Bildirim
Bune YA!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
admın e maıl atsak gerı verırlermı?
ZANNETMIYORUM Ya bır yardım edın ya -
cash ne? -
quote:
Orjinalden alıntı: endless_nightmare
cash ne?
ESKI OSMANLI PARASI
BIRADER SEN BU OYUNU OYNAMIYON MU -
quote:
Orjinalden alıntı: onLymembers
quote:
cash ne?
ESKI OSMANLI PARASI
BIRADER SEN BU OYUNU OYNAMIYON MU
-
[Deleted by Admins] -
ABİ GM LERİN PARAYA VURDUĞU VAKİT SEN O CASHLERİ UNUT(YANİ ÜZÜCÜ Bİ DURUM AMA NAPALIM İŞTE) -
quote:
Cashler ile scroll alırken oyun restart edildi cashler gitmiş ama scrollar yok ne iş arkadaşlar.. ?????
geçmiş olsun kardeş sen onnarın üstüne bi soguk su iç bence.
-
quote:
Orjinalden alıntı: XeN0N
quote:
Cashler ile scroll alırken oyun restart edildi cashler gitmiş ama scrollar yok ne iş arkadaşlar.. ?????
geçmiş olsun kardeş sen onnarın üstüne bi soguk su iç bence.
sahiden soğuk su iç
-
ne su içmesi yaa adam parası ile oynuyo herhalde bi iyilik yaparlar -
quote:
cash ne?
bu mesaj aklıma şimdi geldi.attığım sırada yaklaşık 24 saattir hiç uyumadığım için aklıma gelmedi.aklım coin den başka bişeye çalışmadı.sanki coinle herhangi bi scroll almış parası gitmiş scroll gelmemiş gibi düşündüm.özür dilerim...
Sen bi mail at pek takıcaklarını sanmam usko da ama genede şansını dene -
quote:
Orjinalden alıntı: M_MoRuK
ne su içmesi yaa adam parası ile oynuyo herhalde bi iyilik yaparlar
adamlarda onun parasını düşünüyorlardı zaten.onlar kendilerinden başka kimseyi düşünmüyor.kim takar onun cash lerini.ama genede dene.denemekten zarar çıkmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endless_nightmare -- 12 Ekim 2005, 20:39:02 > -
roll back olmuşsun. bu olay dupe ün temel mantığı. ama yanlışlıkla olunca kötü oluyo. adminlerin bişey yapabileceğini sanmıyorum. zira şu an buglarla uğraşıyolar. bundan sonra üzerine (ne olursa olsun) değerli bişey aldığında ilk önce "/save" komutu yada komut menusu(kısayolu h )> save yaparak kaydet bilgilerini daha sonra oyununa devam et...
bide denildiği gibi 1 bardak soğuk su iç :)
bu arada nerde, nasıl ve tam olarak ne yaparken dc olduğunu pm den yazarmısın ? -
suyu iftardan sonra ic orucu bozma cash ler gitti diye :))) -
quote:
admın e maıl atsak gerı verırlermı?
ZANNETMIYORUM Ya bır yardım edın ya
selam arakadaşım sana myil adreslerini vericem bunlara yazarsın ama ingilizce yaz
billing@knightonlineworld.com
infinitemadnessk2support@gmail.com
info@knightonlineworld.com
bunlara myil at belki sorunun giderirler birader
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X