Bildirim
Bunda makarna olur mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ici belli bir miktar su alan ve atese dayanikli her seyde makarna pisirebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki makarnadan sonra çay içilir mi un kalıntısı kalmaz mı bunu merak ettim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kearlardan rezistansa un sızar mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Orta Seviye Gitarist
Kearlardan rezistansa un sızar mı?
Hocam yaş kaç
quote:
Orijinalden alıntı: Okidokiyo
Un degilde icindeki nisastayi bırakıyor piserken ve acemi bir asciysan makarna cok az kalinti birakabilir. Onun disinda problem olmaz. Yikar kullanırsın. Ben neleri neleri pisirdim çaydanlikta.
Çaydanlıkta sorun değil
bu elektrikli ve içini sökmesi sıkıntı olabilir
21
Aa anladim. Kettleda makarna yapanlar var aslinda ama ben hic denemedim.Yagsiz ve tuzsuz bir bicimde kettleda makarnalari haslarsan problem olmaz bence. Yag ve tuzu da sonra halledersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okidokiyo -- 4 Aralık 2017; 21:59:6 >
quote:
Orijinalden alıntı: Okidokiyo
Aa anladim. Kettleda makarna yapanlar var aslinda ama ben hic denemedim.Yagsiz ve tuzsuz bir bicimde kettleda makarnalari haslarsan problem olmaz bence. Yag ve tuzu da sonra halledersin.
Kykda kalıyorum delikli bir malzeme ile donmuş yiyecek ısıtanı gördüm gayet güzeldi
Suya da para vermeyiz artık ısıtıp içeceğiz.
Cevabınız için teşekkür ederim
Cidden ogrenci olarak hayatta kalmak derin bir ozveri ve hayal gucu gerektiriyor. Bol sans dilerim, harika makarnalar dilerim. Saglicakla kal.
merhaba oğlum
Kardes tencere yoh mu
Vay benim garip yurdumun öğrencisi. Vay benim zor şartlar altında okumaya çalışan memleketimin akıl küpü..
Sizleri bu hale getirenler utansın..
Sizler çok daha iyi şartları hakeden gençlersiniz..
Kykda kettle yasak. İdareye bildirdim
Bi kere denemiştim hep kettle a yapışmıştı, iğrenç olmuştu, nedenini çözemedim. Bi ayarı var onu tutturmak lazım galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Ici belli bir miktar su alan ve atese dayanikli her seyde makarna pisirebilirsin.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X