Şimdi Ara

BUNU BİZ İSTEDİK MÜSTEHAKMI ACABA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DAUMU BEGENMEDİNİZ ŞAMPİYONLUĞU CEPTE BİLDİNİZ BU TAKIMI HERKES ŞAMPİYON YAPAR DEDİNİZ.LUCİANOYU BEGNMEDINIZ.SERVETİ BEGNEMDİNİZ.

LİGİN 4- VEYA 5, HAFTASINDA YAZDIM BURADA FB TARAFTARI ACIDAN HOŞLANIYOR.EN BUYUK ÜZÜTÜNMTÜM DAUMLA SERVETIN GITMESI DEDİM BU TAKIM3SENE ÖNCEYE DÖNDÜ DEDİM AMA BOŞA DEDİK.HERKES CLDE FİNAL BEKLEDİ.3SENEDE BİR TAKIMIN KURULDUGUNU UNUTTU.YAZIK.

BİZE MÜSTEHAK..ŞUAN O TAKIM VE TD BOZULMASA ELİMZİİ KOLUMUZU SALLAYA SALLAYA GİDİYODUK.
    KONUŞMA SIRASIDA BIZE GELSİN PEK TOPIK AÇMAYI SEVMESEMDE.

ŞAMPİYON OLABİLİRİZ AMA REZİL BİR FUTBOLLA.

• Bu sene giden bütün yabancılara bende üzülmüştüm gerçekten,gelenler gidenleri fazlasıyla arattı,daum 100. yıl kadrosunda nobreyi istemiyo diye gönderdiler sonra ne hikmetse daumda gitti.İşimiz çok zor bu 3-4 maçlık periyotta farkı açmamız gerekiyordu,sezon sonlarına doğruda bu mirastan yicektik ama şimdiden başladık tüketmek üzereyiz...
  • Biz istedik...
    Daum bence bu takıma hiçbirşey vermemiş bir adam,2-3 oyuncuya vasat performans gösterecekleri yerlerde oynatmaya alıştırdı o kadar...
    Biz istedik Aziz Yıldırım için yürüyüş yaptılar,yok dön vs vs...
    Aziz Yıldırımdan başka biri değildir bunun suçlusu ve tabi ona dön diyenler.Ben inanıyorum birçok alternatif vardı önlerinde teknik direktör olarak ama hiçbiri gelmek istemedi son dakika Zico bulundu tıpkı Edu,Kezman ve Deivid gibi.Bir tek Lugano var önceden takip edilip alınan.Diğer tüm transferler ve teknik direktör son dakika kararıdır...
    Bugün kesinleştiki Aziz Yıldırımın bu 2.manevrası FİYASKO ile sonuçlandı...Ben Zicoyu da suçlamıyorum yetersiz olduğu gün gibi ortada ama suç onun değil...Brezilya liginden başka lig izlemediği belli takım koşmadan ayağa top gelirse oynuyor sadece...

Aziz Yıldırımın son bir mermisi kaldı bence.Bir şok politika uygulamak mutlaka gerekiyor ama zamanı iyi ayarlanmalı.Bunu yapınca 2-3 hafta iyi sonuç alıp yine bocalayacağız..Hala lideriz diyip bugünden bir plan yapılmaz ise bu iş olmayacak...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bizde niye yok!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.