Şimdi Ara

bundan sonra iyilik yaparsam 2 olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okulda millete işleri görülsün diye harici harddiskimi vermiştim.Hdd daha yeniydi.ama Malesef bozmuşlar.arkadaşar..bilgisayara takınca usb aygıtlardan biri tanınamadı diyor.2-3 bilgisayarda denedim.yine olmadı.kabloyu değiştirdim yine olmadı...Zaten içinden sesler gelip duruyor.bilgisayar görmüyor.garanti belgesini falan kaybettim...içinde film arşivim vs.önemli bilgilerim vardı...artık o para bana girdi.yemin ediyorum.bundan onlara yardım edersem beni s.....ler
    siz siz olun herkese iyilik etmeyin.

• Tamam etmeyiz
  • Benimle de arkadaşlarım cimri cimri diye dalga geçerlerdi.
    Sonradan cimri olmamaya başladım.
    Onlara ne ödünç verdiysem hepsi bozuk geldi, bazıları gelmedi.
    Top veriyorum patlatıyorlar, flash bellek veriyorum kaybediyorlar.
    Sonrada bana sen cimrisin diyorlar..
    Ben anlamadım vallahi bu nasıl iş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bay PiPo..!

Benimle de arkadaşlarım cimri cimri diye dalga geçerlerdi.

+SONSUZ.Flash belleğimide kaybettiler. sonra ben bir tane daha aldım.onuda istemişti birisi ödünç sağolsun.kalemle çizmiş usb yi.bundan sonra b.k yardım ederim.ALLAH Belalarını versin.bile bile yapıyorla
  • Öylelerine değil hdd disket bie vermem
  • bende kimseye bişey vermem okuldan. piskopat hepsi yamuk yumuk geliyor sonra
    mp3 player veriyosun ekranı kırık geliyor
  • Emanete ihanet işte bunlar.
    Bozuluyor gençlik.
    Ben emanet almayı sevmem. Alırsamda gözüm gibi bakarım. Emanetin gözü yerdedir hep...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ten sonra ek iş ne yapilir ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende aynı dertten müzdaribim.Arkadaşın bilgisayarında virüs vardı.dedi format atcam harddiskini getir yedek alacam.Uzun süre atlattım hallederiz falan dedim.sonunda neyse veriyim dedim.verdim.virüsler tüm benim harddiskime geçmiş.bad sector oluşmuş.Söleyincede yemedikya harddiskini şeklinde muamele görüyorum.Yaptığı çok ayıp bundan sonra günahımı vermem iyice samimi olmadığım arkadaşım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH.Ready

quote:

Orjinalden alıntı: Bay PiPo..!

Benimle de arkadaşlarım cimri cimri diye dalga geçerlerdi.

+SONSUZ.Flash belleğimide kaybettiler. sonra ben bir tane daha aldım.onuda istemişti birisi ödünç sağolsun.kalemle çizmiş usb yi.bundan sonra b.k yardım ederim.ALLAH Belalarını versin.bile bile yapıyorla

aynen allah belalarını versin sonuna kadar belleğimi verdim kızın birine yıl sonuna kadar getirmedi sonunda kalmış kız memleketi tokata gitmiş bellekte gitmiş tabiki birdaha birine bişey verirsemmm şuan çok sinirliyim zaten herkez benden bişey istiyo en önemliside bu istiyorlar diyorum yapayım sevaptır daha sonra azıtıyolar istedikçe istiyolar geride çeviremiyorum artık çeviricem öyle sinirliyim ki birşey isteyenin yüzüne tükürücem arkasından sövücem

• Garanti belgesini bulsam bile bi işe yaramaz helal olsun media sını bozmuşlar onu bozmak içinde yüksek bir yerden düşürmek vurup kırmak lazım.BEnce arkadaşların bilerek yapmış uyuz oldum şimdi taktuk sesi mediayadan geliyor kolay kolay bozulacak bir iş değil kasti açıkcası gider.... onları ....
  • Ben verdim diski sağlam geldi arkdştan,sonra birine daha verdim ondan da sağlam geldi. Emanet diye koruyabilmesi önemli bence.
  • Ünlü bir çin atasözü der ki ; İyilik yapma kötülük bulursun

Eskiden iyilik manyağı biri olarak şimdi tam tersiyim.İyilik insan doğasına aykırı.Herkes iyiliği bencillik içerisinde yapar.manitasına birşey alırken onu çok sevdiği için,fakire para verirken sevap işleyeceği için vs..yapar.

İyilik yapmayalım.Herkes kendi hayatını sürdürmek zorunda olmalı.Böylelikle dünya daha güzel bir yer olurdu.İyilikten doğan marazlar ;

1.Arkadaşın örneği
    2.Dilencilerin para baronu olmaları
    3.Yapılan iyilekleri ileride koz olarak kullanma (ben sana böyle böyle yapmıştım amaaaa!)
    4.İyilik yapmanın ve iyiliğe maruz kalmanın alışkanlık haline gelmesi

Halbu ki iyilik olmasa herkes kendi kendine yetse daha iyi olurdu.Kastettiğim iyilik modeli kazada yaralanana yardım etmek vs..değil daha somut şeyler.
  • elektronik aletler ödünç alınmaz geçen foto makinesi aldım kuzenden yanlışlıkla merdivende düştü gitti alet
    mecbur yenisini aldım elemana
    bi daha zaten almam birinden bişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 3 Ekim 2008; 18:24:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: icg

Ben verdim diski sağlam geldi arkdştan,sonra birine daha verdim ondan da sağlam geldi. Emanet diye koruyabilmesi önemli bence.

emanet herşeyden önemlidir bence vereceğin kişileri iyi seçmen gerekiyor..Verdiğin birşey geri sağlam gelmiyorsa ve bundan hiçbir rahatsızlık duymuyorsa o kişiyle arkadaşlık yapmanın hiçbir anlamı yok benim için...
  • münkün oldukça bilgisayar partçası verip almayın diyecem ama bende verip alıyorum

ciddi sorun çıkmadı ama 250 gb hardiskim yandı bi defa arkadaşımın pc'ye takıp oyun atarken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PLATINIUM

Garanti belgesini bulsam bile bi işe yaramaz helal olsun media sını bozmuşlar onu bozmak içinde yüksek bir yerden düşürmek vurup kırmak lazım.BEnce arkadaşların bilerek yapmış uyuz oldum şimdi taktuk sesi mediayadan geliyor kolay kolay bozulacak bir iş değil kasti açıkcası gider.... onları ....

artık umudu kestim zaten..

@icg
    arkadaş takas edekmi

• peki okulun güzel kızlarından biri istese vermicen mi?
  • Daha önce bu tür olaylar çok başıma geldi. İşi görülsün emanet vereyim diyorsun illa bi b.kluk yapıyorlar.

Kitap verirsin sayfaları buruşur, yırtılır.
    Telefonu verirsin biryeri çizilir,
    CD verirsin kaybeder,
    Giysi verirsin memleketine biryere gider unutur getirmez,

Bu konuda cimriyim artık, kim nederse desin. Uzaktan öyle cimri demek kolay ama o diyenlerden birşey istedim mi pek te zor geliyor vermesi...
  • garanti belgesine gerek yok !

hdd'lerde seri numarası var o seri numarasıda garanti işini görüyor yani. bence servisine başvr
  • ayrıca hdd nin içindeki arşivide kurtarabilirsin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.