Şimdi Ara

Bulletstorm Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
15.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ellerinize sağlık. Videonun sonunda koptum :D Zuhahhaa :))
  • hikaye modunun kısa olması oyunu alıp almama konusunda kafamı karıştırdı :)
  • çok guzel oyun ben buyuk bir zevkle bitirdim inceleme için tesekkurler yine sonunu çok iyi oturtmussunuz teskkurler.....
  • inceleme için saolun
  • Demo bayagi hosuma gitmisti ama simdi alip almamak da kararsiz kaldim
  • SACMA PUANLAMA OYUNDAN ANLAMADIGIN KABAK GIBI BELLI OYNANABILIRLIK EN ASAGI 9 HADI GRAFIK NEYSEDE
  • Bu Editör bir türlü uyanamadı hep uykulu insan biraz heyecanlı anlatır ortamına göre azıcık şerbet vermesinide öğrense iyi olur ah ah erdinç nerelerdesin sen :)
  • Oyunu oynadım ve beğendim. :)
    İnceleme için teşekkürler.
  • şimdiye kadarki en kötü incelemeniz
  • Sonu mükemmel olmuş ya, sakın bozmayın bu adetinizi hiç :D
  • oynadm eğlenceli bir oyun :) inceleme için tşk
  • İncelemeniz oldukça başarısız olmuş...Puanlamalar da oldukça düşük tutulmuş ve grafik puanı verdiğinizde gösterdiğiniz hatayı ne hikmetse ben oyunda hiç göremedim...Sesler ve oynanabilirliğe de harika diyorum...Oyun haricinde yaptığınız yüzeysel ve eksik İnceleme şeklinize ise 10 üzerinden 2 veriyorum...Saygılar.
  • BENCE

erdinç iyikul gitti video inceleme devri bitti oyunlara düşük puan vererek havalı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz marvel vs copcom 3 e 75 vermeniz zaten kötüydü metascore'u 84 bulletstor'unda 84 siz 78 vermişsiniz hadi onu geçtim bi kere cod black ops dan kat kat iyi ama o ne kısmetse 93 almış onunda ortalaması 88

valla bu işi şu anda en iyi yapan oyungezer oyunun amacı zaten sadece eğlence bu ssf4 e grafikler çizgi film gibi demek olur
  • Öncelikle yorumlar için herkese teşekkürler,

agolasmet; sizin o grafiksel hataları görmemeniz oyunda olmadığı anlamına gelmez. Videoda da açık açık hata gözüküyor. O yüzden birşey diyemeyeceğim.

D.A.B.9 ; düşük puan verme ve havalı olma arasında nasıl bir bağlantı kurduğunuzu anlayamadım. Marvel vs Capcom 3 bana göre 75 puanlık bir oyundur ki serinin tüm oyunlarını çok severim. Bana göre serinin en zayıf halkasıdır. Katılırsınız katılmassınız, ona tabi ki saygı duyarım fakat Meta notlarını verecek olsa idik direk programlama yardımı ile ordaki notları buraya çektirirdik. Meta notlarına hiçbir zaman güvenmem. Çünkü iyi sitelerde olduğu kadar birçok farklı siteye de yer veriyor. CoD: Black Ops incelemesini ise ben yapmadım, o yüzden birşey diyemem. Ama multisi göz önüne alındığında bana göre de hak ettiği puanı almış.

Oyunların amacı tabi ki eğlence. Fakat Bulletstorm'da bu eğlence çok kısıtlı tutulmuş. Oyun süresi çok kısa ve oynanacak ek bir özellik, mod oyuna eklenmemiş. Zaten uzun olsa da bu sefer benzer oynanıştan dolayı muhtemelen sıkmış olacaktı. İşte bu yüzden oyunun oyun severleri ikilemde bırakabileceğini söylemiştim ki nitekim yorumlara baktığımda öyle olduğunu da anlıyorum.

Tekrar teşekkürler.

• İnceleme için teşekkürler.Gecikti ama anlayışla karşılıyoruz.
  • Merhaba..bulletstorm incelemene nihayet kavuştuk.bence video inceleme tam yerinde olmuş ve genelde hak ettigi bir puanı almış.bu devirde oyunun multisinin doğru dürüst olmaması bile çok puan kirmak için bir sebep.hem senaryo modu kısa olacak hemde 3 kisiye kadar destekli özel bölümler gibi multisi olacak.hayret ettim dogrusu ama bu oyuna para veriptr alsaydım 2 günde takaslardim.bide black opsla kiyaslamissiniz.black ops her ne kadar çok hatalı bir oyun olsada bu oyundan kat kat daha güzeldir.tamam oyunun seneryo modu imdada kısa lakin belirli bir süre kendini oynattiracak bir multiye sahip.ben Erdinç abi ye sonuna kadar katılıyorum..ve incelemelerinin devamını diliyorum.(bugüne kadar sitenizde bulunan bütün incelemeleri tek tek izledim,oyunla alakam olsada olmasada.artık alışkanlık oldu gercekten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowsluck007 -- 15 Mart 2011; 7:58:37 >
  • hakettiği puanı almış bence güzel inceleme ayrıca son kısımda yarıldım :D
  • Benim şahsi puanım 70/100 dur.daha fazlasını hak etmiyor bu oyun çünkü.tamam eğlenceli oynanista nereye kadar? 2-3 hafta oyna bıkarsın.adamları kamciyla cek tekmele vur yani.ana mantık bu.birde çıkmadan önce call of duty ile dalga gecmisler ^duty calls^ diye mini bir oyun cikarmislardi..şimdi satışlardan sonra (ilk hafta ne satarsa) call of duty yapimcilarida bunlarla dalga gecmesin? Ben olsam yapardım hemde en Kralı'nı,çünkü oyun müsait böyle bir seye :-P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowsluck007 -- 15 Mart 2011; 8:42:51 >
  • sonu çok güzel olmuş ama ben grafikteki hata hiç rastlmadım doğrusu ve oyunu şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.