Şimdi Ara

Bunlar ergenlikten mi oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok mutsuzum sürekli. Hüzünlü şeyler dinliyorum istemeden. Sürekli ağlamaklıyım. Yüzüm gülmüyor. Ailem için bi hayal kırıklığından ibaretim. Çok bitik haldeyim be. 17 yaşımdayım bakalım atlatabilecek miyim bu ruh halini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ivit

• Her şeye fazla anlam yüklemenden oluyor. Hüzünlü şarkılar falan da dinlemeyi bırakmalısın. Üniversiteye geçince bir nebze rahatlarsın diye düşünüyorum ama bu sefer de yalnızlıktan falan kötü olabilirsin.. Dediğim gibi asıl sorunun her şeye fazla anlam yüklemek. Birgün bir kıza falan aşık olursan ve işler iyi gitmezse inanılmaz derecede zarar göreceğini, kendine zarar vereceğini düşünüyorum hatta. Senin yaşlarında benzer şeyler düşünüyordum. Sorunum tamamen takıntıymış, sende de öyledir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuwaTr

Her şeye fazla anlam yüklemenden oluyor. Hüzünlü şarkılar falan da dinlemeyi bırakmalısın. Üniversiteye geçince bir nebze rahatlarsın diye düşünüyorum ama bu sefer de yalnızlıktan falan kötü olabilirsin.. Dediğim gibi asıl sorunun her şeye fazla anlam yüklemek. Birgün bir kıza falan aşık olursan ve işler iyi gitmezse inanılmaz derecede zarar göreceğini, kendine zarar vereceğini düşünüyorum hatta. Senin yaşlarında benzer şeyler düşünüyordum. Sorunum tamamen takıntıymış, sende de öyledir diye düşünüyorum.

Aşık oldum zaten. İşler hiçbir zaman da iyi gitmedi. Hep reddedildim,terslendim. Artık kız işlerinden ümidi kestim. Olmayacağı belli. Kendime zarar filan vermedim. Vermem de muhtemelen. Çünkü beklentiye girmiyorum artık. Tipsizliği de sindirdim iyice. Bazıları hayata mutlu olmaya gelmiş(beni tersleyen kızı götürecek çocuk mesela) bazıları ezilmek,kaybeden olmak için var. (Bu ben oluyorum) Evet belli takıntılarım vardı çoğunu aştım ilaçla vs. şuan takıntım yok. Beni mutlu eden bir şey bulamıyorum. İnşallah ergenliktendir bu ruh hali.

• Hissizleşmeyi dene

• quote:

Orijinalden alıntı: esma_dkltş

Hissizleşmeyi dene

Söylemesi kolay.

• Cem yılmaz izle. Komik şeylere yönel. Kızlar her daim var. Gülmeyi hayat felsefesi haline getir. Kafana çok şey takma. Takarsan da hüzünlü şarkı dinleme. Dinlemek istersen de damar dinleme daha hafif şarkılar dinle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tüng

quote:

Hissizleşmeyi dene

Söylemesi kolay.

Şırnakta sinema salonu varsa Engin GÜNAYDIN'ın başrol oynadığı Aramızda Kalsın filmine git bu film çok tuttu ve komik keyfin bir nebze yerine gelir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hotanlı 3477

quote:

quote:

Hissizleşmeyi dene

Söylemesi kolay.

Şırnakta sinema salonu varsa Engin GÜNAYDIN'ın başrol oynadığı Aramızda Kalsın filmine git bu film çok tuttu ve komik keyfin bir nebze yerine gelir :)

Hiçbir şey yapasım yok ya.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hotanlı 3477

quote:

quote:

Hissizleşmeyi dene

Söylemesi kolay.

Hiçbir şey yapasım yok ya.

Şırnak'tamı yaşıyorsun ?

• Bende biliyorum kolay olmadığını dene dedim o yüzden

• Ergenliktendir bende ergenligimde boyleydim yazin otururdum sabahtan aksama kadar evde medcezir oynardi o zamanlar surekli onu izlerdim bir bolumunu sahnesini 4-5 defa izlerdim aglardim ask sahnelerine bakip bakip aglardim felan duygularim alt ustu gecer zamanla merak etme

• Tüng

• Kafandan ben hüzünlü bi adamım imajını atman lazım. İnan bana hem maddi hem akademik olarak rezil durumda olup gayet mutlu yaşayan insanlar var. Depresif şarkılar seni depresif yapar. Depresif filmler de öyle. Bir süre en azından komedi izle örneğin. Cem Yılmaz izlemek de güzel yöntem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.