selamlar yaklaşık 4 yıldır aynı turkcell hattı kullanıyorum.yeri geldiğinde nerde olduğumu bilmem gerekiyor.özellikle okulum bu sene şehir dışında olduğundan ötürü.bu ekranda logonun altında örneğin taksim meydanı vs.gibi bulunduğun yer benim hattımda çıkmıyor.bunu nasıl yapabilirim?cevaplarınızı bekliyorum.saygılar
Ekran Ayarları/Hücre Bilgileri
Olması lazım
quote:
Orjinalden alıntı: silahtar1
selamlar yaklaşık 4 yıldır aynı turkcell hattı kullanıyorum.yeri geldiğinde nerde olduğumu bilmem gerekiyor.özellikle okulum bu sene şehir dışında olduğundan ötürü.bu ekranda logonun altında örneğin taksim meydanı vs.gibi bulunduğun yer benim hattımda çıkmıyor.bunu nasıl yapabilirim?cevaplarınızı bekliyorum.saygılar
telefonun marka ve modeli nedir öncelikle
nokialarda ayarlar ekran ayarlı bazılarında telefon ayarlarında hücrebilgi ekranı var onu açacaksın diğer coğu tellerde mesejlarda hücre yayını var olmadı mesaj ayarlarında bilgi servisleri var oraya konu ekleye 50 numarayı ekleyeceksin sen telefon marka ve modelini yazarsan daha çok yardımvı oluruz
teşekkürler öncelikle.telefonumun modeli nokia n95.ekran bölümünde hücre bilgi ekranı yok
Mesajlar > Seçenek > Ayarlar > Hücre Yayını
Yayın kodu: 50 - Yer Bilgi Kanalı Nerede bulunduğunuz ya da nereye yakın olduğunuzu cep telefonunuzun ekranında görünmesini istiyorsanız, bu kanaldan yararlanabilirsiniz.
teşekkürler öncelikle.telefonumun modeli nokia n95.ekran bölümünde hücre bilgi ekranı yok
n95 olmadı hiç bakamadım ama ayarlara gel orada telefon ayarları falan olması lazım sen hücrebilgi ekranı ayarını bulacaksın onu bulunca açık yapman yeterli olacak
Konu ile ilgili değil belki ama sormak istiyorum yinede, Birde bu goller mesaj gibi geliyor ya o nasıl oluyor bu telefonda.?
Konu ile ilgili değil belki ama sormak istiyorum yinede, Birde bu goller mesaj gibi geliyor ya o nasıl oluyor bu telefonda.?
onada nokia telefonlarda bilgi servisine önce avea için 11 türkcell için 55 ekliyon ve bilgi servisini açık hale getiriyorsun olmadı diğer telefonlarda mesaj ayarlarında hücre yayınına ekliyorsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme