Şimdi Ara

Bunlar Gelecek Nesillerimiz!(YAZIK) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
3.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya ne bunlara emanet etmesi Allah aşkına. bunlar mı gelecek nesil ? bunlar en yüksek meslek lisesine gidecek çıkınca askere gidip sanayiye girecek nesil. işçi kesim. emanet edilen kesim bu değil. senin benim gibi adamlara emanet edildi.

seviye farkının olduğunu unutmayın

Orijinalden alıntı: pridez

ya yalan bunlar ya 60 kişiye soruyolarsa içlerinden bilemeyenleri birleştiriyorlar

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Pikaj

ya ne bunlara emanet etmesi Allah aşkına. bunlar mı gelecek nesil ? bunlar en yüksek meslek lisesine gidecek çıkınca askere gidip sanayiye girecek nesil. işçi kesim. emanet edilen kesim bu değil. senin benim gibi adamlara emanet edildi.

Atatürk işçi olana ülkeyi emanet etmiyorum gibi birşey mi söylemiş? Acayip saçmalamışsın. Senin gibi Atatürkün sözlerini kendine göre yorumlayanlara sinir oluyorum. Ayrıca bu ülkeye zarar verenler bahsettiğin gibi askere gidip sanayide çalışan işçi kesim değil kendini elit zanneden ve diğerlerini küçümseyen sözde Atatürkçülerdir.

• alayı kıro ya la bunların islamın şartını sor onuda bilmez bir çoğu
  • Öncelikle şu yanlışı düzelteyim..Videodakiler kürt değil.Video KKTC de çekişmiştir.(KKTC de yaşıyorum)..Haberin konusu sözde kıbrıslıların Atatürk hakkında birşey bilmedikleri fakat bu videodakilerin hiçbirisi kıbrıslı değildir.Hepsi kıbrıslı özentisi TC insanıdır..Ama tabiki buda atamızın doğum ve ölüm tarihinin ve ilkelerinin bilinmemesi için bir mazeret değil..Türk denildiği zaman bu insanlarla aynı kefeye konulmaktan utanıyorum..

• Polinomları öğreteceklerine bunları öğretsinler.Hiç değilse daha çok işimize yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

quote:

Orijinalden alıntı: Pikaj

ya ne bunlara emanet etmesi Allah aşkına. bunlar mı gelecek nesil ? bunlar en yüksek meslek lisesine gidecek çıkınca askere gidip sanayiye girecek nesil. işçi kesim. emanet edilen kesim bu değil. senin benim gibi adamlara emanet edildi.

Atatürk işçi olana ülkeyi emanet etmiyorum gibi birşey mi söylemiş? Acayip saçmalamışsın. Senin gibi Atatürkün sözlerini kendine göre yorumlayanlara sinir oluyorum. Ayrıca bu ülkeye zarar verenler bahsettiğin gibi askere gidip sanayide çalışan işçi kesim değil kendini elit zanneden ve diğerlerini küçümseyen sözde Atatürkçülerdir.

Valla Billa Buda Kendini Kaf Dağının Kralı Sandı Herhalde Bende Meslek Lisesine Gidiyorum ister Sanayide İster Fabrikada İster Kendi İşimde Çalışırım Burası Kimseyi İlgilendirmez Ve insanları Yaptıkları İşe Göre Muammele yapmayı ATATÜRK DEĞİL İngilteredeki sınıflardımada Yapıyolardı Sen Gelmiş Bide Atatürkçüyüm Diyorsun ATATÜRK BU DEVLETİ ZENGİNLERE DEĞİL ÇİFÇİLERE İŞÇİLERE EMANET ETTİ. O kadar Basit Eğer O Sanayideki adamlar olmasa veya çifçiler Düşün bakalım sen ne yapıyor olucaktın Düşün Bakalım ...

Ve arkadaş Doğru Söylemiş;

Ayrıca bu ülkeye zarar verenler bahsettiğin gibi askere gidip sanayide çalışan işçi kesim değil kendini elit zanneden ve diğerlerini küçümseyen sözde Atatürkçülerdir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

Orijinalden alıntı: pridez

ya yalan bunlar ya 60 kişiye soruyolarsa içlerinden bilemeyenleri birleştiriyorlar

Yahu bu bile yetmez mi? Türkiye'de herkesin Atatürk'ü bilmesi lazım bence. Hele öğrenciler bilmiyosa yazıktır

orası Turkiye degil lefkoşa türk elçiliğinin yanındaki okul bunlar şöyle söyleyim bunlar yine iyisi

• Ben izlerken utandım onlar eşek gibi gülüyo ulan ne mal insanlar bunlar bide hepsinde okul kıyafeti var.adamlar kızlara yavşamaktan facebookta zaman geçirmekten ülkemizin değerlerini öğrenmeye zaman bulamıyo.yazıklar olsun...
  • ordaki liseleri birde yakından görmeniz lazım burdan ne yazsanız boş disiplin yok ki egitim olsun. Tabi birde şu yönden bakmak gerekli sen oraya yıllardır ayrı bir devletsin demişsin, ordaki insanlarda bu bilinçte yasıyor bu biraz bir Azeriye Atatürk ilkelerini sormak gibi bilemeseydi eğer, bilmek zorunda değil derdik değilmi?? nitekim kktc ne kadar ayrı bir ülke de olsa bir millet tarihini bilmelidir
    :::: NOT ::::: Videoda ki elemanlar Kıbrıslı orası Türkiye değil zaten Türkiye de de aynı soruları sorsalar bi farkı olacağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yus01 -- 29 Kasım 2011; 21:48:30 >
  • bilseler ne olacaktı ki. sadece adlarını ezberlemiş olacaklar. asıl anlamlarını bilmek gerekir.
    bir de şu var. konu atatürk olabilir ama genel anlamda geçmişimiz, kültürümüzü bilmiyoruz.
    ülkenin kurucusu Atatürk, adama soruyorsun "ben Atatürkçüyüm" diyor ama inkılapçılık hakkında en ufak bilgisi yoktur, devletçilik nasıl gelişmiştir en ufak bilgisi yoktur.
    ülkenin çoğu müslüman, adama soruyorsun "elmahdülillah müslümanım" diyor. ama abdest bilmez, gusül bilmez, namaz bilmez. haram helal bilmez (harama sadece domuz eti gibi bakmayın, kul hakkı yemek, kazancını hakkıyla kazanmak da önemlidir.)
    tarihimizi sorsan kimse birşey bilmez. diziden filmden seyrettiğini tarih sanır.
    hiçbir şey bilmiyoruz ama hepimizin bir fikri vardır. öyle değil mi?

Orijinalden alıntı: yus01

ordaki liseleri birde yakından görmeniz lazım burdan ne yazsanız boş disiplin yok ki egitim olsun. Tabi birde şu yönden bakmak gerekli sen oraya yıllardır ayrı bir devletsin demişsin, ordaki insanlarda bu bilinçte yasıyor bu biraz bir Azeriye Atatürk ilkelerini sormak gibi bilemeseydi eğer, bilmek zorunda değil derdik değilmi?? nitekim kktc ne kadar ayrı bir ülke de olsa bir millet tarihini bilmelidir
    :::: NOT ::::: Videoda ki elemanlar Kıbrıslı orası Türkiye değil zaten Türkiye de de aynı soruları sorsalar bi farkı olacağını sanmıyorum

Yanlışın var hocam..Onların hiçbirisi KKTC li değil.Hepsi KKTC özentisi TC vatandaşı..Arkadaşlarım birçoğunu tanıyor..

• doğum ölüm tarihi hariç gerisini şahsen bende bilmiyorum(ilkeleri felan) ha doğum ölümünü bilmesem boyummu kısalacakdı hayır benim adıma bşy değişeceğini sanmıyorum.

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

quote:

ordaki liseleri birde yakından görmeniz lazım burdan ne yazsanız boş disiplin yok ki egitim olsun. Tabi birde şu yönden bakmak gerekli sen oraya yıllardır ayrı bir devletsin demişsin, ordaki insanlarda bu bilinçte yasıyor bu biraz bir Azeriye Atatürk ilkelerini sormak gibi bilemeseydi eğer, bilmek zorunda değil derdik değilmi?? nitekim kktc ne kadar ayrı bir ülke de olsa bir millet tarihini bilmelidir

Yanlışın var hocam..Onların hiçbirisi KKTC li değil.Hepsi KKTC özentisi TC vatandaşı..Arkadaşlarım birçoğunu tanıyor..

KKTC özentisi TC vatandaşı ne demekya nerde büyüdüysen oralısındır orası kıbrıs onu söylüyorum zaten bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yus01 -- 30 Kasım 2011; 14:27:02 >

• bunlar dediğine kızmıyorum yazık ta demiyorum normaldir. Eğitim sistemi ve normal sistem böyle olduğu sürece daha çooook koyunlar yetişir..

quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

quote:

KKTC özentisi TC vatandaşı ne demekya nerde büyüdüysen oralısındır orası kıbrıs onu söylüyorum zaten bende

KKTC özentisi TC vatandaşı derken şunu demek istedim..Onların hiçbirisi KKTC de büyümemiş.KKTC de 1-2 yıl yaşamış ve kendini onlar gibi konuşmaya ve davranmaya zorlayan insanlar...Kıbrıslı ile kıbrısta yaşayan insanı aynı kefeye koymak hata olur...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.