Şimdi Ara

BUNU ÇÖZENE HELAL OLSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde 3 pc, 3android tel var. 2 tanesi laptop. Birisine yeni indirdiğim win7 yi kurdum fakat wifiye naptımsa bağlanmıyor.Toshiba satellite c55 modeli. Fakat diğerlerinin hepsi takır takır giriyor nette bir sıkıntı yok kısacası
    Yaptıklarım:

-Driverlar yükledim sildim 3kere,olmadı
    -Manuel İp , Dns verdim olmadı
    -Dhcp ayarıyla uğraştım olmadı
    -Modem arayüzünden wifi şifresinin türlerinin hepsini denedim olmadı(yok,wep,wpsk,wpsk2 vs vs)
    -Cmd den wifi ayarlarını sıfırladım olmadı

YAPABİLECEĞİM HERHANGİ BİRŞEY VAR MI?? PC'den anlayan bir insanım bana ağ bağlantılarından eski ağı sil , modemi kapat aç , yok ev ağı yapmışsın onu ofis yap vs komik şeyler söylemeyin :)

Bir ipucu daha sorunumla ilgili olarak; Yukarıda modem şifreleme türlerinin hepsini denediğimi belirttim.Sadece wifi ağının şifresini kaldırınca googleda arama yapabiliyorum (mesela face,fanatik vs vs yazıorum normal sonuçlar çıkıyor) fakat sonuçlardan birini açmak için tıklayınca maalesef nette düşüyor wifi ağınıza şifre koyun güvenli değil ıyarısı veriyor yani yine nete giremiyor

MEDET YA'RAB MEDET

• Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
    BU NE ŞİMDİ GENE YAA?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.