bugun marketleri gezmeye gittim 1300 liralık olan ürün cıkmıs 1500 lere orta yollu bi aracımız var ailece kullandıgımız lpg yok gittim benzin almaya 4.350 lt basına
en dandiginden kot alsan giyilebilicek birşey 50 tl ya biz ne yapıcaz arkadaslar sıyırcam kafayı bu parayla aile gecindiren insanlar var kira da olupta 1 cocuk bakan insanlar var ayıp ya alın asgari ücreti bi tafafınızı kurulayın tuvaletten cıkarken
Allah yardım etsin gerçekten zor zaman:(
cumlemize...
Valla hocam ne yazık ki tüm dünya böyle.Eğer haberleri takip edebiliyorsanız Avrupa ve Birleşik Devletlerde artık örgütlü halk hareketleri başladı.Tabi bazıları yağma ve kundaklamaya varıyor,bunlar elbette ki tasvip edilebilir şeyler değil ama en azından bir tepkinin olduğu herkesce biliniyor.Bu işin çözümü ancal sosyal eşitliğin sağlanmasıyla olur.Yani zenginin daha da zenginleştiği fakirin daha da fakirleştiği bir sistem yerine zenginleri biraz daha fazla kırparak fakir insanların durumlarını düzeltmeyle.Bugün aynı duruma bir arkadaşım da Facebook'tan isyan etmiş mesajı aynen sizinki gibi.Herşeyde KDV var ama pırlanta da yok.İşte sözün bittiği yer burası bence.