Şimdi Ara

Bunlar Gelecek Nesillerimiz!(YAZIK) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
3.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya eğitim-öğretim sistemi değişmiş ya da sordukları insanlarda zeka kırıntısı yok. Eskiden İlkokuldan Liseye kadar en fazla 2 senede 1 Atatürk ve İlkeleri derslerde geçiyordu. Hiçbir şey araştırmasan,okumasan sadece dersi kulak ucuyla dinlesen hepsini ezberlersin. Kaldı ki sadece isimlerini sormuşlar,içerik değil.
    "İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Diğerleri yaşamdan tat alıyorlardı hiç olmazsa. Benim anlamadığım bir şeyi anlamışlardı sanki. Bende bir eksiklik vardı belki de. Mümkündü. Sık sık aşağılık duygusuna kapılırdım. Onlardan uzak olmak istiyordum. Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi."
  • Sabah sabah iyi sövdüm
  • ne yenisi ya sanki simdikiler duzgun de sanki

Pearl P-3002D Eliminator Demondrive(r)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

bende gelecek nesilim hepsini biliyorum

nick -mesaj uyumsuzlugu

Headshot
    CPU: 2X Pentium III 933 // MOBO: Intel OR840 // RAM: 4x 256MB PC800 RDRAM // GPU: Creative Labs Annihilator2 Ultra // Monitor: Sony GDM-FW900 // Case: Addtronics W8500-400A // Sound Card: Sound Blaster Live! Platinum 5.1 // Speaker: VideoLogic DigiTheater DTS // HDD: 4x 18GB Seagate Cheetah X15 // RAID Card: DPT SmartRAID IV Century PM2865U3 // DVD RW: Plextor Plexwriter 12/10/32 // OS: Windows 2000 Pro
  • hayır siz biliyormusunuz ki ? şahsen ben bilmiyorum ve önemli olarak görmüyorum sanki ben başbakan cumhurbaşkanı falanmıyım ki

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

Orijinalden alıntı: pridez

ya yalan bunlar ya 60 kişiye soruyolarsa içlerinden bilemeyenleri birleştiriyorlar

Yahu bu bile yetmez mi? Türkiye'de herkesin Atatürk'ü bilmesi lazım bence. Hele öğrenciler bilmiyosa yazıktır

orası kıbrıs

ordaki cogu kisi (ögrenci demek daha dogru) turkiyeyi ve turkiye tarihini fazla sevmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

hayır siz biliyormusunuz ki ? şahsen ben bilmiyorum ve önemli olarak görmüyorum sanki ben başbakan cumhurbaşkanı falanmıyım ki

Bu bilgiler sadece okuldan öğrenilmiyor,istesen herşeyi bulabilirsin internet elinin altında.Ayrıca bu tür bilgileri cumhurbaşkanı ve başbakanın zaten bilmesi gerekir burda durum Atatürk ilkelerini ve o ideolojiyi kavratmaktır insanlara,öğrencilere bilmemen senin açından kötü bilsen,okusan,kavrasan zaten gereksiz demezsin.

cahillik mutluluk mudur, yoksa -ne olursa olsun- hakikati bilmeye deger mi?
  • ora kıbrıs hacı kıbrıslı gençler ne bilsin trdekiler bilmiyor doğru düzgün

Güney Kore, resmi adıyla Kore Cumhuriyeti.Ülke'nin başkenti Seul'dür.Güney Kore
    ılıman iklim kuşağında ve ülke arazisi dağlık topraklardan oluşur. Ortalama 50 milyon
    gibi bir nüfusa sahiptir. Güney Kore başkanlık sistemine göre yönetilen ve onaltı idari
    bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
    Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
    sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
    sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir.
  • iyi. memleket iyiye gidiyi. kastamonu ben..
  • gerçekler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

quote:

Orijinalden alıntı: pridez

ya yalan bunlar ya 60 kişiye soruyolarsa içlerinden bilemeyenleri birleştiriyorlar

vidyoyu izlemedim fakat fikrine katılıyorum
    Hep aynı şeyi yapıyorlar

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: gdraek

40-50 yaşındakilere sorulsa da sonucun değişeceğini sanmıyorum.

Bunu yazmak için girmiştim. Hep yeni nesil böyle yeni nesil şöyle eskilerin farkı var sanki. Geçen bisiklet forumuna girdim adama protein tozu hakkında yanlış bilgiye sahip olduğunu söylüyorum düzeltmeye çalışıyorum tek verdiği yanıt yaşın küçük. Senin büyük de ne oluyor? Gelsinler fen lisesinde anadolu liselerinde yapsınlar aynısını. Hadi belki o anlık hepsini sayamayabilir insan ama 6'dan 5'ini herkesin bileceğine inanıyorum. Böyle rencide edeceklerine gitsinler eğitime eğitim sistemini yönetenlere düzgünce karşı çıksınlar.
  • Herkes bilecek diye bir şey yok,aşağılamak yerine öğretmek bence daha güzel bir yöntem.Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır.Ben de Atatürkçüyüm ama Atatürk herkes beni tanısın diye uğraşmamıştır.Siz de uğraşmayın,zaten böyle utanıyoruz ata'm falan başlıklı saçma haberleri de hiç izlememek lazım.Tamamen provakatörlük.Öğretseler incileri mi dökülür?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.