Merhaba 17.01.2021 tarihinde vatan bilgisayar mağazasından TCL 65P725 televizyon aldım ancak renk testi yaptığımda aşağıdaki gibi bulutlu görünüyor renkler bu normal mi? Normal değilse adı ne yani servise ne sikayetiyle kayıt actitayim. İade edip qled almayı düşünüyorum. İzlemem gereken yol nedir 14 gun cayma hakkımi kullanabilirmiyim? (Magazadan alırken teşhiri yoktu) Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler. ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bulutlanma (Acil bakabilirmisiniz)

-
-
Özellikle köşelerden başlayarak nerdeyse panelin tamamında sorun var,normalde sadece köşelerde azda olsa olmalıdır.
-
Bu sorunun adı ne hocam. Ayıplı mal diye iade edeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dirty Screen. Bildiğin panel dandik. Ya ışıklandırmadı komple dandik, homojen değil, ya da panel aşırı kötü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Servis eve gelmeden fotoğraf istedi attım görüntüde sıkıntı yok müşteri iade istiyor diye servis kaydı girmişler.
panel gerçekten çok kötüymüş tüm renklerin üzerinde siyah tabaka kaplı bedavaya verseler gereksiz yer kaplayacak bir ürünmüş cayma hakkınızı kullanarak iade etmeyi deneyin en azından değişim talep edip farklı bir markaya yönelin.
-
merhaba hocam sadece bu değil, üründe vertical banding de vardı. TCL müşteri hizmetlerini aradım, servis yönlendirdiler. Servis eve gelmeden whatsapptan fotoğraf istedi. Fotoğrafları gönderdim. Servis raporuna üründe sorun yok müşteri iade istiyor yazmışlar. TCL oyalayıp durdu. Tüketici hakem heyetine verdim. Bakalım geçte olsa iade edeceğim inşallah.
-
Hocam siz direk panel hatası var deyip kayıt açtırmış olsaydınız bu tür olaylar resimlerde belli olmaz ondan dolayıda herhangi bir sorun yok cevabı verir firmalar.
İyi forumlar. -
Burak hocam merhabalar. Sonrasında tekrar panelde sıkıntı var diye kayıt açtırdım. Tv calibrasyon uygulamasını kurup (firma bu programı kurmalarını söylemiş servise) fotoğraf aldılar biraz önce gittiler. Bakalım ne olacak ben zaten hakem heyetine verdim
Hocam büyük ihtimalle değişim olur
Benzer içerikler
- lg tv kablosuz internete bağlanma sorunu
- samsung qled tv görüntü ayarları
- daha fazla bellek kazanmak için bu uygulama şimdi yeniden başlatılacak lg
- 65 inç tv yerden yüksekliği ne kadar olmalı
- philips tv açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor
- lg g5 oled
- hdr ne işe yarar
- telefondan tv ye uygulama yükleme
- telefon ekranını tv"ye aktarma kablosuz
- miracast nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X