Şimdi Ara

BUNU YAPMAK KOPYA ÇEKMEYE GİRER Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçenlerde yine kopya hazırlıyordum aklıma şöyle bir fikir geldi.
    Farzedelim ki ben bir konuyu biliyorum o bilgilerimi kağıda yazıyorum ve o kağıtla sınava giriyorum.Kağıdı kopya çekmek için değilde sınav heyecanının etkisiyle bildiklerimi karıştırmamam için ondan yardım alıyorum. Sizce bu kopyaya girer mi?
    Felsefe hocama sorduğumda şu cevabı bana verdi :
    Felsefi olarak kopya çekmiş olursun.Yasal olarak kopya değil dedi. Sizce ne ?

• Ne ictin knk bizede yolla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu bunu geç sınav sırasındaki gözetmen hocaya göre kopya ise kopyadır

lise anılarım depreşti mesela ben şu soruyu sorayım lise 3teydim fizikte manyetizma konusunda hiç bir halt bilmiyordum bütün formülleri kağıda yazıp sınava girdim kağıdı çıkardım baktım ilk soru için lazım olan formülü yazmamışım sövdüm kağıdı aşağı indirdim sınavdan da 06 aldım bu kopya mıdır ?
  • Karıştırmamak istiyorsan sınavda kağıt geldiği an bildiğin her şeyi üzerine yaz daha sonra oradan bak.
    Fizik kimya gibi derslerde formülleri yazıp daha sonra bakıyorum ben, risk 0.

o kağıtla sınava giriyorum
    Bu cümle kopya çektiğini gösteriyor, çünkü sınavdan önce yazdığın bilgiyi kullanıyorsun. Sınava girerken somut bir kopyan olmamalı, o yüzden kağıt geldiği an yazabilirsin dedim.
  • Kromatit kullanıcısına yanıt
    bilmediğin bir şeyi kağıda yazıp sınavda bakıyorsun bu kopya saninki talihsizlik be dostum
  • Bildiğim bir bilgiyi kağıda yazıyorsam bana bir artısı olmaz bununla sınava girersem kopya olmaması lazım çünkü onu biliyorum öyle değilmi sence
  • Aga sen cevapları önceden al işaretle sınavda arkadaşından silgi istiyorum ayağına geçir hepsini Felsefe hocası girerse amenna ya başkası GİRERSE?
    Dipnot:Felsefe hocaları bu dünyadan değildir onlara bişey sorma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • M.K.A Askeri kullanıcısına yanıt
    Senin taktiği yapıyoruz zaten sınıfça.Ben konunun cevabını halen net alamadım .Başka hocalarada sormak istemiyorum yanlış anlarlar diye veya dalga geçiyorum sanarlar diye sonra kanaattende olmayalım. Yok mu Net cevabı olan bir dhci
  • Net cevapım kopya. Benim yazılılarda falan çalışma kağıdı vs sırada kalmasın başkasının sırasında kalırsa bile kopya muamelesi görürsünüz diye en az 20kere duymuşumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.K.A Askeri -- 22 Mayıs 2014; 22:59:49 >
  • Sınavdan önceki bilgilerinle yazıp somut bir nesneyle sınava girdiğin için kopya sayılır . Sonuçta orda yazılanlardan yardım alıyosun sen kendini aklının karışmaması durumuna göre kandırmış olabilirsin ama o işler öyle olmuyor bu arada felsefe hocan ne çekmiş
  • M.K.A Askeri kullanıcısına yanıt
    Kopya diyelim.Sayın hocamız aldı ismimizi toplandı kurul,savunma yazdım o da şöyle olsun:
    "Yaz sıcakları,stress,sınavların yoğunluğu ve sınav anındaki heyecan yüzünden sınava girdiğimizde bildiğim bilgileri karıştırmam gerekçesiyle böyle bir yönteme başvurdum." yazsam kurulun tepkisi ne olur ?
  • Bu konuyu açan öz kardeşimdir. Aynı okuldan mezunum bende o felsefecinin önünde bile kopya çekmişliğimiz var neyse tatava yapma yok bildiklerimi yazıyorum yok kafam karışmasın falan adam gibi otur ders çalış biz çektik de ne oldu ?
  • Olum karşında 5 yaşında bebemi var veledmi kandırıon ordaki adamlar boş adammı nolacak alacan uzaklaştırmayı felsefe hocanı tınlamazlar bile git yönetmeliği oku kafama sıkacam ya
  • Esasında kopya diye birşeyin olmaması lazım, defter kitap açık sınav yapacaksın. Gerekirse bilgisayar da internet de serbest olsun.
  • adam kopyanın tanımını yapmış kopya olurmu diyor.
  • Abim gelmiş
    Peki öyleyse siz yakalansanız kurula ne savunması yazardınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

Esasında kopya diye birşeyin olmaması lazım, defter kitap açık sınav yapacaksın. Gerekirse bilgisayar da internet de serbest olsun.

Neden sınav yapılsın ki o zaman ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir Kemancı

adam kopyanın tanımını yapmış kopya olurmu diyor.

• Dostum sanırım su ile kafa buluyorsun?Bu kafa kaç milyonluk lan he kaç milyonluk kafa lan bu?Ben de alacam lan.Kaç milyonluk olum bu kafa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.