Şimdi Ara

Bulunamayan Cem Yılmaz yorumlu G.O.R.A Efsanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam yıl veremicem ama sanırım 5-6 yıl önce G.O.R.A'nın bir versiyonu izlemiştim, -ayıptır söylemesi korsandı- filmde ses ayarlarını felan karıştırırken iiikinci bir seste inanılmaz bir şey buldum öyle böyle değil, olay tam olarak şu :
    Film olduğu gibi devam ediyor fakat benim dediğim dublaj seçeneğini seçerseniz filmin kendi sesi kısılıyor ve birisi ile Cem Yılmaz o anda filmi yorumluyor. Sanka radyo programı gibi muhabbet edip gülüşüyorlar felan hatta çok iyi hatırlarım hani bunlar hapishanye düşüyorlar hap gibi bir şey yiyorlar ya, meğer şekere zımba teli koymuşlar, çubuğun ucunada mıknatıs koymuşlar öyle yapışıyormuş.
    Gerçekten süper bir versiyonuydu tüm filmi Cem Yılmaz yorumluyordu kendi filmi olduğu için her şeyi anlatıyordu felan nasıl bir -korsan- bulmuşsam artık.
    Bunu bana bulabilecek adamı alnında öperim

• merak ettim nasıl buluruzki bunu
  • Ya ben arog u bulamiyorum YouTube de nette bakincada videolar acilmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettim şimdi bilen yok mu?
  • upload etsen olmaz mı ki merak ettim
  • dvd surumunde mevcut. filmyonetmeniyle cem yilmaz in yorumlari onlar. dvdlerde vardir bu olay zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    Şimdi gidip orijinal gora DVD alsam cikarmi diyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin 2 bir efsanedir
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orjinal filmlerde " yönetmen yorumuyla " diye geçer.
  • Tüm dvdlerde bu olay mevcut.
  • D&R daki açıklamasında yazan ;

quote:

Özel Seçenekler

Cem Yılmaz ve Ömer Faruk Sorak'tan filmin yorumu

Kullanılmayan sahneler

Çekim hataları

Kamera arkası belgeseli

http://www.dr.com.tr/film/gora/omer-faruk-sorak/yerli-sinema/komedi-romantik-komedi/urunno=0000000171436

En yakın zamanda siparişi vericem, teşekkürler bu arada hepinizi alnından opuyorum :) O kadar uzun süredir ariyordumki bir ara "galiba yanlış hatırlıyorum öyle bir şey yoktu" dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vault Man -- 12 Ocak 2015; 0:16:46 >

• bende ilk defa duydum bu olayı öğrenmiş olduk
  • DVD'lerde var böyle ?eyler. Her DVD'de rastlamadym yani filmine göre de?i?iyor ama var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 12 Ocak 2015; 1:18:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.