Şimdi Ara

BUNU BİRİSİNİN BİLMESİ GEREKİYO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benmüstüme ait değil ama kullanıcısı olarak göründüğüm bir hat var benim öğrenmek istediğim bu hat yine benim üzerimdeyken baska birisi kullanıyordu ve bu kişinin mesajlastığı kişleri ve mesajları öğrenmek istiyorum bunu bilen yokmu allah aşkına yardım edin ölüm kalım meselesi!!!!

• o kişi senin kimliğinle sen olduğunu söleyip almış olabilir o hattı sadece aynı ad ve soyada sahip biri olamaz mı o???ve hayır mesajlaştığı ve konuştuğu kişileri örenemezsin
  • Örenemessin.
  • bende kız arkadaşımın kimleri aradığını ve kimlere mesaj attığını öğrenmek istiyorum

sence öğrenebilirmiyim ?

eğer öğrenebilirsem madur kişi türkcell i mahkemeye verdiğinde özlük bilgilerinin 3 . şahıslarla paylaşılmasından ötürü kaç para tazminat öder ?

peki senin bilgilerinin başkasıyla paylaşılmasını istermisin öğreneğin sevgilinle ?
  • öğrenemezsin mümkün değil.Amöa öğrensen güzel olurdu ama.Turkcel sadece toplam kaç kntr konuşma kaç msj attığını söylüyor.oda kimle konuştuğunu yada kime attığını söylemiyor.
  • ayrıca hat kullanıcısı olmak bir şeyi değiştirmez. hat ile ilgili değişiklik sağlayacak işlemlerde özellikle hat sahibi isteniyor.
  • degil kimle mesajlastigi konustugu o kisi istemedikc rehberden numarasini bile goremezsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.