Şimdi Ara

Bulgur pilavı VS Prinç pilavı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
6.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Harput köfte, İçli köfte ...
  • Pirinci sade yiyemem. Yanında ya tavuk ya et bişey olacak. Oysa bulgur öyle mi kavur kavur göm. Hem kaliteli karbonhidrat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pirinç kuru fasülye gibi bir ikili varken sonuç net.

• Tavuk ve hindi eti ile yenecek ise pirinç pilavı; Dana, kuzu, kaz eti ile yenilecek ise bulgur pilavını tercih etmek daha lezzetli sonuçlar doğurur.
  • Her türlü bulgur alir.

Nohutlu ve sebzeli olani favorimdir.

Hele ki yaninda cacık ve şebit (yufka) varsa adamın dunya ile iliskisini keser.

• Bulgur Pilavı + Yoğurt
    Bulgur Pilavı + Tavuk eti veya Kırmızı et
    Bulgur Pilavı + Nohut

Bunlar varken pirinç nedir ?
  • bulgur diyenler troll açık ve net bunlar çayı şekersiz içmeye alışınca süper oluyo yeaaa diye dolanıyo dur.

Pirinç havada ters takla atarak gömer bulguru

• fakir pilavıdır bulgur. kesinlikle pirinç, ama soslu olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef bu konuda taraf falan seçemem ,ikisinin de değişik güzellikleri var ,tabi güzel yapılırsa
  • bulgurdan nefret ediyorum
  • Tabiki de pirinç.
  • Mısırlı pirinç pilavı tokatlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulgur pilavı sek güzel gidiyo pirinc pilavı tavuk, kuru fasulye, nohut çogu yemekle cok iyi uyum saglıyor.. sonuç olarak bana bulgur daha hafif daha iyi geliyor o yuzden bulgur diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Tereyağlı, tavuk sulu ve nohutlu pirinç pilavı harikadır. Ama domatesli ve biberli bulgur pilavına da hayır diyemem.

Bu bir birde bu konuya cevap veren arkadaş iki, kaynananızı öpeyim sabah sabah nasıl canım çekti bilemezsin
  • Tabi ki pirinç pilavı. Ağzının tadı olan pirinci daha çok sever

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulgur fatality.
  • Sağlık açısından bakarsak Bulgur, pirincin ensesine vurur lokmasını alır. Tat,lezzet açısından bakacak olur isek, bana göre yine bulgu alır hocam. Pirinç pilavını tek başına yemek zor iken, bulguru her türlü gömersin bir de üstüne 3-4 bardak suyu içtiğin zaman, yuvarlan yuvarlanabildiğin kadar.
  • Bulgur hem lezzet hem de besin değeri hem de sinirim kolaylığı bakımından çok daha iyi. Ayrıca pirinç pilavı kan şekerini çok hızlı yükseltiyor bünyeye zararlı.
  • Pirinç var ya bulguru böyle ıslak havluyla döver
  • Tavuklu Pirinç - Ayran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 14 Haziran 2017; 11:3:14 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.