Şimdi Ara

Bulunduğum yerde adam öldürecek kadar tehlikeli köpekler var ne yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulunduğum yerde bayağı bir sokak köpeği var, bunların bir çoğu kendi halinde insanlara havlaması bile olmayan köpekler ancak birkaç tane de bağından kurtulsa insanı parçalayacak köpekler var. bir apartmanın büyükçe bir arazisi var, içine bir cami sığacak kadar diyelim, vede 3 köpek var, 2 tanesi canavar gibi olan tazılar, bunlar "bağlı" ancak insanlara havlıyorlar bir tane de sözde küçük bir köpek varmış sadece havlıyormuş tek başına birşey yapamıyor "muş" o yüzden de bağlanmıyormuş, ancak pek çok kez birden fazla köpeğin salındığına şahitlik ettim, bu köpeklerin çıkmasını engelleyecek hiçbbirşey yok, sadece demirden genişce kapılı bir duvar, gerisi de demir çit olan bir arazi çeperi var, köpeklerin buradan çıkmasını engelleyecek hiçbirşey yok. ki, çitleri 10 metre de yapsalar yinede arkadan çıkabiliyorlar. bu köpeklerin önceden insanlara saldırdığı olmuş vede bu köpeklerin bulunduğu apartman tam da öğrencilerin çıktığı yere denk geliyor, bir gün kafam attı, 112'yi aradım şikayet etmek için, emniyet birimine yönlendirdiler, anlattım, 155'e yönlendirdiler, anlattım, il veya ilçe kaymakamlığına yönlendirdiler, orada derdimi anlattım, şikayetimi "almışlar", bir işe yaradımı, büyük ihtimal hayır. ertesi gün yine bu köpekler azıtacak gibi oldu, geçemedim oradan, kafam attı bende telefonu çıkardım ilçe zabıtayı aradım, anlattım, bu köpekler sahipli ama ağızlığı yok insanlara saldırmışlıkları var vsvs diye, yarın bir bakarız dediler, bu kadar birim arasında tek burası ilgili gösterdi ama pek bir işe yaradığını da zannetmiyorum, ki, o yarın da birkaç gün önceydi, yani tahmin edebileceğiniz üzere hiçbirşey olmadı. ben bu durumda ne yapabilirim? köpekler sözde sahipli, ancak bunların ağızlığı yok, çıkmalarını uyduruk bir bağ engelliyor, mahalle rahatsız ama takan yok. herhangi türlü önerinize açığım bu konuda, ki, cimerin birşey yapacağını zannetmiyorum çünkü adamlar 1 ayda cevap veriyor, belediye ise temizlik birimi midir nedir ona yönlendiriyor, köpekler sahipli diye birşey yapamazlarmış. Cidden, ne yapabilirim bu durumda? teker teker ev dolaşıp imza toplamaya bile varım bu sorun çözülsün diye. şimdiden teşekkürler.

• Barbarians dizisindeki cermen kabileleri olsa billularını keser çiğ çiğ yerler.

• o köpeklerden belediye/polis yoluyla nasıl kurtulabileceğimi soruyordum daha doğrusu

• bürokrasi hipergaminin alt kesimine hitap etmez.

kendi işini kendin çöz

• Pek kimse bilmez ama tasmasız köpek gezdirmek sonuçlarından bağımsız olarak tehlike suçudur. Bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunursanız haklarında kamu davası açılabilir.

5237 sayılı kanunu 177 maddesi gereğince

hayvanın tehlike yaratabilecek şekilde serbest bırakılması

(1) gözetimi altında bulunan hayvanı başkalarının hayatı veya sağlığı bakımından tehlikeli olabilecek şekilde serbest bırakan veya bunların kontrol altına alınmasında ihmal gösteren kişi, altı aya kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

• izlenir mi nasıl dizi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • savcılığa gitmem gerekir mi yoksa polise şikayet etsem yeter mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mirac124213 kullanıcısına yanıt
    Köpek savar al bir düğmeye basınca Allahına kavuşuyor hayvancağızlar ama engelliyor.

• bıçak taşı gelene sapla. arkadaşın biber gazı tavsiyesi etkiliyse onu da kullanabilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şimdilik bi polise şikayet ettim, bir vakit sonra emniyet o adrese ulaşır diye düşünüyorum, bakalım ne olacak

• hiçbirşey olmazsa bu yola başvuracağım gibi gözüküyor malesef, teşekkürler

edit: bu arada zabıtalar birşey yapmamış galiba, oraya gitmişler mi orası bile meçhul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirac124213 -- 18 Şubat 2022; 15:55:52 >
  • Sp0RG kullanıcısına yanıt

pek hayvancağız değil ama aklımda bulunması iyi olur bunun teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirac124213 -- 18 Şubat 2022; 15:45:44 >
  • Sp0RG kullanıcısına yanıt

yaparım yapmasına da bu köpekler dahada sinirlenip dalmasın? pitbull **olmadıklarından** emin değilim

• mirac124213 kullanıcısına yanıt
    Bazılarında geride tepebiliyor haklısın ama yinede en iyi çözüm bu gibi bana göre

• Köpeklerin videosunu çek belediye, bimer, cimer neresi varsa gönder, köpeklerin sahipleri tarafından serbest bırakıldığını millete havlayıp rahatsız ettiğini söyle
    Eğer sonuç çıkmazsa biber gazı önerisi gelmiş bence işe yarar ama bilmiyorum, köpekler bazı tehlikeli türler hariç korkak canlılar bir korkutsan kovalasan kaçar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnansetek kullanıcısına yanıt

mecbur bu hayvansever vatandaşları ünlü etmem gerek diyorsunuz yani, teşekkürler, galiba çare olarak buna başvuracağım bir zaman sonra

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.