Şimdi Ara

Bulunduğun Yer İsmi Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaklaşık 4 yıldır aynı turkcell hattı kullanıyorum.yeri geldiğinde nerde olduğumu bilmem gerekiyor.özellikle okulum bu sene şehir dışında olduğundan ötürü.bu ekranda logonun altında örneğin taksim meydanı vs.gibi bulunduğun yer benim hattımda çıkmıyor.bunu nasıl yapabilirim?cevaplarınızı bekliyorum.saygılar

• Ekran Ayarları/Hücre Bilgileri

Olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: silahtar1

selamlar
    yaklaşık 4 yıldır aynı turkcell hattı kullanıyorum.yeri geldiğinde nerde olduğumu bilmem gerekiyor.özellikle okulum bu sene şehir dışında olduğundan ötürü.bu ekranda logonun altında örneğin taksim meydanı vs.gibi bulunduğun yer benim hattımda çıkmıyor.bunu nasıl yapabilirim?cevaplarınızı bekliyorum.saygılar

telefonun marka ve modeli nedir öncelikle

nokialarda ayarlar ekran ayarlı bazılarında telefon ayarlarında hücrebilgi ekranı var onu açacaksın
    diğer coğu tellerde mesejlarda hücre yayını var olmadı mesaj ayarlarında bilgi servisleri var oraya konu ekleye 50 numarayı ekleyeceksin sen telefon marka ve modelini yazarsan daha çok yardımvı oluruz
  • teşekkürler öncelikle.telefonumun modeli nokia n95.ekran bölümünde hücre bilgi ekranı yok
  • Mesajlar > Seçenek > Ayarlar > Hücre Yayını

Yayın kodu:
    50 - Yer Bilgi Kanalı
    Nerede bulunduğunuz ya da nereye yakın olduğunuzu cep telefonunuzun ekranında görünmesini istiyorsanız, bu kanaldan yararlanabilirsiniz.

N95 Türkçe Kullanım Klavuzu:
    http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N95-1_UG_tr.pdf
  • quote:

Orjinalden alıntı: silahtar1

teşekkürler öncelikle.telefonumun modeli nokia n95.ekran bölümünde hücre bilgi ekranı yok

n95 olmadı hiç bakamadım ama ayarlara gel orada telefon ayarları falan olması lazım sen hücrebilgi ekranı ayarını bulacaksın onu bulunca açık yapman yeterli olacak
  • Konu ile ilgili değil belki ama sormak istiyorum yinede, Birde bu goller mesaj gibi geliyor ya o nasıl oluyor bu telefonda.?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eskişehir Nasıl Bir Yer Lan?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: zayzay

Konu ile ilgili değil belki ama sormak istiyorum yinede, Birde bu goller mesaj gibi geliyor ya o nasıl oluyor bu telefonda.?

onada nokia telefonlarda bilgi servisine önce avea için 11 türkcell için 55 ekliyon ve bilgi servisini açık hale getiriyorsun
    olmadı
    diğer telefonlarda mesaj ayarlarında hücre yayınına ekliyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.