıyorum oyuncuları. Ne lanet bir alışkanlık
  • Ben şimdi her ay 1,2 milyonmu ödicem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

80 milyon euro bütçe varken bile taksitle alıyorum oyuncuları. Ne lanet bir alışkanlık

Evet valla aynı ya .

Dostum sana gelirsek iptal edebilirsen iptal et değmez o paraya.

Şimdi sen ;

9 Mn Peşin
    12 Aydan 1.2 Mn yazmışsın.

Sen kasandan ; 9.1 Mn gittiğini göreceksin.
    quote:

80 milyon euro bütçe varken bile taksitle alıyorum oyuncuları. Ne lanet bir alışkanlık

• Ya tamamda kardeş ben şimdi bonservise 0yazıncada Taksit olarak da 1,2 milyon yazınca bu adamlar 0 lık teklife hayır dedi diyo :S

Edit : Tamam yaptım heralde şimdi %35 den pay diyo o ne demek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenli -- 15 Eylül 2010; 12:59:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenli

Ya tamamda kardeş ben şimdi bonservise 0yazıncada Taksit olarak da 1,2 milyon yazınca bu adamlar 0 lık teklife hayır dedi diyo :S

Edit : Tamam yaptım heralde şimdi %35 den pay diyo o ne demek ?

Oyuncunun bir sonraki satışında sana ödenen bonservis bedelinin %35'ini alması demek.
  • diyelim sabriyi 100$ ye satcan %35 ini önceki aldığın takıma vercen öyle bişey isterlerse verme o kdr
  • 48 ay taksit ile transfer yaparken,takımın finansı eksilere bile düşse finansal kontrol 17'lere çıkıyor.
  • quote:

• Beyler mesela 10 milyon € bütçe var takımda ben 15milyon € luk oyuncu alabilir miyim? Mesela 5m€ nakit 10m€ 24 ay taksit gibi yapabilir miyim öyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 15 Eylül 2010; 19:55:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Beyler mesela 10 milyon € bütçe var takımda ben 15milyon € luk oyuncu alabilir miyim? Mesela 5m€ nakit 10m€ 24 ay taksit gibi yapabilir miyim öyle?

Evet alabilirsin istersen hepsini taksit yaptırırsın sana kalmış orası.
  • Taksite fazla alışma sonra çıkıyor acısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenli

Ben şimdi her ay 1,2 milyonmu ödicem ?

her ay 1.2m değil 1.2m i 12 aya bölcen onu ödersin
  • 9M'i peşin vericeksin.
    Her ayda 100 k ödücen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.